35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:No pewnie, z tym zastrzeżeniem, ze ja zaczekam aż szóste będziesz miała...
No tak, a ty mnie zrobisz w bambuko i pięcioraczki sobie strzelisz...
Nigdy nie wiadomo ile w takim tulipanów pyłku na słupku...
Ty mnie kurde nie starsz bo ja maks planuje jedno jerszcze..No przeciez nie chcesz zebym sie zajeVala..Typowa matka Polka ze mnie taka jak z koziej dOOpy trábaMega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Cześć laski. Piszę grzecznościowo bo tylko taką mam możliwość. Wiem, że się denerwujecie dlatego daje znać. Wychodzimy ze szpitala dopiero jutro. Wszystko dokładnie opisze łącznie zkupą. Zostaliśmy dłużej bo u małego znalexźli jakiś szmerek przy sercu. Uspokajają że to w 90% fizjologia, ale upierają się żeby dokładnie sprawdzić. A kardiolog jest tylko we wtorki. Więc czekamy i cieszę się że wybrałam ten szpital bo tu dzieci badają bardzo wnikliwie. Ja się czuje bardzo dobrze i cieszę się że sie udało sn bo mam tu w pokoju kobietki po cesarkach i to jest makabra w porównaniu ze mną.
Mega, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Cześć laski. Piszę grzecznościowo bo tylko taką mam możliwość. Wiem, że się denerwujecie dlatego daje znać. Wychodzimy ze szpitala dopiero jutro. Wszystko dokładnie opisze łącznie zkupą. Zostaliśmy dłużej bo u małego znalexźli jakiś szmerek przy sercu. Uspokajają że to w 90% fizjologia, ale upierają się żeby dokładnie sprawdzić. A kardiolog jest tylko we wtorki. Więc czekamy i cieszę się że wybrałam ten szpital bo tu dzieci badają bardzo wnikliwie. Ja się czuje bardzo dobrze i cieszę się że sie udało sn bo mam tu w pokoju kobietki po cesarkach i to jest makabra w porównaniu ze mną.
Boziu, gratuluję serdecznie. I na pewno to fizjologia. A wtorek już dzisiaj, więc wychodzisz
Iwone, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Trzymaj się dzielnie i czekamy na opisówkę
Jeszcze raz gratulecje ,slicznego masz synkaIwone, kapturnica, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Daj linka gdzie kupilas i jaki masz model telefonu..Oki??
telefon SONY ERICSSON XPERIA PLAY
Do tego telefonu nie pasują inne baterie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:48
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:zanim kupiłam baterię trzy razy czytałam, po przyjściu baterii też sprawdzałam czy na pewno jest pod mój model telefonu, a na aukcji pisało coś takiego
Opis towaru:
- Produkt jest fabrycznie nowy
- Parametry baterii są zgodne z rzeczywistością - proszę na to zwracać uwagę, ponieważ niektóre firmy kilkakrotnie zawyżają pojemność sprzedawanych baterii
- Towar spełnia wymagania UE - posiada certyfikat CE
- Towar objęty jest 24 miesięczną gwarancją
Bateria marki FOREVER to najwyższa wydajność oraz zwiększone bezpieczeństwo. Nowatorskie wykorzystanie kopert aluminiowych w połączeniu z budową komórkową pozwoliło uzyskać większą pojemność. Testy potwierdzają, że bateria wykazuje średnio do 107% swojej znamionowej pojemności Q10. Bateria FOREVER to również wyższe bezpieczeństwo. Na bieżąco monitorowana temperatura pracy oraz poziom napięć na pojedynczych celach zapobiegają przegrzaniu baterii a w rezultacie nie dopuszczają do jej zniszczenia. Posiada układ chroniący przed pełnym rozładowaniem baterii oraz układ chroniący telefon przed przepięciami.Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia! Super, niech dokładnie zbadają młodego, dzien w ta czy w ta, a ty będziesz spokojniejsza. A na pewno jest wszystko ok. Spokojnie czekamy na szczegółowa relacje.
samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.caffe, Iwone, Elfik, Sabina, samira, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.
Wspolczuje Ci bardzo tych nerwow.... Ale skoro trzeba to trzeba Pozniej juz bedzie wszystko dobrze...Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.Alis, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.Mega, Alis, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:To juz wiem czemu nie zachodzę, a ja głupia na łóżku to robię...
Mcduska a mogę metoda Słodowego użyć stołka kuchennego?
Wisz, kryzys....Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.
Współczuje ,ale musisz mysleć pozytywnie choć wiem ze nie jest to proste:(
Przytulam
Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
znalazłam nawet zdjęcie domu Pusura.. bidulka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fca4c17f921.jpg
paszczakin wrote:no faktycznie, to lepiej, ze nie masz pomalowanych pazurow, bo te wchodzenie po linie i scianie codziennie do domu, z dziecieciem na plecach mogloby lakier zadrasnac..kapturnica, Mega, Aasiula, Alis, Elfik, Pusurek, samira, inessa, moremi, ania.g, iwcia77, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
No oryginalna kosztuje wiecej bo 55 zeta tu jest http://strefadobrychcen.com/pr/index.php?id_product=10442&controller=product
A te co kupilas to cena naprawde podejrzanie niska bo co to jest 12,50 Az zaniska
No i troche sie jednak roznia te baterie..Gosc ma suyper sprzedawca wiec mzoe uda Ci sie cos zalatwic..Ale sama wiesz ,ze za latwo nie ebdzie
Probowac mozesz..Najlepiej zadzwon tamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:03
Mega, Iwone, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość