X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    No pewnie, z tym zastrzeżeniem, ze ja zaczekam aż szóste będziesz miała...;-)

No tak, a ty mnie zrobisz w bambuko i pięcioraczki sobie strzelisz...
    Nigdy nie wiadomo ile w takim tulipanów pyłku na słupku...;-)
    Boszz Ty to umiesz czlowieka pozbawic oddechu ze smeichu..

Ty mnie kurde nie starsz bo ja maks planuje jedno jerszcze..No przeciez nie chcesz zebym sie zajeVala..Typowa matka Polka ze mnie taka jak z koziej dOOpy trába

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć laski. Piszę grzecznościowo bo tylko taką mam możliwość. Wiem, że się denerwujecie dlatego daje znać. Wychodzimy ze szpitala dopiero jutro. Wszystko dokładnie opisze łącznie zkupą. Zostaliśmy dłużej bo u małego znalexźli jakiś szmerek przy sercu. Uspokajają że to w 90% fizjologia, ale upierają się żeby dokładnie sprawdzić. A kardiolog jest tylko we wtorki. Więc czekamy i cieszę się że wybrałam ten szpital bo tu dzieci badają bardzo wnikliwie. Ja się czuje bardzo dobrze i cieszę się że sie udało sn bo mam tu w pokoju kobietki po cesarkach i to jest makabra w porównaniu ze mną.
    Bozia dobrze że zostajecie dłuzej, bo z oddziału szybciej zdiagnozują małego. Ambulatoryjnie trudno się dostać do kardiologa dziecięcego nawet prywatnie. Oby nie było to coś poważnego. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrowienia dla Was i buziaki <3

Mega, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć laski. Piszę grzecznościowo bo tylko taką mam możliwość. Wiem, że się denerwujecie dlatego daje znać. Wychodzimy ze szpitala dopiero jutro. Wszystko dokładnie opisze łącznie zkupą. Zostaliśmy dłużej bo u małego znalexźli jakiś szmerek przy sercu. Uspokajają że to w 90% fizjologia, ale upierają się żeby dokładnie sprawdzić. A kardiolog jest tylko we wtorki. Więc czekamy i cieszę się że wybrałam ten szpital bo tu dzieci badają bardzo wnikliwie. Ja się czuje bardzo dobrze i cieszę się że sie udało sn bo mam tu w pokoju kobietki po cesarkach i to jest makabra w porównaniu ze mną.

Boziu, gratuluję serdecznie. I na pewno to fizjologia. A wtorek już dzisiaj, więc wychodzisz :)

Iwone, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia moj synek tez tak miał po urodzeniu ,i pozniej wszysto było ok.
    Trzymaj się dzielnie i czekamy na opisówkę
    Jeszcze raz gratulecje ,slicznego masz synka ;D

Iwone, kapturnica, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Daj linka gdzie kupilas i jaki masz model telefonu..Oki??
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4542043114

telefon SONY ERICSSON XPERIA PLAY
    Do tego telefonu nie pasują inne baterie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 10:48

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    zanim kupiłam baterię trzy razy czytałam, po przyjściu baterii też sprawdzałam czy na pewno jest pod mój model telefonu, a na aukcji pisało coś takiego
    Opis towaru:

- Produkt jest fabrycznie nowy

- Parametry baterii są zgodne z rzeczywistością - proszę na to zwracać uwagę, ponieważ niektóre firmy kilkakrotnie zawyżają pojemność sprzedawanych baterii

- Towar spełnia wymagania UE - posiada certyfikat CE

- Towar objęty jest 24 miesięczną gwarancją

Bateria marki FOREVER to najwyższa wydajność oraz zwiększone bezpieczeństwo. Nowatorskie wykorzystanie kopert aluminiowych w połączeniu z budową komórkową pozwoliło uzyskać większą pojemność. Testy potwierdzają, że bateria wykazuje średnio do 107% swojej znamionowej pojemności Q10. Bateria FOREVER to również wyższe bezpieczeństwo. Na bieżąco monitorowana temperatura pracy oraz poziom napięć na pojedynczych celach zapobiegają przegrzaniu baterii a w rezultacie nie dopuszczają do jej zniszczenia. Posiada układ chroniący przed pełnym rozładowaniem baterii oraz układ chroniący telefon przed przepięciami.
    No to ja bym spróbowała powalczyć

Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4542043114

telefon SONY ERICSSON XPERIA PLAY
    Do tego telefonu nie pasują inne baterie.
    xperia play a model ??Z1 czy moze R800 to raczej wazne

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia! Super, niech dokładnie zbadają młodego, dzien w ta czy w ta, a ty będziesz spokojniejsza. A na pewno jest wszystko ok. Spokojnie czekamy na szczegółowa relacje.

samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
    Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.

caffe, Iwone, Elfik, Sabina, samira, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, trzymamy kciuki za Kajtka i czekamy na opis kupy! ;)

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    U mnie dół... A więc mamy skierowanie na operację małej i teraz w ciągu paru dni powinni zadzwonić i podać termin. Termin będzie ponoć za jakieś dwa - trzy tygodnie, bo operacja jest w trybie pilnym.
    Boję się, że może te 3 tygodnie to za długo i, że może z nerkami się przez ten czas pogorszy... Z drugiej strony boję się operacji, ona jest malutka, czy sobie poradzą, czy jej bardziej nie zaszkodzą. No i jak ona to zniesie. Nie wiem też czy i na ile operacja pomoże. Lekarz jest chyba bardzo dobrym chirurgiem i wie, co robi, ale nie był specjalnie wylewny, więc zostałam z moimi pytaniami.

Wspolczuje Ci bardzo tych nerwow.... Ale skoro trzeba to trzeba Pozniej juz bedzie wszystko dobrze...

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Alis musiszbyc dobrej myśli, Przytulam mocno, nie załamuj sie, Weronika potrzebuje twojej siły i wsparcia <3

Alis, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Alis, wiem jak się czujesz, ale po prostu to trzeba przeżyć na pewno lekarz wie co robi i ma być dobrym chirurgiem a nie krasomówcą. Będzie dobrze.

Mega, Alis, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To juz wiem czemu nie zachodzę, a ja głupia na łóżku to robię...:-(

Mcduska a mogę metoda Słodowego użyć stołka kuchennego?
    Wisz, kryzys....
    może być ale stół lepszy i jeszcze podpórki na nogi trzeba

Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    xperia play a model ??Z1 czy moze R800 to raczej wazne
    musiałabym sprawdzić w instrukcji albo zapytać syna.
    Te baterie kupiłam dla niego, bo ciągle miał rozładowaną komórkę i nie mogłam się dodzwonić :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, jak dobrze, ze napisalas :)
    Trzymam kciuki za Kajetanka, zeby to byla fizjologia i pewnie jest. Ciepłe myśli ślę do Was ...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Współczuje ,ale musisz mysleć pozytywnie choć wiem ze nie jest to proste:(
    Przytulam

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, domyslam sie jak sie martwisz, przytulam <3

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam nawet zdjęcie domu Pusura.. bidulka ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fca4c17f921.jpg
    paszczakin wrote:
    no faktycznie, to lepiej, ze nie masz pomalowanych pazurow, bo te wchodzenie po linie i scianie codziennie do domu, z dziecieciem na plecach mogloby lakier zadrasnac..

kapturnica, Mega, Aasiula, Alis, Elfik, Pusurek, samira, inessa, moremi, ania.g, iwcia77, Niuta, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oryginalna kosztuje wiecej bo 55 zeta tu jest http://strefadobrychcen.com/pr/index.php?id_product=10442&controller=product
    A te co kupilas to cena naprawde podejrzanie niska bo co to jest 12,50 Az zaniska :-/

No i troche sie jednak roznia te baterie..Gosc ma suyper sprzedawca wiec mzoe uda Ci sie cos zalatwic..Ale sama wiesz ,ze za latwo nie ebdzie :-/
    Probowac mozesz..Najlepiej zadzwon tam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:03

Mega, Iwone, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4576 4577 4578 4579 4580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ