X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeździsz czołgiem? ;-)
    Aasiula wrote:
    Toz to czysta oszczędnoś jes :) Ja pierdziele moj 11 litrów na 100 km pali :O
    PRZESIADAM SIE NA SKUTER !:D

Sabina, Mega, Elfik, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To juz rozrzutnosc nieziemska..
    Moj raptem 6połyka 8)
    Dlatego pomykam rowerem tylko dzisiaj to jakoś kurevvsko zimno było :O
    Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałam :O

Reni, Mega, Elfik, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no chyba, że tak..
    bo ja w Wwie nie puściłabym małolata.. za nic w świecie
    rodzice patrzą aniołki.. tylko zejdą im z oczu zaczyna się..
    kapturnica wrote:
    Tak jak napisalass sa tez wyjątki..A pare testow sie mu zrobi czy w glowie siano czy sloma 8) ...No i tyle ,ze moja wioska mniejsza od Wawy to nie ma zbyt gdzie sie rozbujac....

Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah
    no ja o tyle lepiej, że mam kask, kominiarkę i kurtkę ;-) więc mi ciepło
    ale spodnie w pracy zmieniłam, bo były wilgotne
    Aasiula wrote:
    Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałam :O

Aasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Doradźcie mi co zrobić.
    Kupiłam 2 baterie do telefonu na allegro pod konkretny model. Po założeniu ich okazało się, że telefon przestał działać. Na starej baterii, też już się nie uruchomił.
    Zajechałam do serwisu i tam okazało się, że baterie mają odwróconą polaryzację, tzn. tam gdzie powinien być plus jest minus i odwrotnie. Baterii nie da się inaczej założyć, wiec nie była to moja wina.
    Z telefonem musiałam jechać do innego serwisu, bo ten pierwszy nie zajmował się elektroniką i diagnoza-telefon jest nienaprawialny, wygięta płyta główna i coś tam jeszcze.
    I teraz pytanie czy mogę oczekiwać od sprzedawcy poza zwrotem za baterie i kosztów przesyłki, oczekiwać zwrotu za zakup nowego telefonu?

Male szanse a z tego powodu ,ze do Ciebie nalezalo sprawdzic czy bateria pasuje do Twojego telefonu(mam na mysli polaryzacje) Moga sie wypiąć chVje..Wiem wiem..brzmi to abstrajcyjnie ale powolaja sie na to ,ze zakupilas towar , ktory sama włożyłas do tela i go zepsulas....

Moj mlody ze strony iphona sciagnal ostatnio aktualizacje...Telefon nie dziala..Powod, po sciagnieciu sim locka w Pl iphone 3 nie mozna aktualizowac bo przywraca to ustawienia fabryczne..Telefon bedzie dzialal tylko na wyspach....Olali nas..A isc ze sprawa do sądu...Wiecej nerwow niz kosztowal telefon ehh

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jeździsz czołgiem? ;-)
    Kurna podejrzewam że czołg łyka mniej;D

Reni, Mega, Elfik, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Haa to sprzedaj paliwozerce i kup cos bardziej ekonomicznego..Bys nie musiala na rowerze moknac =D

Aasiula, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale z drugiej strony skoro kupujesz baterię do konkretnego telefonu i ich produkt zepsuł nam sprzęt to dlaczego nie mają ponieść konsekwencji
    proponuję się do nich odwołać, potem do allegro do centrum roszczeń a jak to nie zadziała to do federacji konsumenta
    oni sobie napędzają kase a my mamy mieć szkody.. newer!
    kapturnica wrote:
    Male szanse a z tego powodu ,ze do Ciebie nalezalo sprawdzic czy bateria pasuje do Twojego telefonu(mam na mysli polaryzacje) Moga sie wypiąć chVje..Wiem wiem..brzmi to abstrajcyjnie ale powolaja sie na to ,ze zakupilas towar , ktory sama włożyłas do tela i go zepsulas....

Moj mlody ze strony iphona sciagnal ostatnio aktualizacje...Telefon nie dziala..Powod, po sciagnieciu sim locka w Pl iphone 3 nie mozna aktualizowac bo przywraca to ustawienia fabryczne..Telefon bedzie dzialal tylko na wyspach....Olali nas..A isc ze sprawa do sądu...Wiecej nerwow niz kosztowal telefon ehh

Aasiula, Iwone, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bisca, nie pisz do stolicy w delegacje, tylko do Paryza na kawe :) Wiesz jak to brzmi? ;)
    Milego dnia laseczki
    Nô to mnie zdemaskowalas ;-)
    Wszystkie na pogode narzekacie wiec przesylam mnostwo promyczkow slonca
    Ktorego u nas dostatek ☀️

Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tzn mam warowac od 17 na ovu? ok, nastawie przypomnienie :) ha jak ja lubie sesje na ovu :)
    Iwcia, nie waruj od 17. O 17 to my sie zamykamy w studio i rzniemy gwiazdy z Los Andzeles ;). Fotki beda do obejrzenia pewnie dopiero po weekendzie.

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pusur, no tak, sesyjka, a tak się chwaliła...
    Gdyby nie sesja nadal byś miała na pazurach lakier edycja z maja, na glowie jesień średniowiecza, a na dole... Żubra! ;-)

A i jedna fotka w bikini...
    Niech i my mamy troche radosci..
    I w hołdzie dla guru z poprawionym i cycami ;-)

Hehehe
    Eeee. Klaps dla Elfika za nie sledzenie postow. Mysle, ze Pani powinna Cie ukarac przesadzeniem do oslej lawki, a i na grochu w kaciku nie zaszkodziloby pokleczec profilaktycznie. :P
    Lakier ( na pazurkach u nog ) to moje obseszyn, musi byc idealny i zawsze jest, nawet w 9 miesiacu ciazy. U rak nie maluje, bo mam krotkie ( pasja nie pozwala zapuszczac ). Bober owszem, ostatnio nawet zamieszkal na dluzej, ale juz sie wyprowadzil. ;)
    A fotka bikini juz byla, z 6 cio pakiem. :P

Nie cwaniacz, dawaj swoje focie lepiej. :P

Parka, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

na baterii nie było oznaczenia gdzie plus, gdzie minus. Baterii nie da się odwrotnie do telefonu włożyć. Czyli idąc tym tokiem myślenia kupując pastę do zębów mogę spodziewać się kremu do rąk i najpierw powinnam sprawdzić czy to na pewno jest pasta?
    Do sprawdzenia polaryzacji trzeba mieć urządzenia a nie każdy je w domu ma.

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eeee. Klaps dla Elfika za nie sledzenie postow. Mysle, ze Pani powinna Cie ukarac przesadzeniem do oslej lawki, a i na grochu w kaciku nie zaszkodziloby pokleczec profilaktycznie. :P
    Lakier ( na pazurkach u nog ) to moje obseszyn, musi byc idealny i zawsze jest, nawet w 9 miesiacu ciazy. U rak nie maluje, bo mam krotkie ( pasja nie pozwala zapuszczac ). Bober owszem, ostatnio nawet zamieszkal na dluzej, ale juz sie wyprowadzil. ;)

A ja nie widziałam foci z 6 cio pakiem :(

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie mam problemu ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24641ace57c8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc38ad12e78f.jpg
    Aasiula wrote:

Aasiula, Parka, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

A jaka to pasja? Powiesz?

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ogole. U nas juz jesien dzis ( no, w koncu 1 dzien jesieni, wszystko sie zgadza). Syn mi dal pospac 2 razy po 3 godz w nocy, wiec czuje sie swiezutka jak szczypiorek na wiosne. A teraz bimba mi sie po klacie, gniotac niemilosiernie mleczne cycki i wygladajac przez okno.
    Milego dnia!

Aasiula, Parka, Mega, caffe, Sabina, inessa, moremi, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A jaka to pasja? Powiesz?
    Wspinaczka.

Aasiula, Parka, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja tam nie mam problemu ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24641ace57c8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc38ad12e78f.jpg

No ja myślałam o taśmie izolacyjnej ;D

kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wspinaczka.

brawo !!!! ;D

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, masz taka folie strecz z metra? Lepiej by Cie opinala podczas jazdy, bylabys aerodynamiczna. ;)

Aasiula, Reni, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4574 4575 4576 4577 4578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ