35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jeździsz czołgiem?
Aasiula wrote:Toz to czysta oszczędnoś jesJa pierdziele moj 11 litrów na 100 km pali
PRZESIADAM SIE NA SKUTER !Sabina, Mega, Elfik, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To juz rozrzutnosc nieziemska..
Moj raptem 6połyka
Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałamReni, Mega, Elfik, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a no chyba, że tak..
bo ja w Wwie nie puściłabym małolata.. za nic w świecie
rodzice patrzą aniołki.. tylko zejdą im z oczu zaczyna się..
kapturnica wrote:Tak jak napisalass sa tez wyjątki..A pare testow sie mu zrobi czy w glowie siano czy sloma...No i tyle ,ze moja wioska mniejsza od Wawy to nie ma zbyt gdzie sie rozbujac....
Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hahah
no ja o tyle lepiej, że mam kask, kominiarkę i kurtkęwięc mi ciepło
ale spodnie w pracy zmieniłam, bo były wilgotneAasiula wrote:Dlatego pomykam rowerem tylko dzisiaj to jakoś kurevvsko zimno było
Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałamAasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Doradźcie mi co zrobić.
Kupiłam 2 baterie do telefonu na allegro pod konkretny model. Po założeniu ich okazało się, że telefon przestał działać. Na starej baterii, też już się nie uruchomił.
Zajechałam do serwisu i tam okazało się, że baterie mają odwróconą polaryzację, tzn. tam gdzie powinien być plus jest minus i odwrotnie. Baterii nie da się inaczej założyć, wiec nie była to moja wina.
Z telefonem musiałam jechać do innego serwisu, bo ten pierwszy nie zajmował się elektroniką i diagnoza-telefon jest nienaprawialny, wygięta płyta główna i coś tam jeszcze.
I teraz pytanie czy mogę oczekiwać od sprzedawcy poza zwrotem za baterie i kosztów przesyłki, oczekiwać zwrotu za zakup nowego telefonu?
Male szanse a z tego powodu ,ze do Ciebie nalezalo sprawdzic czy bateria pasuje do Twojego telefonu(mam na mysli polaryzacje) Moga sie wypiąć chVje..Wiem wiem..brzmi to abstrajcyjnie ale powolaja sie na to ,ze zakupilas towar , ktory sama włożyłas do tela i go zepsulas....
Moj mlody ze strony iphona sciagnal ostatnio aktualizacje...Telefon nie dziala..Powod, po sciagnieciu sim locka w Pl iphone 3 nie mozna aktualizowac bo przywraca to ustawienia fabryczne..Telefon bedzie dzialal tylko na wyspach....Olali nas..A isc ze sprawa do sądu...Wiecej nerwow niz kosztowal telefon ehhIwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dlatego pomykam rowerem tylko dzisiaj to jakoś kurevvsko zimno było
Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałamAasiula, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no ale z drugiej strony skoro kupujesz baterię do konkretnego telefonu i ich produkt zepsuł nam sprzęt to dlaczego nie mają ponieść konsekwencji
proponuję się do nich odwołać, potem do allegro do centrum roszczeń a jak to nie zadziała to do federacji konsumenta
oni sobie napędzają kase a my mamy mieć szkody.. newer!
kapturnica wrote:Male szanse a z tego powodu ,ze do Ciebie nalezalo sprawdzic czy bateria pasuje do Twojego telefonu(mam na mysli polaryzacje) Moga sie wypiąć chVje..Wiem wiem..brzmi to abstrajcyjnie ale powolaja sie na to ,ze zakupilas towar , ktory sama włożyłas do tela i go zepsulas....
Moj mlody ze strony iphona sciagnal ostatnio aktualizacje...Telefon nie dziala..Powod, po sciagnieciu sim locka w Pl iphone 3 nie mozna aktualizowac bo przywraca to ustawienia fabryczne..Telefon bedzie dzialal tylko na wyspach....Olali nas..A isc ze sprawa do sądu...Wiecej nerwow niz kosztowal telefon ehhAasiula, Iwone, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bisca, nie pisz do stolicy w delegacje, tylko do Paryza na kawe
Wiesz jak to brzmi?
Milego dnia laseczki
Wszystkie na pogode narzekacie wiec przesylam mnostwo promyczkow slonca
Ktorego u nas dostatek ☀️Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tzn mam warowac od 17 na ovu? ok, nastawie przypomnienie
ha jak ja lubie sesje na ovu
. Fotki beda do obejrzenia pewnie dopiero po weekendzie.
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Pusur, no tak, sesyjka, a tak się chwaliła...
Gdyby nie sesja nadal byś miała na pazurach lakier edycja z maja, na glowie jesień średniowiecza, a na dole... Żubra!
A i jedna fotka w bikini...
Niech i my mamy troche radosci..
I w hołdzie dla guru z poprawionym i cycami
Hehehe
Lakier ( na pazurkach u nog ) to moje obseszyn, musi byc idealny i zawsze jest, nawet w 9 miesiacu ciazy. U rak nie maluje, bo mam krotkie ( pasja nie pozwala zapuszczac ). Bober owszem, ostatnio nawet zamieszkal na dluzej, ale juz sie wyprowadzil.
A fotka bikini juz byla, z 6 cio pakiem.
Nie cwaniacz, dawaj swoje focie lepiej.
Parka, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Male szanse a z tego powodu ,ze do Ciebie nalezalo sprawdzic czy bateria pasuje do Twojego telefonu(mam na mysli polaryzacje) Moga sie wypiąć chVje..Wiem wiem..brzmi to abstrajcyjnie ale powolaja sie na to ,ze zakupilas towar , ktory sama włożyłas do tela i go zepsulas....
Moj mlody ze strony iphona sciagnal ostatnio aktualizacje...Telefon nie dziala..Powod, po sciagnieciu sim locka w Pl iphone 3 nie mozna aktualizowac bo przywraca to ustawienia fabryczne..Telefon bedzie dzialal tylko na wyspach....Olali nas..A isc ze sprawa do sądu...Wiecej nerwow niz kosztowal telefon ehh
Do sprawdzenia polaryzacji trzeba mieć urządzenia a nie każdy je w domu ma.Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eeee. Klaps dla Elfika za nie sledzenie postow. Mysle, ze Pani powinna Cie ukarac przesadzeniem do oslej lawki, a i na grochu w kaciku nie zaszkodziloby pokleczec profilaktycznie.
Lakier ( na pazurkach u nog ) to moje obseszyn, musi byc idealny i zawsze jest, nawet w 9 miesiacu ciazy. U rak nie maluje, bo mam krotkie ( pasja nie pozwala zapuszczac ). Bober owszem, ostatnio nawet zamieszkal na dluzej, ale juz sie wyprowadzil.
A ja nie widziałam foci z 6 cio pakiem
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
ja tam nie mam problemu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24641ace57c8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc38ad12e78f.jpgAasiula wrote:Dlatego pomykam rowerem tylko dzisiaj to jakoś kurevvsko zimno było
Dupsko mi przemoczyło,makijaz zmyło , jak zeszczana czarownica do pracy przyjechałamAasiula, Parka, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eeee. Klaps dla Elfika za nie sledzenie postow. Mysle, ze Pani powinna Cie ukarac przesadzeniem do oslej lawki, a i na grochu w kaciku nie zaszkodziloby pokleczec profilaktycznie.
A jaka to pasja? Powiesz?
Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w ogole. U nas juz jesien dzis ( no, w koncu 1 dzien jesieni, wszystko sie zgadza). Syn mi dal pospac 2 razy po 3 godz w nocy, wiec czuje sie swiezutka jak szczypiorek na wiosne. A teraz bimba mi sie po klacie, gniotac niemilosiernie mleczne cycki i wygladajac przez okno.
Milego dnia!Aasiula, Parka, Mega, caffe, Sabina, inessa, moremi, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny