35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza !!! Ha !
Aniu, mam nadzieje ze to nie jakies chorobstwo.
Jà sie wybieram do stolicy w delegacje. Bede zagladala z telefonu
A owulacji ani widu ani slychu. Pffffff. W piatek mam wizyte, bede nalegac na IVF. Dzisiaj mi sie snilo, ze bylam w ciazy i mialam taki sliczny okragly bruszek. Pileczka jak Ani. I nic sie w tym snie nie dzialo, tylko zacieszalam miche z tego brzuszka. Lad nie juz mam pod beretem ... Czyli albo IVF albo kamizola bo nie wyrobie
Milego dnia babeczkiAasiula, Mega, macduska, kapturnica, samira, Sabina, Simba, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, Ania mam nadzieje ze wszystko ok. A koleżanka nie wie ze jak jest chora na cokolwiek to nie powinna sie pojawiać w towarzystwie ciężarnej???
Wstałam tylko zeby wyszkowianie towarzystwo i wracam do wyrka. Jest tak zimno ze wyciągnęłam moja polarowa piżamke...
Miłego dnia... Gdzie jest słońce???Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzin bryy..Łącze się w bólu poszukiwania słońca...U mnie ani widu ani słychu ani nawet zwidu
A jak pomysle ,ze listopad dopiero przed nami..Ehhhh
Szkoda gadac .....I psuc sobie nastroju..
Mega u nas tez zimno...Moj mlody ma na 9.40do szkoly to troche dluzej mozna pospac...Kurde moglby juz conajmniej prawko zrobic i jakiegos malucha by mu kupil..Rozbijalby sie po wiosce a nie musialabym go wozic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 07:37
Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzin bryy..Łącze się w bólu poszukiwania słońca...U mnie ani widu ani słychu ani nawet zwidu
A jak pomysle ,ze listopad dopiero przed nami..Ehhhh
Szkoda gadac .....I psuc sobie nastroju..
Mega u nas tez zimno...Moj mlody ma na 9.40do szkoly to troche dluzej mozna pospac...Kurde moglby juz conajmniej prawko zrobic i jakiegos malucha by mu kupil..Rozbijalby sie po wiosce a nie musialabym go woziciwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam z rana dzieci w szkole, kawa wypita, a ja płacę rachunki i baaardzo tego nie lubię. Pozdrawiam i miłego dnia.
macduska, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapciu, przecież niedługo młody ma dostać skuter... Jest li światełko w tunelu.. Tylko potem paliwo literami...
To samo dotyczy Twoich urodzin, nie martw sie, może nie dożyjesz?...
I tym poranna dawka optymizmu witam bracia i siostry..
Będę chora...Sabina, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapciu, przecież niedługo młody ma dostać skuter... Jest li światełko w tunelu.. Tylko potem paliwo literami...
To samo dotyczy Twoich urodzin, nie martw sie, może nie dożyjesz?...
I tym poranna dawka optymizmu witam bracia i siostry..
Będę chora...
No teraz jestem ukontentowana..Skarbnie nikt mi tak nie potrafi humoru poprawic jak TyElfik, Aasiula, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur, no tak, sesyjka, a tak się chwaliła...
Gdyby nie sesja nadal byś miała na pazurach lakier edycja z maja, na glowie jesień średniowiecza, a na dole... Żubra!
A i jedna fotka w bikini...
Niech i my mamy troche radosci..
I w hołdzie dla guru z poprawionym i cycami
HeheheAasiula, kapturnica, Pusurek, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Dzis dzien gotowania bo wybywam na 3 dni i nie chce zeby jedli smieci wiec trzeba chlopakom lodowke zapelnic
W czwartek mam plana zwiedzic muzemu sexu w Amsterdamiei oczywiscie jakis shoping
Simba, Aasiula, Elfik, macduska, samira, Mega, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Pierwsza !!! Ha !
Aniu, mam nadzieje ze to nie jakies chorobstwo.
Jà sie wybieram do stolicy w delegacje. Bede zagladala z telefonu
A owulacji ani widu ani slychu. Pffffff. W piatek mam wizyte, bede nalegac na IVF. Dzisiaj mi sie snilo, ze bylam w ciazy i mialam taki sliczny okragly bruszek. Pileczka jak Ani. I nic sie w tym snie nie dzialo, tylko zacieszalam miche z tego brzuszka. Lad nie juz mam pod beretem ... Czyli albo IVF albo kamizola bo nie wyrobie
Milego dnia babeczki
Bisca, nie pisz do stolicy w delegacje, tylko do Paryza na kaweWiesz jak to brzmi?
Milego dnia laseczki
Reni, Elfik, Aasiula, BISCA, kapturnica, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość