35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Moja nic mi nie powiedziala. Gorzej, ona cala ciaze udawala, ze nic nie kuma. A teraz udaje, ze Adamek nie istnieje i zalega w jego lozeczku ( bo on tam nie zalega ). Chyba, ze moja kota jest zapsuta.
to trzeba naprawić ,wiesz nóż ,kombinerki,imadło i będzie jak nowaMega, mysza1975, Aasiula, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:to trzeba naprawić ,wiesz nóż ,kombinerki,imadło i będzie jak nowa
samira, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W imadlo to ja myslalam ze ja wczoraj wsadze, jak sie okazalo, ze podrapala mate air flow. Udawala, ze to nie ona, ale dowody winy miala miedzy pazurkami.
mój pies nie lepszy ,kiedyś ukradł kombinerki ,trzyma je w mordce i idzie przez środek pokoju,ale w zwolnionym tempie jakby ktoś puścił film poklatkowo ,myślał ze jak tak idzie to go nie widać hahaha ale to tak komicznie wyglądało ze można było lacie jeść ze śmiechu hehePusurek, Mega, iwcia77, moremi, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kruszynka w dodatku ehhh ...
Jeszcze bardziej Cie nie lubiesamira, Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:
przytulam
a bardzo mi była żal jego córki a mojej chrześnicy,teraz ma prawie 25lat wtedy 20,nie dość ze matka popierdolona(na sprawie rozwodowej mój brat dostał opiekę nad nią) to jeszcze taka tragedia i ukochanego ojca straciła ehhh -
samira wrote:
a bardzo mi była żal jego córki a mojej chrześnicy,teraz ma prawie 25lat wtedy 20,nie dość ze matka popierdolona(na sprawie rozwodowej mój brat dostał opiekę nad nią) to jeszcze taka tragedia i ukochanego ojca straciła ehhhsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Samirko ,tak bardzo mi przykro ,współczuję Ci całym serduchem
niestety zapomnieć się nie da a trzeba z tym żyć dalej a wiele razy mi się śnił i to byłe niesamowite snyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 23:30
iwcia77, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
tzn mam warowac od 17 na ovu? ok, nastawie przypomnienie
ha jak ja lubie sesje na ovu
Pusurek wrote:O 17. Ale fotki nie beda od razu, potem bedziemy je sobie wybierac i zamawiac odbitki. Wytrzymacie chyba?Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mysza,dobre wieści
Nic się nie martw,będzie dobrze.
Nie zasnę, mdli mnie jak cholera. W ogóle nie mogę się położyć i zimno mi. Nie wiem czy mnie coś nie atakuje. W sobotę miałam styczność przez chwilę z koleżanką która prawdopodobnie miała rota wirusa.samira, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
o kurde
ania !
ania.g wrote:Mysza,dobre wieściNic się nie martw,będzie dobrze.
Nie zasnę, mdli mnie jak cholera. W ogóle nie mogę się położyć i zimno mi. Nie wiem czy mnie coś nie atakuje. W sobotę miałam styczność przez chwilę z koleżanką która prawdopodobnie miała rota wirusa.macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość