X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien dobry :)

Dzis dzien gotowania bo wybywam na 3 dni i nie chce zeby jedli smieci wiec trzeba chlopakom lodowke zapelnic :)
    W czwartek mam plana zwiedzic muzemu sexu w Amsterdamie :P i oczywiscie jakis shoping

W tym muzeum jak rozumiem?

Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakimi litrami
    ja tankuje bak do pełna za całe 19 zł ;-) jeżdzę prawie 190 km czyli prawie 2 tyg jazdy :-)

dzień dobry
    Elfik wrote:
    Kapciu, przecież niedługo młody ma dostać skuter... Jest li światełko w tunelu.. Tylko potem paliwo literami...

Elfik, Aasiula, kapturnica, Sabina, samira, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Dzis dzien gotowania bo wybywam na 3 dni i nie chce zeby jedli smieci wiec trzeba chlopakom lodowke zapelnic :)
    W czwartek mam plana zwiedzic muzemu sexu w Amsterdamie :P i oczywiscie jakis shoping
    Jedziesz po ziola? ;)
    Muzeum seksu jest super. Szczegolnie sala z grzybkami do siedzenia jak w przedszkolu, z postaciami z kreskowek, a w telwizorze leci bajka-jebajka ;)
    Tam jest tez cudowna figurka - ze srebra z tego co pamietam - z kobieta lezaca na gigantycznym fiucie.
    Boze...seksu mi sie zachcialo. Ide sie napic wody.

Elfik, Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, Pusurek, paszczakin, Mega, caffe, inessa, moremi, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No teraz jestem ukontentowana..Skarbnie nikt mi tak nie potrafi humoru poprawic jak Ty 0potul.gif

Dla ciebie kochana wszystko!

Tylko nie pros mnie, bym w ciąże zaszła, bo chocbym się zesrala nie dam rady...:-(

Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, dorwij jakiegoś chłopa i se nie żaluj.. Stawiam wszystkie pieniądze, ze nie wpadniesz..;-)

Aasiula, macduska, Sabina, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w robocie siedze :(
    zasypiam dosłownie jedno oko na Marako drugie na Prage,walnę się zaraz po biurko pokimać.

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Simba, dorwij jakiegoś chłopa i se nie żaluj.. Stawiam wszystkie pieniądze, ze nie wpadniesz..;-)
    Pózniej mi go podeslij jak sie sprawdzi ;D

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakimi litrami
    ja tankuje bak do pełna za całe 19 zł ;-) jeżdzę prawie 190 km czyli prawie 2 tyg jazdy :-)

dzień dobry
    Kurna to czym ty jezdzisz ! :O

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Najpierw napisalam hołdzie przez ch...
    Jestem chora..

A może myslalam o uju?;-)
    to musial byc ch..J

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Bozia gratuluje :-)
    dziewczyny napiszcie mi co się działo przez ten tydzień, bo ja mam urwanie jajec i na nic nie mam czasu
    miłego dnia

inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakimi litrami

dzień dobry
    Juz cie kochom..Bo mam wplanie w next roku jak mlody skonczy 14lat kupicmu wlasnie skuter(oczywiscie jak zda na karte)Mowisz ,ze to takie grosze kosztuje???

Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ---- odezwij się ,chociaz słówko, dwa :(

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dla ciebie kochana wszystko!

Tylko nie pros mnie, bym w ciąże zaszła, bo chocbym się zesrala nie dam rady...:-(
    BOS Ty dobra kolezanka..Czekasz na mnie..... 0potul.gif

Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Elfik wspomniała o skuterze
    ja nim jeżdzę więc wiem ile idzie paliwa ;-)
    aż żal dupe ściska jak przychodzi jesień ..i trzeba konika to stajni odstawić i znowu zacząć jeździć tymi jebanymi autobusami, metrami, tramwajami..
    gdzie te czasy dyliżansów, karet itp ja się pytam gdzie!?
    na szczęśćie zimno się robi więc skunksy komunikacyjne będą pozapinane
    Aasiula wrote:
    Kurna to czym ty jezdzisz ! :O

Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, Simba, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Muzeum sexu - fajna sprawa. Byłam w takim w Pradze niezapomniane przeżycie, najlepsze był stojak do kopulacji...

Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no Elfik wspomniała o skuterze
    ja nim jeżdzę więc wiem ile idzie paliwa ;-)
    aż żal dupe ściska jak przychodzi jesień ..i trzeba konika to stajni odstawić i znowu zacząć jeździć tymi jebanymi autobusami, metrami, tramwajami..
    gdzie te czasy dyliżansów, karet itp ja się pytam gdzie!?
    na szczęśćie zimno się robi więc skunksy komunikacyjne będą pozapinane

Toz to czysta oszczędnoś jes :) Ja pierdziele moj 11 litrów na 100 km pali :O
    PRZESIADAM SIE NA SKUTER !:D

Reni, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Doradźcie mi co zrobić.
    Kupiłam 2 baterie do telefonu na allegro pod konkretny model. Po założeniu ich okazało się, że telefon przestał działać. Na starej baterii, też już się nie uruchomił.
    Zajechałam do serwisu i tam okazało się, że baterie mają odwróconą polaryzację, tzn. tam gdzie powinien być plus jest minus i odwrotnie. Baterii nie da się inaczej założyć, wiec nie była to moja wina.
    Z telefonem musiałam jechać do innego serwisu, bo ten pierwszy nie zajmował się elektroniką i diagnoza-telefon jest nienaprawialny, wygięta płyta główna i coś tam jeszcze.
    I teraz pytanie czy mogę oczekiwać od sprzedawcy poza zwrotem za baterie i kosztów przesyłki, oczekiwać zwrotu za zakup nowego telefonu?

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcesz 14 latka na ulicę na skuterze wypuścić?
    po 5 sezonach jazdy stwierdzam..
    ja osobiście pozabierałabym gówniarzom skutery, motory i dała przykaz jak skończą 21 lat! są wyjątki ale reszta koszmar.. popisują się i stwarzają zagrożenie

grosze grosze .. ja czekam zawsze kiedy będą ciepłe poranki tak +10 ehhh cudownie portfel oddycha a ile spraw można pozałatwiać :-)
    kapturnica wrote:
    Juz cie kochom..Bo mam wplanie w next roku jak mlody skonczy 14lat kupicmu wlasnie skuter(oczywiscie jak zda na karte)Mowisz ,ze to takie grosze kosztuje???

Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Toz to czysta oszczędnoś jes :) Ja pierdziele moj 11 litrów na 100 km pali :O
    PRZESIADAM SIE NA SKUTER !:D
    To juz rozrzutnosc nieziemska..
    Moj raptem 6połyka 8)

Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chcesz 14 latka na ulicę na skuterze wypuścić?
    po 5 sezonach jazdy stwierdzam..
    ja osobiście pozabierałabym gówniarzom skutery, motory i dała przykaz jak skończą 21 lat! są wyjątki ale reszta koszmar.. popisują się i stwarzają zagrożenie

grosze grosze .. ja czekam zawsze kiedy będą ciepłe poranki tak +10 ehhh cudownie portfel oddycha a ile spraw można pozałatwiać :-)

Tak jak napisalass sa tez wyjątki..A pare testow sie mu zrobi czy w glowie siano czy sloma 8) ...No i tyle ,ze moja wioska mniejsza od Wawy to nie ma zbyt gdzie sie rozbujac....

Reni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4573 4574 4575 4576 4577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ