35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Dzis dzien gotowania bo wybywam na 3 dni i nie chce zeby jedli smieci wiec trzeba chlopakom lodowke zapelnic
W czwartek mam plana zwiedzic muzemu sexu w Amsterdamiei oczywiscie jakis shoping
W tym muzeum jak rozumiem?Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jakimi litrami
ja tankuje bak do pełna za całe 19 złjeżdzę prawie 190 km czyli prawie 2 tyg jazdy
dzień dobry
Elfik wrote:Kapciu, przecież niedługo młody ma dostać skuter... Jest li światełko w tunelu.. Tylko potem paliwo literami...
Elfik, Aasiula, kapturnica, Sabina, samira, Mega, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien dobry
Dzis dzien gotowania bo wybywam na 3 dni i nie chce zeby jedli smieci wiec trzeba chlopakom lodowke zapelnic
W czwartek mam plana zwiedzic muzemu sexu w Amsterdamiei oczywiscie jakis shoping
Muzeum seksu jest super. Szczegolnie sala z grzybkami do siedzenia jak w przedszkolu, z postaciami z kreskowek, a w telwizorze leci bajka-jebajka
Tam jest tez cudowna figurka - ze srebra z tego co pamietam - z kobieta lezaca na gigantycznym fiucie.
Boze...seksu mi sie zachcialo. Ide sie napic wody.Elfik, Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, Pusurek, paszczakin, Mega, caffe, inessa, moremi, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Dla ciebie kochana wszystko!
Tylko nie pros mnie, bym w ciąże zaszła, bo chocbym się zesrala nie dam rady...Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakimi litrami
ja tankuje bak do pełna za całe 19 złjeżdzę prawie 190 km czyli prawie 2 tyg jazdy
dzień dobryReni, Mega lubią tę wiadomość
-
no Elfik wspomniała o skuterze
ja nim jeżdzę więc wiem ile idzie paliwa
aż żal dupe ściska jak przychodzi jesień ..i trzeba konika to stajni odstawić i znowu zacząć jeździć tymi jebanymi autobusami, metrami, tramwajami..
gdzie te czasy dyliżansów, karet itp ja się pytam gdzie!?
na szczęśćie zimno się robi więc skunksy komunikacyjne będą pozapinaneAasiula wrote:Kurna to czym ty jezdzisz !Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, Simba, inessa, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dzien dobry
Muzeum sexu - fajna sprawa. Byłam w takim w Pradze niezapomniane przeżycie, najlepsze był stojak do kopulacji...Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no Elfik wspomniała o skuterze
ja nim jeżdzę więc wiem ile idzie paliwa
aż żal dupe ściska jak przychodzi jesień ..i trzeba konika to stajni odstawić i znowu zacząć jeździć tymi jebanymi autobusami, metrami, tramwajami..
gdzie te czasy dyliżansów, karet itp ja się pytam gdzie!?
na szczęśćie zimno się robi więc skunksy komunikacyjne będą pozapinane
Toz to czysta oszczędnoś jesJa pierdziele moj 11 litrów na 100 km pali
PRZESIADAM SIE NA SKUTER !Reni, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Doradźcie mi co zrobić.
Kupiłam 2 baterie do telefonu na allegro pod konkretny model. Po założeniu ich okazało się, że telefon przestał działać. Na starej baterii, też już się nie uruchomił.
Zajechałam do serwisu i tam okazało się, że baterie mają odwróconą polaryzację, tzn. tam gdzie powinien być plus jest minus i odwrotnie. Baterii nie da się inaczej założyć, wiec nie była to moja wina.
Z telefonem musiałam jechać do innego serwisu, bo ten pierwszy nie zajmował się elektroniką i diagnoza-telefon jest nienaprawialny, wygięta płyta główna i coś tam jeszcze.
I teraz pytanie czy mogę oczekiwać od sprzedawcy poza zwrotem za baterie i kosztów przesyłki, oczekiwać zwrotu za zakup nowego telefonu?samira lubi tę wiadomość
-
chcesz 14 latka na ulicę na skuterze wypuścić?
po 5 sezonach jazdy stwierdzam..
ja osobiście pozabierałabym gówniarzom skutery, motory i dała przykaz jak skończą 21 lat! są wyjątki ale reszta koszmar.. popisują się i stwarzają zagrożenie
grosze grosze .. ja czekam zawsze kiedy będą ciepłe poranki tak +10 ehhh cudownie portfel oddycha a ile spraw można pozałatwiać
kapturnica wrote:Juz cie kochom..Bo mam wplanie w next roku jak mlody skonczy 14lat kupicmu wlasnie skuter(oczywiscie jak zda na karte)Mowisz ,ze to takie grosze kosztuje???Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chcesz 14 latka na ulicę na skuterze wypuścić?
po 5 sezonach jazdy stwierdzam..
ja osobiście pozabierałabym gówniarzom skutery, motory i dała przykaz jak skończą 21 lat! są wyjątki ale reszta koszmar.. popisują się i stwarzają zagrożenie
grosze grosze .. ja czekam zawsze kiedy będą ciepłe poranki tak +10 ehhh cudownie portfel oddycha a ile spraw można pozałatwiać
Tak jak napisalass sa tez wyjątki..A pare testow sie mu zrobi czy w glowie siano czy sloma...No i tyle ,ze moja wioska mniejsza od Wawy to nie ma zbyt gdzie sie rozbujac....
Reni, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość