35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:My ze szwagierką na odległość cykl po cyklu zaszłyśmy, więc to idealny przykład "ciąży z zazdrości". Skończyły się obie w odstępie jednodniowym, ale to inna historia.
Reszta cóż....mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A u mnie w gabinecie w tamtym roku w styczniu ja zaciazylam później kolejne moje trzy pracownice i jak ostatnia finiszowala to ja już byłam w ciąży ze Stasiem
kolo się zamyka
wirusy jeszcze krążą wiec zapraszam na Podlasie
moremi, Sabina, Mega, mysza1975, Simba, iwcia77, Iwone, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Początek fajny
Reszta cóż....jestem pierdolniętą niepoprawną optymistką
szwagierka również
mandragora, Sabina, Aasiula, Mega, mysza1975, iwcia77, Simba, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:No to jest raczej trudne do wykonania, bo ja mieszkam w świętokrzyskim a oni zachodniopomorskim
Ale może przez telefon przechodzą??
Aasiula, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:A u mnie w gabinecie w tamtym roku w styczniu ja zaciazylam później kolejne moje trzy pracownice i jak ostatnia finiszowala to ja już byłam w ciąży ze Stasiem
kolo się zamyka
wirusy jeszcze krążą wiec zapraszam na Podlasie
Mega, mandragora, Aasiula, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mandragora wrote:Sabinka mocno usciskaj bratowa
zawsze strasznie się ciesze jak aniołkowa mama znajduje w sobie odwagę i siłę żeby znów być w ciąży...
Simba a kiedy będzie coś wiadomo?
Dołączam się do modlitwale wiesz ja mam swojego małego człowieka w niebie wiec może coś załatwimy
USG mam mieć 16 października
moremi, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki
USG mam mieć 16 października
Sabina, Aasiula, Simba, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I ja będę kciuki trzymać za twixy. Simba statystycznie rzecz ujmując to będzie wszystko Oki
A ja się odmeldowuje dzisiaj i idę spać. Może dzisiaj już w końcu będę spaladobrej nocy życzę wszystkim
jutro wpadnę z usprawiedliwieniem
moze Pani bedzie
buziale
Sabina, Aasiula, Simba, mysza1975, moremi, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moremi uwielbiam Twój morsko-piracki klimat
Sabina, Aasiula, mysza1975, Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ale mnie typ zajezyl... A propo skuterów.. Wracam po pracy przeciskam się miedzy autami..czerwone wiec na lajcie a tu grzeje jakaś pała na kolarce..prawo lewo ciągła itd.. Widzę typa w lusterku znika... Po czym jebany wyskoczył mi z lewej przeciął mi drogę.. Prawie go puknelam... No to ja w klakson..
Typ zatrzymał się przed pasami..dojeżdżam... A on się odwraca i pyta..na mnie trąbilaś?
Odpowiadam grzecznie no raczej.. Zajechales mi droge moglam cie zdjąć a on bezczelnie do mnie ze dwa kolka są po to, żeby się szybko przemieszczać a ja jade jak pi.da
Odpowiedziałam grzecznie, ze pi.de to ma w majtkach a teraz jest czerwone i nie ma co sie spieszyć.. Zamknął jape..
Tyle w temacie jazdy po polskich drogach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:07
paszczakin, moremi, mysza1975, Mega, Aasiula, Simba, samira, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik, ania.g, Bursztyn, Niuta, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale mnie typ zajezyl... A propo skuterów.. Wracam po pracy przeciskam się miedzy autami..czerwone wiec na lajcie a tu grzeje jakaś pała na kolarce..prawo lewo ciągła itd.. Widzę typa w lusterku znika... Po czym jebany wyskoczył mi z lewej przeciął mi drogę.. Prawie go puknelam... No to ja w klakson..
Typ zatrzymał się przed pasami..dojeżdżam... A on się odwraca i pyta..na mnie trąbilaś?
Odpowiadam grzecznie no raczej.. Zajechales mi droge moglam cie zdjąć a on bezczelnie do mnie ze dwa kolka są po to, żeby się szybko przemieszczać a ja jade jak pi.da
Odpowiedziałam grzecznie, ze pi.de to ma w majtkach a teraz jest czerwone i nie ma co sie spieszyć.. Zamknął jape..
Tyle w temacie jazdy po polskich drogachmysza1975, paszczakin, Aasiula, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!