35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Mega, ten kto wymyślił szpilki nienawidził kobiet i tyle
I pomyśleć, ze na poczatku tylko faceci nosili obcasy, ale oni są za mądrzy żeby nosić cos co utrudnia chodzenie...BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ewka, siostro astralna, niech Ci sie zyczenia spelnia!
Laski, dziekuje za zyczenia, dzien dzis deszczowy, ale bardzo mily. A wczorajszy koncert... Miodzio!
Milego dnia!Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja mam 175 cm rozmiar bura 41 Moj malz ma 187cm i 44rozmiar..,.i tak czasem zastanawiam sie ile mlody osiagnie jak dorosnie....Obawiam sie onoszenie butow kajakow heh
to my prawie bliźniaczki
ja mam 180cm, but rozmiar 42. Mąż ma 183 i buty 43. Za to Młoda ma 3 lata i 4 msc, a ma wymiary 5, 6 latki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:08
kapturnica, Pusurek, Mega, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mordo moja
to my prawie bliźniaczki
ja mam 180cm, but rozmiar 42. Mąż ma 183 i buty 43. Za to Młoda ma 3 lata i 4 msc, a ma wymiary 5, 6 latki
hły hły..No to szykuj sie ,ze cotrka tez bedzie wielkoludem
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:u nas sprawa jest taka, ze ja cale zycie dozuje rodzinie emocje
nie mozna zbyt wiele na nich zrzucac, pamietam, ze jako gowniarz bardziej denerwowalam sie tym, ze musze o pale w szkole rodzicom powiedziec (zmartwic, nie to, ze mnie bili czy cos), niz samym faktem otrzymania zlej oceny..
ciezko to wytlumaczyc- oni sie po prostu za bardzo przejmuja.. jakby sie cos zlego dzialo, to oprocz radzenia sobie z ta sytuacja musialabym jeszcze ich pocieszac, a tego nie ogarne.. w skrocie, wygodniej mi swiat na swoich barkach trrzymac, bo jak ktos z boku pomaga to czesto mimo dobrych checi zamiast pomagac- zaklóca rownowage.. taka o, o Zosia samosia..
Na szczescie luby mniej wiecej popiera moj tok myslenia..
Jak ja to rozumiem! Mam dokladnie tak samo. To, ze ktos z najblizszych sie o mnie martwi mnie zadrecza. A Ty jeszcze jestes tak daleko od rodziny, to tym bardziej wyobraznia bedzie u nich dzialacMega, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uaktualniłam brzuch. Kto wie ile jeszcze zdążę w dwupaku pochodzić.
Simba, kapturnica, Bursztyn, Mega, EwaT, Pusurek, Parka, macduska, mandragora, Sabina, Bozia3, caffe, Aasiula, BISCA, iwcia77, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Uaktualniłam brzuch. Kto wie ile jeszcze zdążę w dwupaku pochodzić.
i elegancka piłka ci faktycznie urosła - bioderka i żeberka chudziutkie jak ta lala
Ja tez mam nadzieje, ze u mnie ta formuła zostanieania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurde czy mój brzuch nie jest przypadkiem za mały?
Poza tym u mnie to końcówka a Ty jesteś troszkę za połową.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 12:22
Elfik, Simba, Lucky, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4