35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ktoś nie nie bał i zajeval mi prąd ... a miałam zmielić mięsko na spagetti. Kto normalny wyłącza ludziom prąd w sobotę o tej porze... skandal! Ale to chyba dobra wymówka żeby obiadu nie robić?
ania.g, Elfik, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ktoś nie nie bał i zajeval mi prąd ... a miałam zmielić mięsko na spagetti. Kto normalny wyłącza ludziom prąd w sobotę o tej porze... skandal! Ale to chyba dobra wymówka żeby obiadu nie robić?
no jak nie, jak tak!..
a całe szczęście komórka ma własną baterię, nie na prąd i pizze da radę zamówić
zawsze...kapturnica, Mega, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czy ja sie mylę, czy juz ma forum same chłopaki w drodze?
Aaaaa nie wiadomo czy ciocia paszczakowa nie czeka na Helenkę(zaraz mnie zabije)
Czy Paszczak ma tak samo jak ja: Adas i Helenka? Bo juz mi sie kielbasi.ania.g, Simba, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No brzunio niczego sobie..Nie powiem -pileczka idealna
U mnie obiad juz sie gotuje Pogoda za oknem iscie barowa to i ogien w kominku trzeszczy a ja mimo ,ze pospalam dlugo to dalej ziewam..Nosz normalnie rpzesilenie ejsienne chyba ....
Elfii taa jasne juz bys chciala ,zeby ktos inny pomeczyl sie za ciebie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:42
ania.g, Elfik, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Mordo moja
to my prawie bliźniaczki
ja mam 180cm, but rozmiar 42. Mąż ma 183 i buty 43. Za to Młoda ma 3 lata i 4 msc, a ma wymiary 5, 6 latki
Syn I - 184 but 46 lat 14. Syn II 164 but 39 lat 11.Elfik, kapturnica, Mega, Sabina, samira, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski musialam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/270ff1842bf6.jpg
Stalam sobie przy scenie na bisach ( wczesniej siedzielismy ) i omdlewalam. Morten w genialnej kondycji, glos jak 25 lat temu, figura - marzenie, dowcipny, zabawny, majacy genialny kontakt z publicznoscia.
Az sie chlop ze mnie smia, ze mi sie micha cieszy na okraglo. A dla mnie ten koles to pierwsze zainteresowanie Norwegia, plakaty z a-ha, kasetyI po ponad 25 latach siedze sobie i patrze na niego, mieszkamy w tym samym kraju, ja mam tu dom, fantastycznego faceta, malutkiego synka i cudna corke. Zycie zatoczylo jakas wolte.
Tak mnie bralo na tym koncercie, z letka filozoficznie.
A corka z Adasiem spisala sie na medal. Teraz pyta, kiedy znowu wychodzimy, bo ona chce z nim znowu zostac na wieczor. Bajka, co?
macduska, Elfik, Simba, kapturnica, EwaT, Lucky, Reni, caffe, Bursztyn, Mega, Sabina, Aasiula, samira, BISCA, ania.g, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Maksym jak Gorki, a Leon jak Zawodowiec?
A Leon? To jest taka postać z kreskówki ktora ja lubie, nie wspominając o tym ze Simba to tez lewPusurek, Bursztyn, Sabina, ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ewa życzę Ci żebyś nie musiała długo czekać na córeczkę. Spełnienia marzeń, dużo zdrowia,pociechy z Tomaszka i dużo, dużo siły żebyś dała radę.
Pusur Tobie też życzę spełnienia marzeń, pociechy z Adasia i córki i wszystkiego dobrego.
kapturnica, Pusurek, macduska, Mega, Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość