35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle to dzien dobry
córa kaszle aż ściany dudnia
Imprezka wczorajsza udana -popilam, pojadłam i potanczylam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 09:29
samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, tak się wzruszyłam, że krew mnie zalała...
Nowy cykl czas zacząć..
Jak rzekła rdza do rdzy - Poloneza czas zacząć...
Przypomnijcie mi, w pary to się łączylyscie ze wzgledu na dzień cyklu czy owulacji?
Młodą wczoraj zabrała z przedszkola babcia.. Pomimo, ze caly wieczór pracowalam, a może właśnie dlatego i nikt mi nie przeszkadzal mam świetny humor..
Na skutek uprowadzenia dzidzia przez babcię również się wyspalam...młoda dalej u babci, a ja czuje się dziesięć lat młodsza...
Kufa, w dupe z eliksirami,zeby czuć się dobrze trzeba mieć czas dla siebie i się wysypiac...
"Tylko" tyle:-)
Czego wam kobietki życzę z całego serca:-)Aasiula, Mega, Pusurek, kapturnica, samira, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Leżę, bolą mnie nóżki, odzwyczailam sie od szpilek niestety a wczoraj je założyłam i taki efekt...
Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sorry Elfik, koniec imprezy, juz nie jestes sama
Witam sie w sobotni poranek.
Oczywiscie, bede donosila na biezaco o wszystkich etapach.
Ewa, Pusurek, zycze Wam przede wszystkim, zebyscie byly szczessliwe, zeby wasze macierzynstwo przynioslo Wam radosc, dume i spelnienie. realizacji wszystkich, nawet najskrytszych marzen.
Reszcie milej sobotyMega, Elfik, EwaT, Pusurek, kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mega, z z kim popadlaś i czy dzieci z tego będą?
Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek babeczki
Ja dzisiaj ze świezym spojrzeniem i pełna optymizmu
6 km zrobione z kijami,prysznic wziety ,świeżynka dosłownie
Teraz szybko na zakupy ,robie dzisiaj zupkę tajska dla siebie i młodego a dla małza kapucha z biała po bawarsku
Piękny dzień dzisiaj !!!
Jubilatkom jeszcze raz wszystkiego naj ,spełnienia marzeńPusurek, Mega, kapturnica, Parka, samira, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzień doberek babeczki
Ja dzisiaj ze świezym spojrzeniem i pełna optymizmu
6 km zrobione z kijami,prysznic wziety ,świeżynka dosłownie
Teraz szybko na zakupy ,robie dzisiaj zupkę tajska dla siebie i młodego a dla małza kapucha z biała po bawarsku
Piękny dzień dzisiaj !!!
Jubilatkom jeszcze raz wszystkiego naj ,spełnienia marzeń
Aasiula, gdzie kijkujesz?
Aleś ty usportowiona
A możesz wrzucić przepis na zupie do przepisów, ja mam super przepis, ale za dużo składników i potem mi gniją niewykorzystane
Widzę gdanszczanko, ze i u ciebie słonko świeci
Kupilas młodemu 4 pidżamy? Ja myslalam, ze młoda ma za dużo ciuchow na jeden rozmiar, ale nie jestem jedyna, jupi!
Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość