X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo ,ze Twoje urodziny są dopiero jutro ale to w sumie juz za 2godziny.
    Wiec Ewa a ja Ci życze,żeby sie Twoje życzenia spełniły i te jawne i te ukryte...
    By Tomaszek rozwijał sie jak najlepiej i dawal swoim rodzicom dużo szczęscia i radości każdego dnia ... No i miał siostrzyczke , która bedzie go kochała tak mocno jak jego rodzice .
    Coby nie przedlużać 100lat!!!

Sabina, BISCA, Aasiula, EwaT, ania.g, malgos741, iwcia77, Mega, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Wszechmocny Stwórco
    Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
    Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
    Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.

Amen

R.T.

Ewa, wzruszyla mnie. Zycze Ci z calego serca, zebys czekala na corke krocej, niz sie tego spodziewasz. No i dzieki za nas.

kapturnica, Sabina, Aasiula, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia nie wiem co powiedzieć po takich zyczeniach...,prośbach :)
    Aby to wszystko o cz ym marzysz się spełniło.
    100 lat kochana 0vishenka_33.gif

kapturnica, EwaT, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, życzę Ci spełnienia tego pięknego marzenia <3

EwaT, Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Wszechmocny Stwórco
    Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
    Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
    Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyć się macierzyństwem na tym pięknym świecie.

Amen

R.T.

Ewa życzenia złożę jutro,ale twój post na pewno zapadnie mi w pamięć na długo <3 i więcej nie wiem co napisać bo łezka mi się zakręciła

Acha jeśli chodzi o sen ,była tam i córka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:16

EwaT, ania.g, Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam , kochane jestescie, mam nadzieje że wszystkie tu doczekamy tych kresek i bedziemy czytać opisy porodów , golenia piczkinsa i robienia kupy w trakcie ;)

Sabina, kapturnica, mysza1975, BISCA, ania.g, Aasiula, kkisia, macduska, samira, Parka, iwcia77, Bozia3, Mega, Pusurek, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ewa życzenia złożę jutro,ale twój post na pewno zapadnie mi w pamięć na długo <3

Acha jeśli chodzi o sen ,była tam i córka ;)

no gadaj wreszcie kto tam jeszcze był

samira, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa zyczenie niech sie spelni :)

Ja zyczenia zloze wam jutro :) a tak swoja droga nawet za was wypije bo moj tata tez ma jutro urodziny :)

Aasiula, kapturnica, EwaT, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:06

EwaT, Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no gadaj wreszcie kto tam jeszcze był
    mówisz-masz :)

to było chyba w nocy z wtorku na środę (chyba)

a więc ,pewnego dnia pilnowałam twoich dzieci u ciebie w domu bo ty pojechałaś coś załatwić,była tam dziewczynka 3-4 letnia ,śliczna i wiedziałam ze to twoja córka i było jeszcze jedno dziecko w podobnym wieku do twojej córki,ale nie wiem kogo. Pamiętam ze bardzo chciałam zobaczyć Tomusia i szukałam go ,po salonie ,patrze stoi kołyska ,i słychać kwilenie ,podchodzę pomału odchylam baldachim a tam Tomek miał ok4-5 miesięcy,uśmiech od ucha do ucha (miał kolczyki w uszach czerwone,jakby korale na szyjce i w ogóle tak kolorowo ubrany,potem chyba ładnie zasnął :) nie wiem tylko dlaczego Tomek w tym śnie był dużo młodszy od siostry ;)było miło i wesoło.Po jakimś czasie przyjechałaś do domu z jakąś ciotką,jak pamiętam byłam bardzo skrepowana jej obecnością,Ty przedstawiłaś mi ciotkę i mówisz ze jest pielęgniarka a ona mówi ze nam wszystkim poradzi jak mieć upragnione dzieci i pomoże nam w tym temacie.......niestety w tym momencie zaczął się obraz rozmywać i sen się ulotnił :)

tej nocy to w ogóle miałam taki ciąg snów z rożnymi wątkami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:37

kapturnica, mysza1975, EwaT, malgos741, ania.g, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie to jest taki gesty kremowy....
    ovu po lutce?

Ano, zapomnialam ze Ty na lutce! A sluz rzeczywiscie jak po owu :) kto wie, skoro z domieszka krwi, to .. Ho ho ;)

EwaT, Aasiula lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mówisz-masz :)

to było chyba w nocy z wtorku na środę (chyba)

a więc ,pewnego dnia pilnowałam twoich dzieci u ciebie w domu bo ty pojechałaś coś załatwić,była tam dziewczynka 3-4 letnia ,śliczna i wiedziałam ze to twoja córka i było jeszcze jedno dziecko w podobnym wieku do twojej córki,ale nie wiem kogo. Pamiętam ze bardzo chciałam zobaczyć Tomusia i szukałam go ,po salonie ,patrze stoi kołyska ,i słychać kwilenie ,podchodzę pomału odchylam baldachim a tam Tomek miał ok4-5 miesięcy,uśmiech od ucha do ucha (miał kolczyki w uszach czerwone,jakby korale na szyjce i w ogóle tak kolorowo ubrany,potem chyba ładnie zasnął :) nie wiem tylko dlaczego Tomek w tym śnie był dużo młodszy od siostry ;)było miło i wesoło.Po jakimś czasie przyjechałaś do domu z jakąś ciotką,jak pamiętam byłam bardzo skrepowana jej obecnością,Ty przedstawiłaś mi ciotkę i mówisz ze jest pielęgniarka a ona mówi ze nam wszystkim poradzi jak mieć upragnione dzieci i pomoże nam w tym temacie.......niestety w tym momencie zaczął się obraz rozmywać i sen się ulotnił :)

tej nocy to w ogóle miałam taki ciąg snów z rożnymi wątkami
    hmmm może ta ciotka to był jakiś Anioł Stróż od zaciążania i nam pomoże? :)
    fajny sen

samira, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też na lutce i mam nadzieje ze @ w końcu się po niej pojawi, aplikuje sobie dowcipną ,jeszcze do niedzieli

EwaT, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hmmm może ta ciotka to był jakiś Anioł Stróż od zaciążenia i nam pomoże? :)
    fajny sen

aaa to możliwe :) taki anioł zwiastujący nowe życie :)

anioły ,pamiętam seriale Autostrada do nieba z Michaelem Londonem w roli głównej wiecie ten z Domku na Prerii (już nieżyjący od dawna ,niestety),dla mnie piękny serial

cyt"Michael Landon w roli anioła Jonathana i Victor French jako Mark - nawrócony alkoholik - to bohaterowie wzruszającego serialu " Autostrada do nieba ". Pomagają ludziom uwolnić się od kłopotów, rozjaśniają uśmiechem twarz dzieci, starają się uprościć życie, które roi się od pułapek losu. Zawsze zjawiają się na pomoc, nigdy nie zawodzą."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:50

Aasiula, macduska, EwaT, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dybry wieczyr..

dzis po pracy odpadlam na maksa, jak sie pzewalilam na lozko tak mnie luby obudzil, ze wychodzimy na kolacje do przyjaciol.. postanowilismy im dzis pwiedziec o ciazy, pierwszy raz tak oficjalnie komus (ale dalej ogolnie tajemnica)- jaka radosc byla!
    I tak jak podejrzewalam- trzymaja dla nas "wyprawke", wozki, lozeczko i niewiedomoco jeszcze ;)

Fajnie sie dzilic takim info, normalnie nie wyobrazam sobie co bedzie, jak rodzinie powiem.. Jade dokladnie za miesiac, juz bilet kupiony do GD..

Ewa, nie wiem, czy to te hormony ciazowe, ale normalnie tez sie wzruszylam jak przeczytalam Twoje zyczenie- niech sie spelni!
    no nie mów że mamie jeszcze nie powiedziałas..

malgos741, paszczakin, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dybry wieczyr..

dzis po pracy odpadlam na maksa, jak sie pzewalilam na lozko tak mnie luby obudzil, ze wychodzimy na kolacje do przyjaciol.. postanowilismy im dzis pwiedziec o ciazy, pierwszy raz tak oficjalnie komus (ale dalej ogolnie tajemnica)- jaka radosc byla!
    I tak jak podejrzewalam- trzymaja dla nas "wyprawke", wozki, lozeczko i niewiedomoco jeszcze ;)

Fajnie sie dzilic takim info, normalnie nie wyobrazam sobie co bedzie, jak rodzinie powiem.. Jade dokladnie za miesiac, juz bilet kupiony do GD..

Ewa, nie wiem, czy to te hormony ciazowe, ale normalnie tez sie wzruszylam jak przeczytalam Twoje zyczenie- niech sie spelni!
    paszczak ,mi by było ciężko utrzymać w tajemnicy aż tak długo ale też nie chcemy powiedzieć od razu rodzinie jak będzie ciąża

Aasiula, EwaT, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę kompu do wanny :) potem dokończmy z wczoraj z moim G 47 Roninów z Keanu Reevesem :)
    Dobranoc

EwaT, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia już nie całą godzinka do twoich urodzin ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA I ZYCZENIA, niech Tomcio rośnie zdrowo i ma cudowna siostrzyczke. <3.
    Wyruszyłam sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:12

EwaT, paszczakin, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowie do mlodego spac prosze sie myc wybrac pizame i do lozka
    Mlody Krzyczy ale Ja nie mam pizamy
    No jak nie masz kupilam ci cztery przed wakacjami ubieraj i nie marudz
    mlody schodzi
    Spodnie do kolan prawie, gora rekaw 3/4
    Ja perdziu kosmos Wszystko male
    Co tak szybko ???
    Ma 10 lat i do nosa mi siega but 39 :O
    Jeszcze niedawno przy cycku wisial

paszczakin, EwaT, kapturnica, samira, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Elfik, Pusurek, Parka, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dobra idę kompu do wanny :) potem dokończmy z wczoraj z moim G 47 Roninów z Keanu Reevesem :)
    Dobranoc
    Dobranoc :)

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 4655 4656 4657 4658 4659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ