35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimo ,ze Twoje urodziny są dopiero jutro ale to w sumie juz za 2godziny.
Wiec Ewa a ja Ci życze,żeby sie Twoje życzenia spełniły i te jawne i te ukryte...
By Tomaszek rozwijał sie jak najlepiej i dawal swoim rodzicom dużo szczęscia i radości każdego dnia ... No i miał siostrzyczke , która bedzie go kochała tak mocno jak jego rodzice .
Coby nie przedlużać 100lat!!!Sabina, BISCA, Aasiula, EwaT, ania.g, malgos741, iwcia77, Mega, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.
Ewa, wzruszyla mnie. Zycze Ci z calego serca, zebys czekala na corke krocej, niz sie tego spodziewasz. No i dzieki za nas.
kapturnica, Sabina, Aasiula, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyć się macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.
Ewa życzenia złożę jutro,ale twój post na pewno zapadnie mi w pamięć na długoi więcej nie wiem co napisać bo łezka mi się zakręciła
Acha jeśli chodzi o sen ,była tam i córkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:16
EwaT, ania.g, Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
dziekuje Wam , kochane jestescie, mam nadzieje że wszystkie tu doczekamy tych kresek i bedziemy czytać opisy porodów , golenia piczkinsa i robienia kupy w trakcie
Sabina, kapturnica, mysza1975, BISCA, ania.g, Aasiula, kkisia, macduska, samira, Parka, iwcia77, Bozia3, Mega, Pusurek, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:no gadaj wreszcie kto tam jeszcze był
to było chyba w nocy z wtorku na środę (chyba)
a więc ,pewnego dnia pilnowałam twoich dzieci u ciebie w domu bo ty pojechałaś coś załatwić,była tam dziewczynka 3-4 letnia ,śliczna i wiedziałam ze to twoja córka i było jeszcze jedno dziecko w podobnym wieku do twojej córki,ale nie wiem kogo. Pamiętam ze bardzo chciałam zobaczyć Tomusia i szukałam go ,po salonie ,patrze stoi kołyska ,i słychać kwilenie ,podchodzę pomału odchylam baldachim a tam Tomek miał ok4-5 miesięcy,uśmiech od ucha do ucha (miał kolczyki w uszach czerwone,jakby korale na szyjce i w ogóle tak kolorowo ubrany,potem chyba ładnie zasnąłnie wiem tylko dlaczego Tomek w tym śnie był dużo młodszy od siostry ;)było miło i wesoło.Po jakimś czasie przyjechałaś do domu z jakąś ciotką,jak pamiętam byłam bardzo skrepowana jej obecnością,Ty przedstawiłaś mi ciotkę i mówisz ze jest pielęgniarka a ona mówi ze nam wszystkim poradzi jak mieć upragnione dzieci i pomoże nam w tym temacie.......niestety w tym momencie zaczął się obraz rozmywać i sen się ulotnił
tej nocy to w ogóle miałam taki ciąg snów z rożnymi wątkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:37
kapturnica, mysza1975, EwaT, malgos741, ania.g, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mówisz-masz
to było chyba w nocy z wtorku na środę (chyba)
a więc ,pewnego dnia pilnowałam twoich dzieci u ciebie w domu bo ty pojechałaś coś załatwić,była tam dziewczynka 3-4 letnia ,śliczna i wiedziałam ze to twoja córka i było jeszcze jedno dziecko w podobnym wieku do twojej córki,ale nie wiem kogo. Pamiętam ze bardzo chciałam zobaczyć Tomusia i szukałam go ,po salonie ,patrze stoi kołyska ,i słychać kwilenie ,podchodzę pomału odchylam baldachim a tam Tomek miał ok4-5 miesięcy,uśmiech od ucha do ucha (miał kolczyki w uszach czerwone,jakby korale na szyjce i w ogóle tak kolorowo ubrany,potem chyba ładnie zasnąłnie wiem tylko dlaczego Tomek w tym śnie był dużo młodszy od siostry ;)było miło i wesoło.Po jakimś czasie przyjechałaś do domu z jakąś ciotką,jak pamiętam byłam bardzo skrepowana jej obecnością,Ty przedstawiłaś mi ciotkę i mówisz ze jest pielęgniarka a ona mówi ze nam wszystkim poradzi jak mieć upragnione dzieci i pomoże nam w tym temacie.......niestety w tym momencie zaczął się obraz rozmywać i sen się ulotnił
tej nocy to w ogóle miałam taki ciąg snów z rożnymi wątkami
fajny sensamira, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hmmm może ta ciotka to był jakiś Anioł Stróż od zaciążenia i nam pomoże?
fajny sen
aaa to możliwetaki anioł zwiastujący nowe życie
anioły ,pamiętam seriale Autostrada do nieba z Michaelem Londonem w roli głównej wiecie ten z Domku na Prerii (już nieżyjący od dawna ,niestety),dla mnie piękny serial
cyt"Michael Landon w roli anioła Jonathana i Victor French jako Mark - nawrócony alkoholik - to bohaterowie wzruszającego serialu " Autostrada do nieba ". Pomagają ludziom uwolnić się od kłopotów, rozjaśniają uśmiechem twarz dzieci, starają się uprościć życie, które roi się od pułapek losu. Zawsze zjawiają się na pomoc, nigdy nie zawodzą."Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 22:50
Aasiula, macduska, EwaT, iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dybry wieczyr..
dzis po pracy odpadlam na maksa, jak sie pzewalilam na lozko tak mnie luby obudzil, ze wychodzimy na kolacje do przyjaciol.. postanowilismy im dzis pwiedziec o ciazy, pierwszy raz tak oficjalnie komus (ale dalej ogolnie tajemnica)- jaka radosc byla!
I tak jak podejrzewalam- trzymaja dla nas "wyprawke", wozki, lozeczko i niewiedomoco jeszcze
Fajnie sie dzilic takim info, normalnie nie wyobrazam sobie co bedzie, jak rodzinie powiem.. Jade dokladnie za miesiac, juz bilet kupiony do GD..
Ewa, nie wiem, czy to te hormony ciazowe, ale normalnie tez sie wzruszylam jak przeczytalam Twoje zyczenie- niech sie spelni!malgos741, paszczakin, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dybry wieczyr..
dzis po pracy odpadlam na maksa, jak sie pzewalilam na lozko tak mnie luby obudzil, ze wychodzimy na kolacje do przyjaciol.. postanowilismy im dzis pwiedziec o ciazy, pierwszy raz tak oficjalnie komus (ale dalej ogolnie tajemnica)- jaka radosc byla!
I tak jak podejrzewalam- trzymaja dla nas "wyprawke", wozki, lozeczko i niewiedomoco jeszcze
Fajnie sie dzilic takim info, normalnie nie wyobrazam sobie co bedzie, jak rodzinie powiem.. Jade dokladnie za miesiac, juz bilet kupiony do GD..
Ewa, nie wiem, czy to te hormony ciazowe, ale normalnie tez sie wzruszylam jak przeczytalam Twoje zyczenie- niech sie spelni!Aasiula, EwaT, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewcia już nie całą godzinka do twoich urodzin ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA I ZYCZENIA, niech Tomcio rośnie zdrowo i ma cudowna siostrzyczke.
.
Wyruszyłam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:12
EwaT, paszczakin, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mowie do mlodego spac prosze sie myc wybrac pizame i do lozka
Mlody Krzyczy ale Ja nie mam pizamy
No jak nie masz kupilam ci cztery przed wakacjami ubieraj i nie marudz
mlody schodzi
Spodnie do kolan prawie, gora rekaw 3/4
Ja perdziu kosmos Wszystko male
Co tak szybko ???
Ma 10 lat i do nosa mi siega but 39
Jeszcze niedawno przy cycku wisialpaszczakin, EwaT, kapturnica, samira, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Elfik, Pusurek, Parka, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość