35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez uciekam do wanny
Pomazyc o zyczeniach Ewy i prosic zeby sie spelnily WSZYSTKIE
DOBRANOCWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:23
EwaT, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mowie do mlodego spac prosze sie myc wybrac pizame i do lozka
Mlody Krzyczy ale Ja nie mam pizamy
No jak nie masz kupilam ci cztery przed wakacjami ubieraj i nie marudz
mlody schodzi
Spodnie do kolan prawie, gora rekaw 3/4
Ja perdziu kosmos Wszystko male
Co tak szybko ???
Ma 10 lat i do nosa mi siega but 39
Jeszcze niedawno przy cycku wisial
Pociesze moj ma 13lat 177cm wzrostu i but number 45
EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Elfik, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

-
A moja starsza za 5 mc skończy 16. Przerosła mnie jakieś 4 lata temu, ma 178 cm i rozmiar stopy 41. Plusem jej stopy większej od mojej jest że nie podbiera mi już butówkapturnica wrote:Pociesze moj ma 13lat 177cm wzrostu i but number 45

kapturnica, EwaT, malgos741, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ja mam 175 cm rozmiar bura 41 Moj malz ma 187cm i 44rozmiar..,.i tak czasem zastanawiam sie ile mlody osiagnie jak dorosnie....Obawiam sie onoszenie butow kajakow hehania.g wrote:A moja starsza za 5 mc skończy 16. Przerosła mnie jakieś 4 lata temu, ma 178 cm i rozmiar stopy 41. Plusem jej stopy większej od mojej jest że nie podbiera mi już butów

EwaT, iwcia77, Aasiula, Mega, Elfik, ania.g, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Oj to ja przy was miniaturka bo 155 cm i numer buta 36kapturnica wrote:Ja mam 175 cm rozmiar bura 41 Moj malz ma 187cm i 44rozmiar..,.i tak czasem zastanawiam sie ile mlody osiagnie jak dorosnie....Obawiam sie onoszenie butow kajakow heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:46
kapturnica, EwaT, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Pusur stówka
Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
iwcia77 wrote:
jaki fajny prezencik...oby! dziekuje
PS: niebieski bocian ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 00:24
iwcia77, Aasiula, moremi, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nie czepiaj sie listonosza , bo to pewnie mundurek pocztowy
przesylka wazniejsza 
PS: rozowe slonie?
EwaT wrote:jaki fajny prezencik...oby! dziekuje
PS: niebieski bocian ?
malgos741, Aasiula, Mega, BISCA, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ona z bliźniakami a ja z jedmynym 30 kg.Simba wrote:Wczoraj gadalam z kumpelka, ktora dwa lata temu urodzila blizniaki.
Uwaga - przytyla w ciazy 35 kg. MA-SA-KRA
Hello wszystkim laseczkom. Troszeczke się Opuściłam ale nie miałam czasu zajrzeć,
Mega, Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
YYY dzień dobry

Ewa - oby ten śluz to był zgodnie z moją przepowiednią... no wiesz
i oby spełniły się Twoje marzenia o szczęśliwym życiu Tomaszka :*
Pusur - Tobie również wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za szybkie pojawienie się Helenki :*
Mega, Elfik, EwaT, nick nieaktualny, kapturnica, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ewa... Jestem pod wrażeniem... Niech ci sie spełni to życzenie! Wszystkiego dobrego!EwaT wrote:Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry:-)
Pusur i Andrzej,
Kobietki, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia dla Was i dla dzieci, my matki zawsze się staramy, to życzę Wam mocno, żeby to na co wpływu nie mamy, co i kogo na swej drodze spotkamy, żeby to byli sami dobrzy ludzie i pomyślne okoliczności...
Słonecznego dnia urodzin!
Mega, EwaT, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość