35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Mowie do mlodego spac prosze sie myc wybrac pizame i do lozka
Mlody Krzyczy ale Ja nie mam pizamy
No jak nie masz kupilam ci cztery przed wakacjami ubieraj i nie marudz
mlody schodzi
Spodnie do kolan prawie, gora rekaw 3/4
Ja perdziu kosmos Wszystko male
Co tak szybko ???
Ma 10 lat i do nosa mi siega but 39
Jeszcze niedawno przy cycku wisial
Pociesze moj ma 13lat 177cm wzrostu i but number 45EwaT, samira, iwcia77, Dorka1979, Aasiula, moremi, Elfik, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pociesze moj ma 13lat 177cm wzrostu i but number 45
kapturnica, EwaT, malgos741, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, Sabina, Parka, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:A moja starsza za 5 mc skończy 16. Przerosła mnie jakieś 4 lata temu, ma 178 cm i rozmiar stopy 41. Plusem jej stopy większej od mojej jest że nie podbiera mi już butów
EwaT, iwcia77, Aasiula, Mega, Elfik, ania.g, Sabina, Parka, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mam 175 cm rozmiar bura 41 Moj malz ma 187cm i 44rozmiar..,.i tak czasem zastanawiam sie ile mlody osiagnie jak dorosnie....Obawiam sie onoszenie butow kajakow heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 23:46
kapturnica, EwaT, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, BISCA, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:
jaki fajny prezencik...oby! dziekuje
PS: niebieski bocian ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 00:24
iwcia77, Aasiula, moremi, BISCA, kapturnica, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nie czepiaj sie listonosza , bo to pewnie mundurek pocztowy
przesylka wazniejsza
PS: rozowe slonie?EwaT wrote:jaki fajny prezencik...oby! dziekuje
PS: niebieski bocian ?malgos741, Aasiula, Mega, BISCA, Pusurek, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wczoraj gadalam z kumpelka, ktora dwa lata temu urodzila blizniaki.
Uwaga - przytyla w ciazy 35 kg. MA-SA-KRA
Hello wszystkim laseczkom. Troszeczke się Opuściłam ale nie miałam czasu zajrzeć,Mega, Elfik, kapturnica, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
YYY dzień dobry
Ewa - oby ten śluz to był zgodnie z moją przepowiednią... no wieszi oby spełniły się Twoje marzenia o szczęśliwym życiu Tomaszka :*
Pusur - Tobie również wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za szybkie pojawienie się Helenki :*Mega, Elfik, EwaT, Pusurek, kapturnica, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry:-)
Pusur i Andrzej,
Kobietki, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia dla Was i dla dzieci, my matki zawsze się staramy, to życzę Wam mocno, żeby to na co wpływu nie mamy, co i kogo na swej drodze spotkamy, żeby to byli sami dobrzy ludzie i pomyślne okoliczności...
Słonecznego dnia urodzin!Mega, EwaT, Pusurek, kapturnica, samira, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość