35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:jej i jemu przy okazji hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:37
ania.g, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Trochę się ogarnialiśmy. Mojemu M zachciało się kable chować, więc dostępu do netu nie miałam.
Wczoraj na wizycie gina powiedziała, że szyjka jeszcze bardzo wysoko, ktg nie wykazuje żadnych skurczy macicy, więc pewnie jeszcze chwilę powodzę gruba.kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Bo posiadam rodzine matki i ojca na tzw zadupi podkarpackim..Takie wiochy zabite dechami..I wiem co widze... ZajeVala bym takiego chlopa jakby mnie tak traktowal..No ale w pismie sw jest,ze pana trza sluchac ehhh
kapturnica, macduska, Aasiula, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
wiecie co,poniewaz po północy mam urodziny to napisze tutaj życzenie, podobno jak sie czegos pragnie to trzeba to napisać a ja dzienniczka nie prowadzę...a tutaj to zostanie na zawsze
kapturnica, ania.g, Aasiula, samira, mysza1975, macduska, Sabina, Mala79, malgos741, Parka, iwcia77, gosia7122, Bozia3, Pusurek, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co,poniewaz po północy mam urodziny to napisze tutaj życzenie, podobno jak sie czegos pragnie to trzeba to napisać a ja dzienniczka nie prowadzę...a tutaj to zostanie na zawsze
mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To kawal dalej juz pod Rzeszow podchodzi.....
To nie wiem czy tam az taka zacofka.. Hhehehe Ale prawda ejst taka ,ze na pipidowkach i wygwizdałkach neistety tak jest ejszczekapturnica lubi tę wiadomość
-
Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.Iwone, Sabina, kapturnica, mysza1975, Aasiula, BISCA, samira, ania.g, kkisia, macduska, paszczakin, malgos741, Parka, iwcia77, gosia7122, Bozia3, caffe, sjoanka, Mega, Pusurek, Reni, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Wszechmocny Stwórco
Wszystkie Twoje dzieła sa nieskończenie dobre i doskonałe.
Dziękuje ci ogromnie za Synka i prosze teraz o Córke, żeby miał towarzysza do zabaw i w zyciu dorosłym oraz kogoś kto będzie go kochał kiedy mnie już na tym padole nie będzie.
Prosze również w imieniu starających sie tutaj na tym forum(35plus), żeby nie musiały długo czekać na dwie kreski i żeby mogły nacieszyc sie macierzyństwem na tym pięknym świecie.
Amen
R.T.
złapało za serducho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:59
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość