35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No na pazdziernikowe szczescia wpisala laska..Napisalam pytanmie z jakiej knigi to ma..Ale ja tez gdzies o tym zasysaniu nasienia czytalam..Bo w nasieniu znajduje sie zwiazek wywolujacy skurcze macicy co wspomaga przemeiszczanie nasienia..Zrodlo jak sie dowiem napewno napisze
Reni wrote:Co to za książka? Nogi w górze bez sensu ale ta trąba słonia do mnie nie przemawia -
kapturnica wrote:I najlepsze wlasnie w tym jest to ,ze rzadko kiedy chlamydia daje jakiekolwiek symptomy..Mozna przechodzic stany zapalne bezobjawowo...
Dlatego ja tez jak mantre powtarzac bede za toba..Sprawdzac droznosc zawieszenia
tyle kąplikacji
a nasze babki zachodziły bez pszeglondów technicznych rok po roku
wszystko to skarzenie środowiska
A.kapturnica, mysza1975, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:eeee no ja pytałam o to bo czytałam gdzieś ze pomaga
Tak tez zmajstrowalismy naszego syna
pytanie narzuca sie samo zbieg okoliczności ?
zburzyło to moj swiat buuuuuuuuumysza1975, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:ciekawe z jakiej to ksiazki,znam kilka par ktorym trzymanie nog do gory podobno pomoglo ,dlatego ja tez tak robia,do tego czytalam o rowerkach w powietrzu,dlatego pedaluje,chwile po,moze i to nie pomaga ale nikomu jeszcze nie zaszkodzilo troche smiechu w sypialni
Ja tam sadze , ze po...najlepiej polezec chwile..I ile ma wplynac to i tak wplynie..Jak juz wspominalam ja zaszlam w ciaze podczas najbardziej nieskazanej pozycji do poczecia...Nie ma co mysle wariowac...One sobie poradza..Juz natura tak to skonstruowala ,ze armiedaja rade..
malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Każda z nas już by chciała żeby ten jeden jedyny z armii zachaczył o te jajko i bach dwie kreseczki
kapturnica, Aasiula, mysza1975, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:No takmysle ,ze to pedalowanie to ja bym jednak odpuscila...Sila rzeczy podczas pedalowania napinasz miesnie brzucha jak i miesnie kregoslupa itd..Mysle ,ze to moze wpl raczej na na wypychanie plemnikow bardziej niz na wspomaganie ich.
Ja tam sadze , ze po...najlepiej polezec chwile..I ile ma wplynac to i tak wplynie..Jak juz wspominalam ja zaszlam w ciaze podczas najbardziej nieskazanej pozycji do poczecia...Nie ma co mysle wariowac...One sobie poradza..Juz natura tak to skonstruowala ,ze armiedaja rade..
malgos741, kapturnica, Aasiula, mysza1975, ania.g, Parka, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no i broń Boże żeby mąż pedałował
Maj Gad to musi byc najgorsze dla baby przegrać z parówką w dOOpiemacduska, Aasiula, mysza1975, malgos741, Sabina, iwcia77, Bozia3, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Juz wolałabym go przyłapać na rozwiazłosci niz na pedalowaniu..
Maj Gad to musi byc najgorsze dla baby przegrać z parówką w dOOpie
takich utajnionych jest całkiem dużoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:jedne zachodziły a inne nie albo roniły raz za razem przez coś co teraz za pomocą piguł łatwo się leczy, a już facet był święty
W sredniowieczu pewnie by mnie jaka znachorka w piecu na 3zdrowaski trzymala ...
mysza1975, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Juz wolałabym go przyłapać na rozwiazłosci niz na pedalowaniu..
Maj Gad to musi byc najgorsze dla baby przegrać z parówką w dOOpie
dokładnie, zdradę z kobietą mogłabym wybaczyć ale z facetem w życiu!!!!!
u nas w okolicy jest jeden kryptogej o czym wiedza wszyscy współczuję jego żonie.mysza1975, EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:noooo a najgorsze jak o tym nie wie..
takich utajnionych jest całkiem dużo
W dOOOpe nosa pchac ???Gorzej jak aktyw to dziura w dOOpie nie poszerzonamacduska, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dokładnie, zdradę z kobietą mogłabym wybaczyć ale z facetem w życiu!!!!!
u nas w okolicy jest jeden kryptogej o czym wiedza wszyscy współczuję jego żonie...W koncu jak to mowia..Sie nie zmydli a moze sie co przy okazji nauczyl nowego
macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja bym pewnie tez wybaczyla , po tylu latach to juz Ci powiem ,ze ta zazdrosc juz taka trochu mniejsza
..W koncu jak to mowia..Sie nie zmydli a moze sie co przy okazji nauczyl nowego
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość