35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja i tak wole na sznurze suszyc, sloncem i wiatrem pachnace (hmm....w U.K to tylko wiatrem) szeleszczace pranko
Ja tez wolę, tylko jesienia i w zimie to nie bardzo schnie i potem kisi sie w domu i śmierdzi. Mamy twarda wodę i pomimo uzywania płynów do zmiękczania po iluś tam prania to pierwotnie puszystym mięciuskim ręcznikiem można zabic... I to mnie w jak również suszarka z praniem stojąca u mnie w sypialni bo to jest jedyne miejsce gdzie w miarę nie rzuca się w oczy i nie przeszkadza.ania.g lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:własnie zauważyłąm śluz podbarwiony krwią.....może mi wraca cykl?
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Macduska, ja mam pralko suszarkę. U nas jest taka wilgoć że jak czasem czegoś nie podsuszysz to jest masakra bo nabiera okropnego zapachu i trzeba prać od nowa. Mam candy klasa energ. AAA z wsadem na 8,5 kg. Tylko ja mam wersję do zabudowy. Rachunki za prąd nie zwiększyły się jakoś specjalnie.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja tez wolę, tylko jesienia i w zimie to nie bardzo schnie i potem kisi sie w domu i śmierdzi. Mamy twarda wodę i pomimo uzywania płynów do zmiękczania po iluś tam prania to pierwotnie puszystym mięciuskim ręcznikiem można zabic... I to mnie w jak również suszarka z praniem stojąca u mnie w sypialni bo to jest jedyne miejsce gdzie w miarę nie rzuca się w oczy i nie przeszkadza.
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a ja mam ale tylko suszarkę nie pralko suszarkre
Jestem bardzo zadowolona,rzeczy mięciutkie ,pranie pieknie pachnie
przede wszystkim reczniki, posciel, dzinsy, koszulki bawelniane itd.
To jest takie proste : prosto z pralki do suszarki i gotowe
god sejf de suszarkaAasiula, ania.g, macduska, EwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja bez suszarki juz by nie mogla zyc, tak jak bez zmywarki
przede wszystkim reczniki, posciel, dzinsy, koszulki bawelniane itd.
To jest takie proste : prosto z pralki do suszarki i gotowe
god sejf de suszarka
wszystko to zostaje na sitku
-
Padłam dosłownie
Pytam w przerwie filmowej hehemlodego co masz zadane z matmy a on no te no te GIGANTY
ja jakie kurna giganty dziecko co ty gadasz ,no mowie ci Giganty ale ja to umiem to proste
Zagladam do zeszytu a tam co ?
liczby do kwadratu ale jak widac nie dla wszystkich
ja pitole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:42
malgos741, Mala79, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość