35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:musisz asiula opanowac sen w pozycji siedzacej.. drzwi do biura masz tak, ze Cie widza? klikanie klawiszy mozesz z jutjuba puscic
Ja mialam takie spanie opanowane jak pracowalam w piekarni w biurze w nieludzkich godzinach jak zaczynalam na 3:30 ranoAasiula, iwcia77, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Nadaje juz z domu
Od dnia 29.09.2014 lekarz uznal ze bede zdolna do pracy , czyli koniec kasy za nic
I teraz dylemat szukac roboty w Pl czy w Nl ?
Jak w Nl to starania musze uznac za zakonczone
Teraz ide czytac co naskrobalyscie od rana
A pozniej jak doczytam to wrzuce wam zdjecia z muzeum -
macduska wrote:słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
syf, ciuchy mnie czyli gniecie, i jakies takie sa....nie wiem, niefajne
mialam, i wiecej juz nie chcePusurek, Aasiula, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie kupuj
syf, ciuchy mnie czyli gniecie, i jakies takie sa....nie wiem, niefajne
mialam, i wiecej juz nie chce
Jestem bardzo zadowolona,rzeczy mięciutkie ,pranie pieknie pachnie
macduska lubi tę wiadomość
-
Bozia łezka sie w oku kręci
Pamiętam jak walczyłaś Sroki, monitoringi, tabsy ile nerwów a tu proszę już po wszystkim.. strasznie szybko ten czas leci
Bozia3 wrote:Jeszcze nie miałam okazji, ale chciałam Wam wszystkim podziękować za wsparcie, pamięć i troskę o mnie. Dzięki za wszystkie gratulacje....Teraz ja będę czekać na kolejne zielone kropy Wasze i relacje z poszczególnych etapów....
Aasiula, kapturnica, Bozia3, Lucky, moremi, macduska, mysza1975, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witojcie,
Wreszcie weekendchoc u nas bedzie zajety, imprezka imprezka pogania plus urodziny dziecięce. Nie wiem czy wypocznę do poniedziałku przez taki weekend po pracowitym tygodniu.
Idę powybierać ciuchy na te imprezy, bo potem nie będzie kiedy...
Czasami sie zastanawiam, jak zmieniloby sie moje zycie gdybym zaszła terazAasiula, malgos741, kapturnica, ania.g, moremi, macduska, BISCA, mysza1975, Mala79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:już nie
chyba zrobie...myslisz żeby na własna reke te badania czy do gina sie zgłosic?
gdybym chciała na wlasna reke to nawet nie jestem pewna jakie badaniaEwaT lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Witojcie,
Wreszcie weekendchoc u nas bedzie zajety, imprezka imprezka pogania plus urodziny dziecięce. Nie wiem czy wypocznę do poniedziałku przez taki weekend po pracowitym tygodniu.
Idę powybierać ciuchy na te imprezy, bo potem nie będzie kiedy...
Czasami sie zastanawiam, jak zmieniloby sie moje zycie gdybym zaszła terazBursztyn, Parka, Aasiula, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:a ja mam ale tylko suszarkę nie pralko suszarkre
Jestem bardzo zadowolona,rzeczy mięciutkie ,pranie pieknie pachnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:25
kapturnica, Aasiula, moremi, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ewa ja robię w 3 dc badania: fsh, e2, lh i prl. Później trzeba zrobić w 12 dc wiem że e2, lh i coś jeszcze ale nie pamiętam mmusiałaby spojrzeć w domu a jestem na imprezie- gramy to dopiero spojrzę jutro wieczorem.
w 7 dniu po owulce Progesteron
Prolaktyna obojetne kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:24
EwaT, moremi, samira, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Macduska, ja mam pralko suszarkę. U nas jest taka wilgoć że jak czasem czegoś nie podsuszysz to jest masakra bo nabiera okropnego zapachu i trzeba prać od nowa. Mam candy klasa energ. AAA z wsadem na 8,5 kg. Tylko ja mam wersję do zabudowy. Rachunki za prąd nie zwiększyły się jakoś specjalnie.
macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4