35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mam coś dla Simby http://blizniaki.waw.pl/
zima idzie sanki też fajoskie http://blizniaki.waw.pl/12-blizniacze-sankiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 15:24
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samirka, ale do clo nie potrzebujesz drożności....ja w klinice przed laparo miałam 4 cykle na clo - tylko, że one były z monitoringiem i gdyby jaja nie pękały, to wtedy dopiero daje się pregnyl. Czy ta gonka nie może CI zrobić monitoringu na NFZ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:samira Ty się bierz za in vitro już i nie baw się pierdołami, bo nie zdążysz pozałatwiać i nie dasz rady potem za friko nic zrobić....na co czekasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 15:42
-
nick nieaktualny
-
mandra...jak ja byłam na tym szkoleniu - to hasła pitu pitu dostawały jakieś tam nagrody...typu moje słoneczko - mamo to ja - czekamy i kochamy - i patrzymy w okieneczko....
natomiast główna nagroda - ten fotelik - to wygrało hasło jakieś takie: mamo to ja - król marketingu przez ten rok....
zupełnie dla mnie jakieś głupkowate to wszystko, ale może jakoś Cię nakieruje na ich gusta....iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Jak ja lubię moje adhd, zawitała do mnie moc energii to zabrałam się od razu za ogarnianie chaty i już mam z głowy. Zrobiłam jeszcze dwa ciasta na tartę z dynią i tartę z jabłkami. Na razie chłodzą się w lodówce. W międzyczasie skoczę na kawkę do taty i macochy
-
samira wrote:boziu jakbym brała CLO to kazała przyjść ok. 12dc na usg i potem ewentualnie czy pękło a często tak miałam ze np. rosły ale nie pękały po clo a ostatnio jak brałam to nic prawie nie urosło
samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:reni dałam zdjęcia,widziałaś a i bozia bo na pewno nie wdziała
mnie się nawet podobało, ale jakoś otoczenie woli mnie w dłuższych....
Tobie nawet pasuje ta fryzurka - odmłodziła CIę chyba...samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
widziałam
jak się w niej dobrze czujesz to ok
ale
ja bym ją zrobiła jeszcze krótszą
i koniecznie oko musisz do tego koloru podmalować, bo jakaś taka transparętna Ci się buzia zrobiła
ładnie ale ja mimo wszystko wolę Ciebie w dłuższych włosach.. któraś pisała, że kobiecości brakuje.. bez przesady..cycka masz dużegowięc nadrabiasz
no i odważna jesteśtak ściachać włosy.. ja nie mam odwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 16:00
samira, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jak to na nfz było to Ci udostępni dokumentację.. za opłatą pewnie ale musi łaski nie robi
no i to wystarczy .. masz w sumie rok leczenia?samira wrote:boję się ze mam za mało dokumentów aby się starać na rządowe,jak poczytąłm to tam trzeba miec ksero całej dokumentacji a ja mam tylko skierowanie od niej i nie wiem czy mi udostępni kopie dokumentów ,jak teraz pójdę to zapytam,i jeszcze muszę mieć konkretna diagnozę i AMH zrobione bo od niego bardzo dużo zależy,mam opis i zdjęci az usg wszystkich jakie miałam robione ,badania hormonów, i badanie nasienia G i to wszystko a no i to skierowaniekapturnica, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość