X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny

Bozia jestem pełna podziwu co do opisu porodu,Kajtuś śliczny i mam nadzieję ze te szmery w serduszku całkiem zanikną :)

A ja dziś spałam od północy do dziesiątej z przerwami i czuje się porzuta i wypluta,jakiś niekorzystny dziś biomet pogodowy ,jestem bardzo śpiąca i tak się czuję dziwnie,niemoc mnie ogarnia ;) ciśnienie mierzone jakąś godz. temu 129/98 tętno 81 ,od jakiegoś czasu tak mam podwyższone ,szczególnie to rozkurczowe ,tętno ok. w tej chwili ,troszkę tez mi się ciężej oddycha

Pusurku gdzie te zdjęcia z sesyjki ;)

Alis mam nadzieje ze po operacji nerki Weroniki będą działać jak należy <3

Ewa mam nadzieje ze Tomaszek niedługo będzie miał rodzeństwo
    a wieczorem napiszę jaki miałam sen parę dni temu sen w którym byłaś ty,ja ,jakaś twoja ciotka i twoje "dzieci" ;)

macduska, Mega, EwaT, Alis, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja tobie tez
    To cuda, bo nic nie dostałam

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mały cieszy miche jak mu to puszcze, mozna peknąc ze smiechu
    https://www.youtube.com/watch?v=qq9LJrTbFho
    podoba mu się :)

a tak w ogóle to był kiedyś bardzo znany zespół i mieli ładne i melodyjne piosenki ,moi rodzice mieli ich płytę - winylową :D oj dawno to było ...

ja lubiłam to a miałam wtedy kilka latek,tato tanczył ze mną trzymając mnie na rekach :D https://www.youtube.com/watch?v=R36CixkIaIc&index=3&list=RDqq9LJrTbFho

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:38

Mega, EwaT, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    cześć dziewczyny

Bozia jestem pełna podziwu co do opisu porodu,Kajtuś śliczny i mam nadzieję ze te szmery w serduszku całkiem zanikną :)

A ja dziś spałam od północy do dziesiątej z przerwami i czuje się porzuta i wypluta,jakiś niekorzystny dziś biomet pogodowy ,jestem bardzo śpiąca i tak się czuję dziwnie,niemoc mnie ogarnia ;) ciśnienie mierzone jakąś godz. temu 129/98 tętno 81 ,od jakiegoś czasu tak mam podwyższone ,szczególnie to rozkurczowe ,tętno ok. w tej chwili ,troszkę tez mi się ciężej oddycha

Pusurku gdzie te zdjęcia z sesyjki ;)

Alis mam nadzieje ze po operacji nerki Weroniki będą działać jak należy <3

Ewa mam nadzieje ze Tomaszek niedługo będzie miał rodzeństwo
    a wieczorem napiszę jaki miałam sen parę dni temu sen w którym byłaś ty,ja ,jakaś twoja ciotka i twoje "dzieci" ;)
    ok czekam :)

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To cuda, bo nic nie dostałam

a masz konto na fb??

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hellą ewrybady

coś smętny dzień dzisiaj :-/
    cieszyć się mamy łikenda!

samira, Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa byłam u ginki starej na NFZ mam Lute na wywołanie I clo ale ja pierdyle clo jak nie mam drożności zrobionej a ona mi nie chce wypisać pregnylu bo już kiedyś stwierdziła ze to tylko w klinikach niepłodności dają wrrrr..
    zaraz jak kaska będzie to lecę do tego mojego gina ,niech robi drożność i daje pregnyl i wtedy CLO ewentualnie,i jeszcze to AMH muszę zrobić...u nas w Diagnostyce koszt 144zł

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hellą ewrybady

no dzisiaj wszyscy jacyś porzuci i wypluci

Reni a ty widziałaś zdjęcia mojej fryzury ,bo pamiętam ze byłaś zainteresowana żeby zobaczyć jak będę wyglądała ale chyba nie widziałaś ??

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kapta ty otrzymalas moje zaproszenie do przyjaciolek?
    Tak otrzymalam i przyjelam. =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a masz konto na fb??
    O to samo ja wczoraj pytalam ale ona zacof zbookowy =D

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aaa byłam u ginki starej na NFZ mam Lute na wywołanie I clo ale ja pierdyle clo jak nie mam drożności zrobionej a ona mi nie chce wypisać pregnylu bo już kiedyś stwierdziła ze to tylko w klinikach niepłodności dają wrrrr..
    zaraz jak kaska będzie to lecę do tego mojego gina ,niech robi drożność i daje pregnyl i wtedy CLO ewentualnie,i jeszcze to AMH muszę zrobić...u nas w Diagnostyce koszt 144zł
    Pierdoli glupoty bo moj zwykly gin na nfz pregnyl mi przepisuje..ZA jeden ze znizka place cale 10zeta

samira lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hellą ewrybady

Renówka daj jaka prasówke 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pierdoli glupoty bo moj zwykly gin na nfz pregnyl mi przepisuje..ZA jeden ze znizka place cale 10zeta
    no właśnie też myślę ze pierdoli głupoty,dlatego konkretne kroki chcę aby podjął ten mój nowy gin. bo wiem ze jest dobrym lekarzem ,ale najpierw muszę mu przypomnieć o skierowaniu na drożność

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam clo bez drożności więc spokojnie :-)
    samira wrote:

samira lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie
    dawaj
    samira wrote:
    no dzisiaj wszyscy jacyś porzuci i wypluci

Reni a ty widziałaś zdjęcia mojej fryzury ,bo pamiętam ze byłaś zainteresowana żeby zobaczyć jak będę wyglądała ale chyba nie widziałaś ??

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Samirka, ale do clo nie potrzebujesz drożności....ja w klinice przed laparo miałam 4 cykle na clo - tylko, że one były z monitoringiem i gdyby jaja nie pękały, to wtedy dopiero daje się pregnyl. Czy ta gonka nie może CI zrobić monitoringu na NFZ?

samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam czasu dzisiaj krótko w pracy byłam i gazet żem nie tkła ;-)
    kapturnica wrote:
    Renówka daj jaka prasówke 8)

Mega, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - ja bym sobie zażyczyła na prezent jakiś pakiet u kosmetyczki albo spa...nawet myślałam dziś o tym ,że jestem tak zmaltretowana, że przydałaby się jakaś regeneracja - seria masaży, czy coś na twarz, na brzuch.....ja chyba poszłabym w takie coś....

Mega, macduska, iwcia77, Pusurek, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla Reni :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d7237e3f05f.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e388e141e708.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e71ba28e4901.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48d9ff019926.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/74c6f712f7ba.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6134064dbe30.jpg

Mega, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie też myślę ze pierdoli głupoty,dlatego konkretne kroki chcę aby podjął ten mój nowy gin. bo wiem ze jest dobrym lekarzem ,ale najpierw muszę mu przypomnieć o skierowaniu na drożność
    samira Ty się bierz za in vitro już i nie baw się pierdołami, bo nie zdążysz pozałatwiać i nie dasz rady potem za friko nic zrobić....na co czekasz?

kapturnica, samira, iwcia77, Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4646 4647 4648 4649 4650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ