X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a nie ? ;) Prostoz serca :)
    Chyba nie jestem przekonana do konca. ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszalyscie??? znaleziono 86tys zdjec pedofilskich na komp na tajnym pliku chVja wesolowskiego...
    Pedofilem nie stal sie z dnia na dzien na bank.Pytanie ile dzieci skrzywdzil i w Pl i na Dominikanie...Powiesic za jaja i powoli tépym nozem obcinac fiuta.............

EwaT, Mala79, Mega, Sabina, Aasiula, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chyba nie jestem przekonana do konca. ;)
    Oj tam oj tam..
    Jak mlody mu obezre brodawki to juz nic nigdy Ci w zyciu nie odmowi ;)

macduska, Pusurek, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj tam oj tam..
    Jak mlody mu obezre brodawki to juz nic nigdy Ci w zyciu nie odmowi ;)
    On mi i tak z reguly nie odmawia. ;) To ja jeszcze pomysle. ;)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Robie na wywarze z warzyw i drobiu albo smaym warzywnym na samym poczatku dodaje kminek i gotuje kolo kwadransa..Potem to cedze ..Zostaje czysty wywar i ja go tylko zabielam smietana i podaje z makaronem łazanka..Oczywiscie dla tych co lubia czuc kminek w zebach posypuje sie kminkiem..Mlody tak wciska :-./
    Dzieki za przepisik juz go sobie skopiowalam i druknelam i jak zrobie to dam Ci znac jak wyszla bo to bedzie moj pierwszy raz ... :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
    Nie znaju sie..Mma tylko taka zwykla rozkladana i sznurki na bielizne na dworze :)

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzieki za przepisik juz go sobie skopiowalam i druknelam i jak zrobie to dam Ci znac jak wyszla bo to bedzie moj pierwszy raz ... :-)
    JeST prosta jak budowa koøa :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tylko jeden.. Ale Bisca, i ja bylam przebadana i chuop tez totalnie, bo 5 inseminacji wczesniej robilismy, wiec normalnie to dluzej zajmuje, bo badania sporo czasu poterzebuja, na te wszytkie syfy, hiv'y i inne swinstwa.. A Wy we FR to komercyjne czy refundowane IFV macie?
    Dzieki Paszcza. N'a refundowane. Tutaj finansuja 4 proby. Jà juz mam pare badan porobionych w tym hsg. Chuopa mysle se przebadaja szybko i nie bedzie problemu ( bo mnie zapylil w styczniu ;-))
    N'a razie siedze na poczekalni i moja gin ma juz 2 h spoznienia... Kurka, drazni mnie to bo musze wrocic do biura n'a 14 i nie wiem czy zdazy mnie przyjac grrrrrr

Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jezdem... i padam na pysk, cała mokra, nogi jak z waty. Muszę obrać ziemniaki i zmykam pod prysznic...

Mala79, BISCA, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    JeST prosta jak budowa koøa :)
    No ok si si prosta prosta ale wiesz tu chodzi o to wyczucie z kminkiem ile nasypac bo znajac moje szczescie z lapkami czasami sa dwa razy ciezsze niz sie to wydaje i wtedy najprostsza rzecz a moge spierdziel...

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No ok si si prosta prosta ale wiesz tu chodzi o to wyczucie z kminkiem ile nasypac bo znajac moje szczescie z lapkami czasami sa dwa razy ciezsze niz sie to wydaje i wtedy najprostsza rzecz a moge spierdziel...
    Diodaj sobie jakies 2lyzki na 1litr wody..Jak bedzie za malo intensywne to dodasz wiecej :)

Mala79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ wujowa pogoda, nic tylko sie urżnąc..

Mega, Sabina, ania.g, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ależ wujowa pogoda, nic tylko sie urżnąc..
    Albo kogo zarznác.

Mega, Mala79, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie pomoge chociaz kiedys mi sie kojarzy ze bylo o tym dosyc fajnie opowiedziane u Pani Gadzet w tym programie moze bedziesz miala opcje poszperania w neciku tego odcineczka

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo kogo zarznác.
    Albo zerżnąć ;)

Mala79, macduska, kapturnica, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo kogo zarznác.

kapta ty otrzymalas moje zaproszenie do przyjaciolek?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Macduska, s tego to pamietam, sa chyba 2 systemy. W tym jeden na kondensacje... Nie wiem za bardzo o co chodzi. To mi tlumaczyl mon chuop jak zamawialismynasza ale to bylo dawno.
    Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
    Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
    Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!

macduska, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Macduska, s tego to pamietam, sa chyba 2 systemy. W tym jeden na kondensacje... Nie wiem za bardzo o co chodzi. To mi tlumaczyl mon chuop jak zamawialismynasza ale to bylo dawno.
    Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
    Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
    Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!
    A ja myślałam ze zagramanica to wszystko ładnie pięknie, lekarze punktualni, a tu prosze ;)

macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kapta ty otrzymalas moje zaproszenie do przyjaciolek?
    Apropo Ewka sprawdzalas ostatnio pocztę?

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4644 4645 4646 4647 4648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ