Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a nie ? ;) Prostoz serca :)
    Chyba nie jestem przekonana do konca. ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slyszalyscie??? znaleziono 86tys zdjec pedofilskich na komp na tajnym pliku chVja wesolowskiego...
    Pedofilem nie stal sie z dnia na dzien na bank.Pytanie ile dzieci skrzywdzil i w Pl i na Dominikanie...Powiesic za jaja i powoli tépym nozem obcinac fiuta.............

EwaT, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chyba nie jestem przekonana do konca. ;)
    Oj tam oj tam..
    Jak mlody mu obezre brodawki to juz nic nigdy Ci w zyciu nie odmowi ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj tam oj tam..
    Jak mlody mu obezre brodawki to juz nic nigdy Ci w zyciu nie odmowi ;)
    On mi i tak z reguly nie odmawia. ;) To ja jeszcze pomysle. ;)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Robie na wywarze z warzyw i drobiu albo smaym warzywnym na samym poczatku dodaje kminek i gotuje kolo kwadransa..Potem to cedze ..Zostaje czysty wywar i ja go tylko zabielam smietana i podaje z makaronem łazanka..Oczywiscie dla tych co lubia czuc kminek w zebach posypuje sie kminkiem..Mlody tak wciska :-./
    Dzieki za przepisik juz go sobie skopiowalam i druknelam i jak zrobie to dam Ci znac jak wyszla bo to bedzie moj pierwszy raz ... :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
    Nie znaju sie..Mma tylko taka zwykla rozkladana i sznurki na bielizne na dworze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzieki za przepisik juz go sobie skopiowalam i druknelam i jak zrobie to dam Ci znac jak wyszla bo to bedzie moj pierwszy raz ... :-)
    JeST prosta jak budowa koøa :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tylko jeden.. Ale Bisca, i ja bylam przebadana i chuop tez totalnie, bo 5 inseminacji wczesniej robilismy, wiec normalnie to dluzej zajmuje, bo badania sporo czasu poterzebuja, na te wszytkie syfy, hiv'y i inne swinstwa.. A Wy we FR to komercyjne czy refundowane IFV macie?
    Dzieki Paszcza. N'a refundowane. Tutaj finansuja 4 proby. Jà juz mam pare badan porobionych w tym hsg. Chuopa mysle se przebadaja szybko i nie bedzie problemu ( bo mnie zapylil w styczniu ;-))
    N'a razie siedze na poczekalni i moja gin ma juz 2 h spoznienia... Kurka, drazni mnie to bo musze wrocic do biura n'a 14 i nie wiem czy zdazy mnie przyjac grrrrrr

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jezdem... i padam na pysk, cała mokra, nogi jak z waty. Muszę obrać ziemniaki i zmykam pod prysznic...

nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    JeST prosta jak budowa koøa :)
    No ok si si prosta prosta ale wiesz tu chodzi o to wyczucie z kminkiem ile nasypac bo znajac moje szczescie z lapkami czasami sa dwa razy ciezsze niz sie to wydaje i wtedy najprostsza rzecz a moge spierdziel...

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No ok si si prosta prosta ale wiesz tu chodzi o to wyczucie z kminkiem ile nasypac bo znajac moje szczescie z lapkami czasami sa dwa razy ciezsze niz sie to wydaje i wtedy najprostsza rzecz a moge spierdziel...
    Diodaj sobie jakies 2lyzki na 1litr wody..Jak bedzie za malo intensywne to dodasz wiecej :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ wujowa pogoda, nic tylko sie urżnąc..

Mega, nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ależ wujowa pogoda, nic tylko sie urżnąc..
    Albo kogo zarznác.

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie pomoge chociaz kiedys mi sie kojarzy ze bylo o tym dosyc fajnie opowiedziane u Pani Gadzet w tym programie moze bedziesz miala opcje poszperania w neciku tego odcineczka

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo kogo zarznác.
    Albo zerżnąć ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo kogo zarznác.

kapta ty otrzymalas moje zaproszenie do przyjaciolek?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Macduska, s tego to pamietam, sa chyba 2 systemy. W tym jeden na kondensacje... Nie wiem za bardzo o co chodzi. To mi tlumaczyl mon chuop jak zamawialismynasza ale to bylo dawno.
    Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
    Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
    Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!

nick nieaktualny, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Macduska, s tego to pamietam, sa chyba 2 systemy. W tym jeden na kondensacje... Nie wiem za bardzo o co chodzi. To mi tlumaczyl mon chuop jak zamawialismynasza ale to bylo dawno.
    Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
    Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
    Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!
    A ja myślałam ze zagramanica to wszystko ładnie pięknie, lekarze punktualni, a tu prosze ;)

nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kapta ty otrzymalas moje zaproszenie do przyjaciolek?
    Apropo Ewka sprawdzalas ostatnio pocztę?

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 4644 4645 4646 4647 4648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ