35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Slyszalyscie??? znaleziono 86tys zdjec pedofilskich na komp na tajnym pliku chVja wesolowskiego...
Pedofilem nie stal sie z dnia na dzien na bank.Pytanie ile dzieci skrzywdzil i w Pl i na Dominikanie...Powiesic za jaja i powoli tépym nozem obcinac fiuta.............EwaT, Mala79, Mega, Sabina, Aasiula, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:.Robie na wywarze z warzyw i drobiu albo smaym warzywnym na samym poczatku dodaje kminek i gotuje kolo kwadransa..Potem to cedze ..Zostaje czysty wywar i ja go tylko zabielam smietana i podaje z makaronem łazanka..Oczywiscie dla tych co lubia czuc kminek w zebach posypuje sie kminkiem..Mlody tak wciska :-./
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
macduska lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tylko jeden.. Ale Bisca, i ja bylam przebadana i chuop tez totalnie, bo 5 inseminacji wczesniej robilismy, wiec normalnie to dluzej zajmuje, bo badania sporo czasu poterzebuja, na te wszytkie syfy, hiv'y i inne swinstwa.. A Wy we FR to komercyjne czy refundowane IFV macie?
)
N'a razie siedze na poczekalni i moja gin ma juz 2 h spoznienia... Kurka, drazni mnie to bo musze wrocic do biura n'a 14 i nie wiem czy zdazy mnie przyjac grrrrrrMega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
No jezdem... i padam na pysk, cała mokra, nogi jak z waty. Muszę obrać ziemniaki i zmykam pod prysznic...
Mala79, BISCA, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:JeST prosta jak budowa koøa
Mega lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No ok si si prosta prosta ale wiesz tu chodzi o to wyczucie z kminkiem ile nasypac bo znajac moje szczescie z lapkami czasami sa dwa razy ciezsze niz sie to wydaje i wtedy najprostsza rzecz a moge spierdziel...
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:słuchajcie, noszę się z zamiarem zakupu suszarki na pranie takiej elektrycznej, może ktoś mnie oświeci na co zwrócić uwagę oprócz klasy energetycznej?
Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!macduska, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Macduska, s tego to pamietam, sa chyba 2 systemy. W tym jeden na kondensacje... Nie wiem za bardzo o co chodzi. To mi tlumaczyl mon chuop jak zamawialismynasza ale to bylo dawno.
Jak dla mnie to opcje "delikatne" i "welna" bardzo sie sprqwdzaja. No i zawsze warto w lepsza marke zainwestowac.
Tyle z moich spostrzezen na temat suszarki
Siedze dalej w poczekalni. Poszlabym po jakas kanapke ale moge sie zalozyc ze jak tylko znîkne za rogiem to przyjdzie moja kolej. Wiec czekam. Nie dam sie srobic w bambulko !!!macduska, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny