35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:U mne mamuska ma takie trupie cisnien ie i lekarz zalecil picie UWAGA Bimberku ..Nie ze w lityrachj ale naparstek dziennie
a czasem 80/50
ide po naparstekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:43
macduska, Mala79, EwaT, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:no moj obowiazkowo na talerzu musi miec zielone bo inaczej gdzie ono jest matka ! a jak to sie robi ta zupke masz jakis przepis?
Aasiula, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to nic nie da, niestety...
Mega, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj Bursztyn no. Rusz ta swoja chuda dupke i pocwicz z nami. Zobaczysz, ze kolejnym razem nawet maz Cie nie wnerwi, tak bedziesz podhajcowana endorfinami!
paszczakin, kapturnica, EwaT, Sabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja Cie bursztun rozumiem, no nie da sie cwiczyc z takim cisnieniem, zdecydowanie lepszy pomysl ten bimber..
ja tez sekcja 90/60.. i puls 55bpmiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, ale ja tez z tych samych! Ale jak sie zacznie tuptac nogami, to cisnienie ladnie sie podnosi. Najgorzej zaczac...
..A samej sie mi nie Kce ...
Pusurek, Mega, Mala79, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCos bym sobie kupila na urodziny, ale nie wiem co... Ciuchy mnie ostatnio nie kreca, bizu tez nie, do ksiazek polskich slaby dostep... Co by tu chciec? Doszlo do tego, ze moi kupili mi elegancki zestaw do ciasta - lopatke i widelczyki, bo z braku pomyslu zachcialam to.
Co chciec jeszcze?Mala79, Mega, Sabina, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Bry , nie mam siły nadrobić zaległości, widzialamlko,zze było stekanie..
Nie chce się wylamywac
Małż wyjeżdża na spotkanie swojej klasy z liceum.
I super,będzie miał długi weekend, wyluzuje, napije się, ciężko pracuje, należy mu się..
Tylko, ze o ile w ogóle przyjdzie, będę miała w ten wyjazdowy weekend owulację..
Kurwa mac...
No i nie jestem głupia, muszę sobie ten miesiąc odpuścić, inaczej będą nerwy stres kłótnie, wyliczanie z zegarkiem w ręku a i tak dupa...
Zatem dolaczam do akcji, październik miesiącem bez zapylania, Kap i Aasiula przylaczam sie, przynajmniej towarzystwo dobre...
kapturnica, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Cos bym sobie kupila na urodziny, ale nie wiem co... Ciuchy mnie ostatnio nie kreca, bizu tez nie, do ksiazek polskich slaby dostep... Co by tu chciec? Doszlo do tego, ze moi kupili mi elegancki zestaw do ciasta - lopatke i widelczyki, bo z braku pomyslu zachcialam to.
Co chciec jeszcze?Pusurek, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny