X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Leków na razie nie bierzesz jak rozumiem ? ;)
    Na razie nie.... W październiku mam isc na kontrole to zobaczymy co powie mając wszystkie wyniki

Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tak samo jak wyjezdzamy to pierwsza kosmetyczka z lekami o dzisassss :/
    kapturnica wrote:
    Pociesze ,ze ja tez garsc prochow łykam 3razy dziennie
    ZacZYnam eutheryxem a koncze bromkiem :-/ Normalnie kasetka pelna po brzegi :-/
    A wlasnie Elfii mial Twoj isc do lekarza i co?Byl?

macduska, Mega, Mala79, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja jestem wysokocisnieniowcem z natury wiec przy takim cisnieniu dobrze sie czuje chociaz mam go w granicach max 150/95/lub 100
    a ja wręcz odwrotnie - ćiśnienie na poziomie okienka piwnicznego - i najgorsze ze jak pójdę do naszego WEZÓŁA to mam książkowe - 120/75 i mi nie wierzy ze w domu miewam 90/45

Mega, Mala79, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry , nie mam siły nadrobić zaległości, widzialamlko,zze było stekanie..
    Nie chce się wylamywac

Małż wyjeżdża na spotkanie swojej klasy z liceum.
    I super,będzie miał długi weekend, wyluzuje, napije się, ciężko pracuje, należy mu się..

Tylko, ze o ile w ogóle przyjdzie, będę miała w ten wyjazdowy weekend owulację..
    Kurwa mac...

No i nie jestem głupia, muszę sobie ten miesiąc odpuścić, inaczej będą nerwy stres kłótnie, wyliczanie z zegarkiem w ręku a i tak dupa...:-(

Zatem dolaczam do akcji, październik miesiącem bez zapylania, Kap i Aasiula przylaczam sie, przynajmniej towarzystwo dobre...:-)

Mega, kapturnica, macduska, Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Baby

Wczoraj walka z gadem trwala caly dzien, ale wieczorem wkoncu poszlismy do restauranta, bo sprytnie nie odwolal rezerwacji a jesli sie tego nie zrobi to niestety chargeuja. Zarcie fantastyczne, wiec przestalam sie na niego drzec bo jape sobie jedzeniem zajelam. Dzis mam chrype. Dalej nienawidze samcow, i nie wiem czy mi przejdzie do czasu ewentualnej owul. Ksiendza Andzeja bede musiala chyba prosic o specjalne rozgrzeszenie... ;)
    Iwona, cieze sie ze jest lepiej
    Pusur, Adas cudny, a ta pizamka czy pajacyck czy jak to sie tam nazywa a la' zaklad penitencjarny tez mi sie bardzo podoba :)
    Dla Wkurwionych specjalne usciski, jak ja Was rozumiem...
    Mialam dolaczyc do grona cwiczacych, i co? I wiadro....za cholere nie moge sie zmobilizowac, pomocy!

Aasiula, Mega, EwaT, Mala79, kapturnica, Pusurek, macduska, samira, Sabina, moremi, ania.g, gosia7122, Niuta, Bozia3, Iwone, iwcia77, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Po takich badaniach bedziesz juz wiedziała co i jak ,przy takim cisnieniu to chemia powinna być włączona,ale na pewno warto odtawić sól tak jak dziewczyny piszą i więcej ruchu.
    Nastawiam pranie, zmywam i lecę poćwiczyć z Chodakowska ;)

Aasiula, Mala79, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj u mnie wogole mlody ma jakies dziwne zachcianki zupowe..Najohydniejsza jaka mu robie i przyznaje sie robie na oko ;D to kminkowa..Fuuujjj..No i szczawiowej nie lubie :-/
    kminkowa hmm nigdy nie probowalam ale szczawiowa sie nauczylam jesc w ciazy tak mnie jakos inaczej smakowala i nawyk zostal ale za to kocham wszelkiego rodzaju zapiekanki czy z ziemniakow czy z makaronem duuuuzo sera i ryjek moj sie cieszy od ucha do ucha .... no i pyrka z gzikiem to rewelacja dla mnie proste szybkie ale jak Mlody ma nos od sera bialego to wciaz sie ciesze .... co do tematu soli na nerki jemy go mniej chociaz nie wyeliminowalismy go do konca bo ja tak nie umiem bez chociaz faktycznie caly czas na gorskiej ... innej nie ruszam ...

Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo to ruch juz masz :)
    bedzie dobrze ,pewnie to stres :D
    Mega wrote:
    Nastawiam pranie, zmywam i lecę poćwiczyć z Chodakowska ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Halo Baby

Wczoraj walka z gadem trwala caly dzien, ale wieczorem wkoncu poszlismy do restauranta, bo sprytnie nie odwolal rezerwacji a jesli sie tego nie zrobi to niestety chargeuja. Zarcie fantastyczne, wiec przestalam sie na niego drzec bo jape sobie jedzeniem zajelam. Dzis mam chrype. Dalej nienawidze samcow, i nie wiem czy mi przejdzie do czasu ewentualnej owul. Ksiendza Andzeja bede musiala chyba prosic o specjalne rozgrzeszenie... ;)
    Iwona, cieze sie ze jest lepiej
    Pusur, Adas cudny, a ta pizamka czy pajacyck czy jak to sie tam nazywa a la' zaklad penitencjarny tez mi sie bardzo podoba :)
    Dla Wkurwionych specjalne usciski, jak ja Was rozumiem...
    Mialam dolaczyc do grona cwiczacych, i co? I wiadro....za cholere nie moge sie zmobilizowac, pomocy!
    Przesyłam wirtualnie mobilizujacego kopa ;)

Aasiula, Mala79, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Noooo to ruch juz masz :)
    bedzie dobrze ,pewnie to stres :D
    Oby....
    Kominkowa??? Fuuuuuj, nie cierpię kminku!

Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a ja wręcz odwrotnie - ćiśnienie na poziomie okienka piwnicznego - i najgorsze ze jak pójdę do naszego WEZÓŁA to mam książkowe - 120/75 i mi nie wierzy ze w domu miewam 90/45
    mi jak spada w dol to jestem nieprzytomna na zawolanie ale fakt ze ja mam prezent taki po urodzeniu Mlodego juz 10lat czasami sie to uspokaja a czasami zostaje jak widac mnie ten urok nie ominal leki mialam ale ja ich bardzo ale to bardzo nie lubie i biore w ostatecznosci taka antypatia na nie calkowita ... ograniczam je do minimum....

Aasiula, kapturnica, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    fufufu, ja tez nie- kminku i anyzu, te 2 przyprawy to zbrodnia zabijajaca smak potraw..
    tO PRAWDA ,ALE KMINEK W KAPUSCIE DZIAŁA KOJĄCO NA ZAWORY DUPOWE HEHEHE ZMNIEJSZA BĄKI 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:36

kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    kminkowa hmm nigdy nie probowalam ale szczawiowa sie nauczylam jesc w ciazy tak mnie jakos inaczej smakowala i nawyk zostal ale za to kocham wszelkiego rodzaju zapiekanki czy z ziemniakow czy z makaronem duuuuzo sera i ryjek moj sie cieszy od ucha do ucha .... no i pyrka z gzikiem to rewelacja dla mnie proste szybkie ale jak Mlody ma nos od sera bialego to wciaz sie ciesze .... co do tematu soli na nerki jemy go mniej chociaz nie wyeliminowalismy go do konca bo ja tak nie umiem bez chociaz faktycznie caly czas na gorskiej ... innej nie ruszam ...

U mnie mlody nauczyl sie tej zupy w zerowce..I jako jedyne dziecko zjadal z dokaldka ;D Wogle od zawsze uwielbial (trawe)zadne koperki czy pietruszki i inne zielska nie byly mu straszne...

Mega, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    fufufu, ja tez nie- kminku i anyzu, te 2 przyprawy to zbrodnia zabijajaca smak potraw..
    hehehe a ja lubie i jedno i drugie :-) i sie smieje jak glupia do kompa teraz ciekawe jak mnie inni postrzegaja buahahahaha

Aasiula, Mega, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    mi jak spada w dol to jestem nieprzytomna na zawolanie ale fakt ze ja mam prezent taki po urodzeniu Mlodego juz 10lat czasami sie to uspokaja a czasami zostaje jak widac mnie ten urok nie ominal leki mialam ale ja ich bardzo ale to bardzo nie lubie i biore w ostatecznosci taka antypatia na nie calkowita ... ograniczam je do minimum....
    U mne mamuska ma takie trupie cisnien ie i lekarz zalecil picie UWAGA Bimberku ..Nie ze w lityrachj ale naparstek dziennie ;)

Aasiula, macduska, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Alis pisząc posta do którego się odniosłaś, myślałam o Tobie i Weronice. Może to i dobrze że na razie nie chcą Ci szczepić małej, tylko dlaczego szpital kazał szczepić?!
    W między czasie znalazłam http://www.mazumazu.pl/2014/09/kocham-nie-szczepie.html

Daje do myślenia. Weronika z powodu nerek jest w grupie podwyższonego ryzyka chorób wywoływanych przez pneumokoki, a pobyty w szpitalu są wskazaniem do szczepienia na rotawirusy. Pamiętam, jaki to był stres, jak byliśmy w szpitalu 5 dni po porodzie na oddziale chirurgicznym, a jedno dziecko dwa boksy obok miało biegunkę. A teraz znów do szpitala, więc już sama nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:39

Mega, macduska, Sabina, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie mlody nauczyl sie tej zupy w zerowce..I jako jedyne dziecko zjadal z dokaldka ;D Wogle od zawsze uwielbial (trawe)zadne koperki czy pietruszki i inne zielska nie byly mu straszne...
    no moj obowiazkowo na talerzu musi miec zielone bo inaczej gdzie ono jest matka ! a jak to sie robi ta zupke masz jakis przepis?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na przykład uwielbiam kwaśnice mogę wiadrami ją żreć ,dupe by mi po takich ilościach rozerwało a tak troszkę kminku zmielonego i można drugie wiadro w siebie wlać ;D

Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki odpuszczam was na czas ćwiczeń ;) bądźcie grzeczne ;)

Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Daje do myślenia. Weronika z powodu nerek jest w grupie podwyższonego ryzyka chorób wywoływanych przez pneumokoki, a pobyty w szpitalu są wskazaniem do szczepienia na rotawirusy. Pamiętam, jaki to był stres, jak byliśmy w szpitalu 5 dni po porodzie na oddziale chirurgicznym, a jedno dziecko dwa boksy obok miało biegunkę. A teraz znów do szpitala, więc już sama nie wiem.
    Alis, wspieram mocno w szpitalnych stresach <3
    Wierze, ze wszystko bedzie dobrze.

Aasiula, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4642 4643 4644 4645 4646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ