35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Masakra jakaś. My też przerabiałyśmy problem państwowo ale nie dało rady. Od zeszłego roku prywatnie. Mamy kontakt w każdej chwili i tak samo możemy dostać się na wizytę. Niestety kosztuje ale nie znalazłyśmy sensownej pomocy państwowo.
Mala79, Mega, Aasiula, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czy ktos ma ochotę przyjechać do mnie i mi pozmywać?
zlew pełen garów, zmywarki niet....
Mala79, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Jak tylko zauważę coś niepokojącego, to nie będę czekać tylko pójdziemy prywatnie. Na razie jednak poza tym że muszę wstawać tak wcześnie żeby go zarejestrować, wszystko jest ok.
Przykre to jest jak jestesmy bezsilne na nasz "kochany" NFZ i jego pier.... ne numerki i zapisy ... Tak jakby czlowiek byl w stanie z wyprzedzeniem wiedziec co Go bedzie czekac za tydzien, miesiac, rok a nawet dluzej ...Mega, Iwone, Aasiula, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Czy ktos ma ochotę przyjechać do mnie i mi pozmywać?
zlew pełen garów, zmywarki niet....
Mega, Aasiula, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ile placisz ?
Mala79, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Przykre to jest jak jestesmy bezsilne na nasz "kochany" NFZ i jego pier.... ne numerki i zapisy ... Tak jakby czlowiek byl w stanie z wyprzedzeniem wiedziec co Go bedzie czekac za tydzien, miesiac, rok a nawet dluzej ...
W tym roku już za dużo kasy zostawiłam u lekarzy za leczenie prywatne a to jeszcze nie koniec, dlatego jeśli się coś da załatwić na NFZ to załatwiam na NFZ
Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.Aasiula, Mega, ania.g, samira, Mala79, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
No a we wtorek na ekg wysiłkowe lecę, ciekawe co wyjdzie. W ogóle to jak mierze to moje ciśnienie 2 razy dziennie to tak średnio mam w granicach 150 (160)/90(100) to duzo, nie?
Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:niestety
W tym roku już za dużo kasy zostawiłam u lekarzy za leczenie prywatne a to jeszcze nie koniec, dlatego jeśli się coś da załatwić na NFZ to załatwiam na NFZ
Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.Iwone, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:He he he a gdzie koleżeński bezinteresowna pomoc??? Tylko kasa, kasa, kasa....
Mozesz w ramach wymiany ziemniaki obierac..Zmywac lubie ale ziemniiory obierac juz nieMega, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No a we wtorek na ekg wysiłkowe lecę, ciekawe co wyjdzie. W ogóle to jak mierze to moje ciśnienie 2 razy dziennie to tak średnio mam w granicach 150 (160)/90(100) to duzo, nie?
Miewalas probemuy z nadcisnieniem zawsze??
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde co to na obiad zrobic ?? hmmm Mlodey zazyczyl sobie krupnik..Ja nie lubie
Aasiula, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Trochu dużawo
Miewalas probemuy z nadcisnieniem zawsze??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:00
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.Mega, Iwone, Mala79, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.Mega, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość