X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Masakra jakaś. My też przerabiałyśmy problem państwowo ale nie dało rady. Od zeszłego roku prywatnie. Mamy kontakt w każdej chwili i tak samo możemy dostać się na wizytę. Niestety kosztuje ale nie znalazłyśmy sensownej pomocy państwowo.
    Jak tylko zauważę coś niepokojącego, to nie będę czekać tylko pójdziemy prywatnie. Na razie jednak poza tym że muszę wstawać tak wcześnie żeby go zarejestrować, wszystko jest ok.

Mala79, Mega, Aasiula, ania.g, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos ma ochotę przyjechać do mnie i mi pozmywać? ;) zlew pełen garów, zmywarki niet....

Mala79, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Bry Leniuszku na L4 :-D
    Już sie kończy, w niedziele do pracy :(

Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jak tylko zauważę coś niepokojącego, to nie będę czekać tylko pójdziemy prywatnie. Na razie jednak poza tym że muszę wstawać tak wcześnie żeby go zarejestrować, wszystko jest ok.

Przykre to jest jak jestesmy bezsilne na nasz "kochany" NFZ i jego pier.... ne numerki i zapisy ... Tak jakby czlowiek byl w stanie z wyprzedzeniem wiedziec co Go bedzie czekac za tydzien, miesiac, rok a nawet dluzej ...

Mega, Iwone, Aasiula, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czy ktos ma ochotę przyjechać do mnie i mi pozmywać? ;) zlew pełen garów, zmywarki niet....
    A ile placisz ? :)

Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wolalabym przyjechac pozmywac niz siedziec w pracy bo sie nuuuuudze wszystko co mialam to ogarnelam juz ....

Mega, Aasiula, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Już sie kończy, w niedziele do pracy :(
    Wszystko co dobre szybko sie konczy wspolczuje ze od niedzieli startujesz ....

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ile placisz ? :)
    He he he a gdzie koleżeński bezinteresowna pomoc??? Tylko kasa, kasa, kasa.... ;)

Mala79, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Przykre to jest jak jestesmy bezsilne na nasz "kochany" NFZ i jego pier.... ne numerki i zapisy ... Tak jakby czlowiek byl w stanie z wyprzedzeniem wiedziec co Go bedzie czekac za tydzien, miesiac, rok a nawet dluzej ...
    niestety :(
    W tym roku już za dużo kasy zostawiłam u lekarzy za leczenie prywatne a to jeszcze nie koniec, dlatego jeśli się coś da załatwić na NFZ to załatwiam na NFZ
    Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.

Aasiula, Mega, ania.g, samira, Mala79, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a we wtorek na ekg wysiłkowe lecę, ciekawe co wyjdzie. W ogóle to jak mierze to moje ciśnienie 2 razy dziennie to tak średnio mam w granicach 150 (160)/90(100) to duzo, nie?

Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde co to na obiad zrobic ?? hmmm Mlodey zazyczyl sobie krupnik..Ja nie lubie :-/

Mala79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    W tym roku już za dużo kasy zostawiłam u lekarzy za leczenie prywatne a to jeszcze nie koniec, dlatego jeśli się coś da załatwić na NFZ to załatwiam na NFZ
    Mój syn był kilka razy prywatnie u psychologa (nawet o tym nie wiedziałam)i jak się zapytałam jak lepiej, to mi powiedział że tak samo, wiec na razie nie widzę powodu żeby płacić drugi raz. Poza tym u syna jest już znacząca poprawa.
    To dobrze ze wszystko idzie ku dobremu, trzymam kciuki zeby tak było dalej.

Iwone, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    He he he a gdzie koleżeński bezinteresowna pomoc??? Tylko kasa, kasa, kasa.... ;)
    No a co Ty wierzysz w altruizm ;D

Mozesz w ramach wymiany ziemniaki obierac..Zmywac lubie ale ziemniiory obierac juz nie :-/

Mega, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No a we wtorek na ekg wysiłkowe lecę, ciekawe co wyjdzie. W ogóle to jak mierze to moje ciśnienie 2 razy dziennie to tak średnio mam w granicach 150 (160)/90(100) to duzo, nie?
    Trochu dużawo :-/ Miewalas probemuy z nadcisnieniem zawsze??

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde co to na obiad zrobic ?? hmmm Mlodey zazyczyl sobie krupnik..Ja nie lubie :-/
    Ja dzisiaj total łatwiznę ziemniaki i jajko sadzone, jakaś sałatę dorzucę i może kefir i wsio

Aasiula, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Trochu dużawo :-/ Miewalas probemuy z nadcisnieniem zawsze??
    Nigdy właśnie, zawsze miałam niziutenkie coś circa 100/60. Ale odkąd pojawiły sie bóle serca to tak mam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:00

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To dobrze ze wszystko idzie ku dobremu, trzymam kciuki zeby tak było dalej.
    Dziękuję i dziękuję Wszystkim za wsparcie :) <3

kapturnica, Mega, Aasiula, Mala79, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    I masz racje..Ja etz latalam na monity do gina prywatnie..Cielo po kieszeni jak marzenie , do tego endo i mozna pojsc z torbami..Od jakiegos czasu wyhaczylam gina na nfz i wizyty za free i recepty ze znizka... :)

Mega, Iwone, Mala79, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    temat rzeka z NFZ niestety :(

Mega, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja dzisiaj total łatwiznę ziemniaki i jajko sadzone, jakaś sałatę dorzucę i może kefir i wsio
    Aaaaaaaaaaa MAM!! Ryżuś z jabcami :D

Mega, Aasiula, Pusurek, Mala79, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4640 4641 4642 4643 4644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ