35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz czekam na boarding i dalam rade was doczytac
Zrobilam drobne zakupy na lotnisku na poprawe humoru
A dla chlopa whisky
Kufa idac na pociag zjebaly mi sie kolka w walizce
ania.g, Aasiula, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Z jednej strony tak, ale z drugiej gdyby zapisywali, to na kolejną wizytę czekalibyśmy długo, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a tak matka się poświeci i w ramach przypomnienia sobie czasów PRL-owskich postoi w kolejce od 5
kapturnica, Aasiula, Iwone, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
co do filmiku , ktory wrzucila dzis Pusur to tylko skromnie sie przyznam , ze to ja wczoraj wieczorem go wrzucilam ale dopiero po Pusurowej projekcji trafila do wiekszej widowni, wiec przekaz osiagnal zamierzony skutek
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Już gryź, gryź... Założe, bo trza mi zajrzeć do Chodakowskiej
Pusur będzie ze mnie dumna
Dziś mi pot po majtkach lał, ale super
Dam znaćDam znać Kapta jak się w końcu zmobilizuje
Aasiula, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:
Pusurku, zaczelam dzisiaj cwiczenia (2 x 6 min .....) masakra !!! Zdazylam sie spocic, zadyszyc i o Malo co nie zemdlalam
Ale cwiczenia sa fajne. Jutro sprobuje 3x 6
A teraz jestem padnieta. Nic ciekawego juz tu nie utworze.
Nie poddawaj sie!
Jak juz zaczniesz dluzsze treningi ( 30 min ), to rob sobie dzien przerwy na odpoczynek. Ale jak uznasz, ze nie ejst Ci potrzebny, to pruj dalej!
BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtos kiedys powiedzial sport to zdrowie a ja jestem chodzacym przykladem iz nie do konca zdrowie bo odnawiaja mi sie kontuzje i teraz nic tylko czekac na poskladanie na nowo moich kolanek a za mlodu bylam pelna wigoru i checi i mialam zapal i sie cieszylam na kazdy jeden trening ...
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek!
U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po.ania.g, samira, Sabina, iwcia77, kkisia, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dzien doberek!
U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po.
No wlasnie nastolatki kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawamimoj Maly powoli tez zaczyna wkraczac w ten etap wszedzie Go pelno....
Pusurek, kapturnica, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny