X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz czekam na boarding i dalam rade was doczytac :)

Zrobilam drobne zakupy na lotnisku na poprawe humoru :P
    A dla chlopa whisky

Kufa idac na pociag zjebaly mi sie kolka w walizce :(

ania.g, Aasiula, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek nareszcie moge powiedziec ze wolny weekend przede mna :) Tylko musze wysiedziec dzisiaj do 19stej w pracy miłego dnia dla wszystkich

ania.g, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z jednej strony tak, ale z drugiej gdyby zapisywali, to na kolejną wizytę czekalibyśmy długo, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a tak matka się poświeci i w ramach przypomnienia sobie czasów PRL-owskich postoi w kolejce od 5 :D
    Masakra jakaś. My też przerabiałyśmy problem państwowo ale nie dało rady. Od zeszłego roku prywatnie. Mamy kontakt w każdej chwili i tak samo możemy dostać się na wizytę. Niestety kosztuje ale nie znalazłyśmy sensownej pomocy państwowo.

kapturnica, Aasiula, Iwone, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz , co sie dzieje ,słonce za oknem a ja dosłownie wymiekam oczy to mam z tylu głowy,jak przywale zaraz w klawiaturę czołem to bedzie dopiero.
    ZASYPIAAAAMMM 8)

Mala79, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bosz , co sie dzieje ,słonce za oknem a ja dosłownie wymiekam oczy to mam z tylu głowy,jak przywale zaraz w klawiaturę czołem to bedzie dopiero.
    ZASYPIAAAAMMM 8)
    JeVnij mocna kawe ;)

Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    JeVnij mocna kawe ;)
    Wypiłam już wiadro kawy kurna i nic
    moze sie troszke powqur.... to mi sennosc przejdzie ;D

Mala79, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wypiłam już wiadro kawy kurna i nic
    moze sie troszke powqur.... to mi sennosc przejdzie ;D
    No to czym Cie wkurzyc jak Ci w tym pomoc :-D ?

Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    nie wie,m jak reszta wyglada ale tak to ja
    I miło z wami być :)
    My tez zajebiscie wygladamy! ;)

Aasiula, iwcia77, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

co do filmiku , ktory wrzucila dzis Pusur to tylko skromnie sie przyznam , ze to ja wczoraj wieczorem go wrzucilam ale dopiero po Pusurowej projekcji trafila do wiekszej widowni, wiec przekaz osiagnal zamierzony skutek ;D
    Sorki Iwcia, budyn budyn, on ciagle jest i dziala jak filtr - nie zawsze wszystko wylapie. ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    My tez zajebiscie wygladamy! ;)
    I to jest skromonosc ;)

Pusurek, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak WY tu jak opanowac a mnie sie wlasnie zachciewa na dodatek wszedzie cicho, zero ludzikow, ponuro za oknem i teraz ja bede robic enterki

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już gryź, gryź... Założe, bo trza mi zajrzeć do Chodakowskiej ;) Pusur będzie ze mnie dumna :) Dziś mi pot po majtkach lał, ale super :D

Dam znać ;) Dam znać Kapta jak się w końcu zmobilizuje :)
    Brawo brawo! Jak sie lal po majtkach, znaczy ze bylo dobrze. Po cyckach tez sie lal? Bo powinien! ;)

Aasiula, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Pusurku, zaczelam dzisiaj cwiczenia (2 x 6 min .....) masakra !!! Zdazylam sie spocic, zadyszyc i o Malo co nie zemdlalam ;-)
    Ale cwiczenia sa fajne. Jutro sprobuje 3x 6

A teraz jestem padnieta. Nic ciekawego juz tu nie utworze.
    Fantastycznie! :) Nie poddawaj sie! :) Jak juz zaczniesz dluzsze treningi ( 30 min ), to rob sobie dzien przerwy na odpoczynek. Ale jak uznasz, ze nie ejst Ci potrzebny, to pruj dalej! :)

BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos kiedys powiedzial sport to zdrowie a ja jestem chodzacym przykladem iz nie do konca zdrowie bo odnawiaja mi sie kontuzje i teraz nic tylko czekac na poskladanie na nowo moich kolanek a za mlodu bylam pelna wigoru i checi i mialam zapal i sie cieszylam na kazdy jeden trening ...

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek!
    U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
    Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
    Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po. ;)

ania.g, samira, Sabina, iwcia77, kkisia, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sztormu nie zazdraszczam , sniegu tez nie ;) Ale pocioesze ,ze i w Pl leje :-/ i pewnie dzis tez bedzie lało ..
    Jednym slowem :chVj strzelil w babcyne gęsi :)

Mala79, Pusurek, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek!
    U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
    Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
    Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po. ;)

No wlasnie nastolatki kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami :) moj Maly powoli tez zaczyna wkraczac w ten etap wszedzie Go pelno....

Pusurek, kapturnica, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) :)

kapturnica, Pusurek, Mala79, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    musisz asiula opanowac sen w pozycji siedzacej.. drzwi do biura masz tak, ze Cie widza? klikanie klawiszy mozesz z jutjuba puscic ;)
    NO DOBRE TOO ;D

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry :) :)
    Bry Leniuszku na L4 :-D

kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4639 4640 4641 4642 4643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ