Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz czekam na boarding i dalam rade was doczytac :)

Zrobilam drobne zakupy na lotnisku na poprawe humoru :P
    A dla chlopa whisky

Kufa idac na pociag zjebaly mi sie kolka w walizce :(

ania.g, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek nareszcie moge powiedziec ze wolny weekend przede mna :) Tylko musze wysiedziec dzisiaj do 19stej w pracy miłego dnia dla wszystkich

ania.g, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z jednej strony tak, ale z drugiej gdyby zapisywali, to na kolejną wizytę czekalibyśmy długo, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a tak matka się poświeci i w ramach przypomnienia sobie czasów PRL-owskich postoi w kolejce od 5 :D
    Masakra jakaś. My też przerabiałyśmy problem państwowo ale nie dało rady. Od zeszłego roku prywatnie. Mamy kontakt w każdej chwili i tak samo możemy dostać się na wizytę. Niestety kosztuje ale nie znalazłyśmy sensownej pomocy państwowo.

kapturnica, Aasiula, Iwone, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz , co sie dzieje ,słonce za oknem a ja dosłownie wymiekam oczy to mam z tylu głowy,jak przywale zaraz w klawiaturę czołem to bedzie dopiero.
    ZASYPIAAAAMMM 8)

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bosz , co sie dzieje ,słonce za oknem a ja dosłownie wymiekam oczy to mam z tylu głowy,jak przywale zaraz w klawiaturę czołem to bedzie dopiero.
    ZASYPIAAAAMMM 8)
    JeVnij mocna kawe ;)

Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    JeVnij mocna kawe ;)
    Wypiłam już wiadro kawy kurna i nic
    moze sie troszke powqur.... to mi sennosc przejdzie ;D

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wypiłam już wiadro kawy kurna i nic
    moze sie troszke powqur.... to mi sennosc przejdzie ;D
    No to czym Cie wkurzyc jak Ci w tym pomoc :-D ?

Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    nie wie,m jak reszta wyglada ale tak to ja
    I miło z wami być :)
    My tez zajebiscie wygladamy! ;)

Aasiula, iwcia77, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

co do filmiku , ktory wrzucila dzis Pusur to tylko skromnie sie przyznam , ze to ja wczoraj wieczorem go wrzucilam ale dopiero po Pusurowej projekcji trafila do wiekszej widowni, wiec przekaz osiagnal zamierzony skutek ;D
    Sorki Iwcia, budyn budyn, on ciagle jest i dziala jak filtr - nie zawsze wszystko wylapie. ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    My tez zajebiscie wygladamy! ;)
    I to jest skromonosc ;)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak WY tu jak opanowac a mnie sie wlasnie zachciewa na dodatek wszedzie cicho, zero ludzikow, ponuro za oknem i teraz ja bede robic enterki

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Już gryź, gryź... Założe, bo trza mi zajrzeć do Chodakowskiej ;) Pusur będzie ze mnie dumna :) Dziś mi pot po majtkach lał, ale super :D

Dam znać ;) Dam znać Kapta jak się w końcu zmobilizuje :)
    Brawo brawo! Jak sie lal po majtkach, znaczy ze bylo dobrze. Po cyckach tez sie lal? Bo powinien! ;)

Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Pusurku, zaczelam dzisiaj cwiczenia (2 x 6 min .....) masakra !!! Zdazylam sie spocic, zadyszyc i o Malo co nie zemdlalam ;-)
    Ale cwiczenia sa fajne. Jutro sprobuje 3x 6

A teraz jestem padnieta. Nic ciekawego juz tu nie utworze.
    Fantastycznie! :) Nie poddawaj sie! :) Jak juz zaczniesz dluzsze treningi ( 30 min ), to rob sobie dzien przerwy na odpoczynek. Ale jak uznasz, ze nie ejst Ci potrzebny, to pruj dalej! :)

BISCA, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos kiedys powiedzial sport to zdrowie a ja jestem chodzacym przykladem iz nie do konca zdrowie bo odnawiaja mi sie kontuzje i teraz nic tylko czekac na poskladanie na nowo moich kolanek a za mlodu bylam pelna wigoru i checi i mialam zapal i sie cieszylam na kazdy jeden trening ...

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek!
    U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
    Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
    Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po. ;)

ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sztormu nie zazdraszczam , sniegu tez nie ;) Ale pocioesze ,ze i w Pl leje :-/ i pewnie dzis tez bedzie lało ..
    Jednym slowem :chVj strzelil w babcyne gęsi :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek!
    U mnie dzis leje, jest zapowiadany sztorm na popoludnie, a na wieczor snieg! Akurat jak mamy jechac na koncert, na letnich oponach oczywiscie.
    Corka mnie przed chwila wnerwila, bo przyszla z 3 kolezankami w przerwie szkolnej sluchawek do telefonu szukac. No i lazila w te i z powrotem szukajac, a ze balaganiara jest na maxa, to nie wiedziala, gdzie je ma. W koncu ja pogonilam w czorta, bo sie balam, ze Adamka obudzi. Eh, te nastolatki...
    Ciesze sie, ze grupa cwiczaca z guru rosnie. Bedziemy wszystkie piekne i zgrabne, z zajebista kondycja! I pamietajcie o fotkach przed i po. ;)

No wlasnie nastolatki kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami :) moj Maly powoli tez zaczyna wkraczac w ten etap wszedzie Go pelno....

nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    musisz asiula opanowac sen w pozycji siedzacej.. drzwi do biura masz tak, ze Cie widza? klikanie klawiszy mozesz z jutjuba puscic ;)
    NO DOBRE TOO ;D

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry :) :)
    Bry Leniuszku na L4 :-D

kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4639 4640 4641 4642 4643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ