35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No a co Ty wierzysz w altruizm
Mozesz w ramach wymiany ziemniaki obierac..Zmywac lubie ale ziemniiory obierac juz niekapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nigdy właśnie, zawsze miałam niziutenkie co ścierka 100/60. Ale odkąd pojawiły sie bóle serca to tak mam....
ekg , wysilkowe i ograniczenie w diecie soliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:01
Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mogę obierać, mam obieraczke
Jak ci kazali worek ziemniakow obierac to mozna sie bylo schiz nabawic..W domu wykorzystuje do tego malza jak jest albo mlody ma zadanie bojowe
Mega, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nigdy właśnie, zawsze miałam niziutenkie coś circa 100/60. Ale odkąd pojawiły sie bóle serca to tak mam....
Większość boli sercowych, niestety wywołane są przez stresWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:10
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde niedoPszeee..
ekg , wysilkowe i ograniczenie w diecie soliAasiula, kapturnica, Mala79, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No a we wtorek na ekg wysiłkowe lecę, ciekawe co wyjdzie. W ogóle to jak mierze to moje ciśnienie 2 razy dziennie to tak średnio mam w granicach 150 (160)/90(100) to duzo, nie?
-
Aasiula wrote:A masz diagnozę? skad te bole ?
Mala79, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Może być, do bez soli jestem przyzwyczajona, bo chowałam sie dziadkami, dziadek miał problemy z nerkami i w ogóle nie mógł soliwiec babcia nie gotowała dwóch obiadów tylko jeden, to jestem przyzwyczajona, teściowa tez niedosala
Fajnie tez nie cukrzyc - po cukrzycy ciazowej i nie cukrowaniuwszystko jest teraz za slodkie, do tej pory pije soki z kartonu jak w ciazy - pol na pol z woda.
kapturnica, Aasiula, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Może być, do bez soli jestem przyzwyczajona, bo chowałam sie dziadkami, dziadek miał problemy z nerkami i w ogóle nie mógł soliwiec babcia nie gotowała dwóch obiadów tylko jeden, to jestem przyzwyczajona, teściowa tez niedosala
Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Tyz nie lubie jedyna zupa ktora nie ogarniam
to kminkowa..Fuuujjj..No i szczawiowej nie lubie
Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega, TOS mnie zestrachala, takie ciśnienie to się nadaje ewidentnie do leczenia
Mój malz chyba dołączy, cale życie zdrów jak ogier, ost miał dzień, ze się ścian podpieral, zmierzone ciśnienie, jak twoje, teraz ma prikaz codziennie rano mierzyć...
U mnie to teraz jak w domu spokojnej starości, wstaje, IDE lykac tabletki, dwie garscie, a jak, a z pokoju słyszę syk nabierania powietrza z aparatu do mierzenia ciśnienia..jak zrobi się ciemno i zaczniemy stękac, to juz szkoda gadac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:44
macduska, Mega, samira, Pusurek, Bursztyn, Mala79, BISCA, iwcia77, mysza1975, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mega, TOS mnie zestrachala, takie ciśnienie to się nadaje ewidentnie do leczenia
Mój malz chyba dołączy, cale życie zdrów jak ogier, ost miał dzień, ze się ścian podpieral, zmierzone ciśnienie, jak twoje, teraz ma prikaz codziennie rano mierzyć...
U mnie to teraz jak w domu spokojnej starości, wstaje, IDE lykac tabletki, dwie garscie, a jak, a z pokoju słyszę syk nabierania powietrza z aparatu do mięśnia ciśnienia..jak zrobi się ciemno i zaczniemy stękac, to juz szkoda gadac...
ZacZYnam eutheryxem a koncze bromkiemNormalnie kasetka pelna po brzegi
A wlasnie Elfii mial Twoj isc do lekarza i co?Byl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 11:15
macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Mega, TOS mnie zestrachala, takie ciśnienie to się nadaje ewidentnie do leczenia
U mnie to teraz jak w domu spokojnej starości, wstaje, IDE lykac tabletki, dwie garscie, a jak, a z pokoju słyszę syk nabierania powietrza z aparatu do mięśnia ciśnienia..jak zrobi się ciemno i zaczniemy stękac, to juz szkoda gadac...Aasiula, Mala79, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Jestem w trakcie diagnozy. Mam tydzień kontrolować ciśnienie, muszę zrobic badania krwi i wysiłkowe, potem na wizytę i tam echo serca i obaczym....
Mega lubi tę wiadomość