35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:lepiej zeby ci maz dal, bo z Bogiem to roznie bywa
czasem zawodzi
Mąz jest z tych co zawsze chcą, więc nie będzie protestował
iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ok, ja tez sie doczytalam.
Bozia jeszcze raz gratulacje !!!!
Pusurku, zaczelam dzisiaj cwiczenia (2 x 6 min .....) masakra !!! Zdazylam sie spocic, zadyszyc i o Malo co nie zemdlalam
Ale cwiczenia sa fajne. Jutro sprobuje 3x 6
A teraz jestem padnieta. Nic ciekawego juz tu nie utworze.
Aha, no i dzieki, bo zawsze zacieszam jak nadrabiam wasze posty
GódnajtMega, Sabina, kapturnica, Pusurek, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dobrnelam do końca, zdjecia cudne normalnie....
Sabinka uwielbiam cie, a pomarudzic każda z nas potrzebuje
Kapta ech te twoje teksty, brzuch mnie boli od smiacia
Ewa Tomus będzie szczęśliwy, nie ma opcji innej, zreszta znając ciebie to mu to szczęście na tacy przeniesiesz
U mnie młoda rozłożyło, rano zostaje w domu, po południu polecimy tylko na pianino i wiolonczele... A wieczorem imprezkabędzie sie działo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 23:53
Sabina, kapturnica, Mala79, EwaT, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hellouł wszystkim..Wczoraj chyba zlapalismy z mlodym wira..Normalnie ktoras tu pisala ,zeby jakiejs stronki nie otwierac
Mlody rzyganko uprawial..Na szczescie trafial i zdażał do kibelka..A ja??A ja tez mialam bliskie kontakty z panem kibelkowym z tymn ,ze od tzw dOOpy strony
Dzis na razie jest ok..Pewnie wypcham mlodego do budy bo maja dzis dosc ciezkie lekcje..Swoja droga kto uklada 2niemeickie , 2angielskie i 2polskie w jednym dniu przeplatane fizyka?
macduska, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asiula, ale laska z Ciebie. Nie no ja więcej swoich fot nie wstawiam
Mega, zdrówka dla młodej i udanej imprezy.
Oznajmiłam mężowi rano że równo za tydzień mam ciążę donoszoną. Mówi "...ooo to w końcu uda nam się donosić chociaż jedno..." ale ostudziłam jego entuzjazm mówiąc że tydzień czasu to jeszcze wiele się może wydarzyć i żeby się przedwcześnie nie cieszył.
kapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, Mega, Bursztyn, Alis, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:hellouł wszystkim..Wczoraj chyba zlapalismy z mlodym wira..Normalnie ktoras tu pisala ,zeby jakiejs stronki nie otwierac
Mlody rzyganko uprawial..Na szczescie trafial i zdażał do kibelka..A ja??A ja tez mialam bliskie kontakty z panem kibelkowym z tymn ,ze od tzw dOOpy strony
Dzis na razie jest ok..Pewnie wypcham mlodego do budy bo maja dzis dosc ciezkie lekcje..Swoja droga kto uklada 2niemeickie , 2angielskie i 2polskie w jednym dniu przeplatane fizyka?
kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam,
Kapta, wspolczuje ....
No, w koncu piatek. O 12h spotkanie u mojej gin. W koncu sie cos ruszy. Mam nadziej ze wysle mnie na IVF bez zwloki. Paszcza, il czasu minelo od momentu podjecia decyzji o IVF ( z lekarzem) aTYM cyklem ?
Udanego i slonecznego dnia babeczki (i Andrzej tez!
kapturnica, ania.g, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia, Mala79, EwaT, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Wczoraj nie dalam rady doczytac bylam tak padnieta po lazeniu po Amsterdamie ze padlam jak kawka o 19
Juz po sniadanku teraz szybkie pakowanie i na pociag na lotnisko
Wieczorkiem juz z domu sie odezwe
A muzeum sexu szalu nie ma dupy nie urywa
kapturnica, macduska, Aasiula, malgos741, Sabina, Mala79, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:hellouł wszystkim..Wczoraj chyba zlapalismy z mlodym wira..Normalnie ktoras tu pisala ,zeby jakiejs stronki nie otwierac
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta to nie jest dobry zestaw lekcji ale uwierz, czasami po prostu NIE DA SIĘ inaczej. Zdrowia życzę.
Juz widze jak sie im wszystko prdoli
No nic zobaczym co bedzie dalej
Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana. To się pytam gdzie jest kurna słońce? Leje juz od wczoraj. Chyba jesień przyszła...aż się nie chce z lozia wychodzić. To nie wstaje !.tak będziemy leżeć!
Dzisiaj się wybieram na warsztaty dla ciężarówek. Macie jakiś pomysł na hasło do "mama to ja" ? Bo można fotelik recaro wygraćmalgos741, Sabina, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, Mala79, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Kapta to miałas obesrana noc?
U mnie też zapowiada się weekend bez sensu, znowu mnie chorobsko dogonilo. A takie miałam rozlozyste plany ja wieczór
ech
malgos741, mandragora, kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, Mala79, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witajcie
U mnie też zapowiada się weekend bez sensu, znowu mnie chorobsko dogonilo. A takie miałam rozlozyste plany ja wieczór
ech
Sabinka witaj w klubie ja tak już od środy, teraz to męczy mnie tylko katar, nos mam tak czerwony jak u pijakamandragora, Sabina, macduska, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:
iwone- jak poszla wizyta?
Na razie przepisała leki antydepresyjne w najmniejszej dawce i dodatkowo nasenne, bo i z tym syn ma ostatnio problemy.
Za dwa tygodnie znowu do kolejki o 5
kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, Mega, samira, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witajcie
ech
Taaa dokladnie ujmując to zasrany
Kurde ale co , jak , skad???Chyba ,ze mlody cos przytargal ze szkoly..Dzis cisza..Moze mnie juz opuscilo.mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Na razie dobrze. Lekarka zrobiła na nas dobre wrażenie, ale trudno po pierwszej wizycie coś więcej powiedzieć.
Na razie przepisała leki antydepresyjne w najmniejszej dawce i dodatkowo nasenne, bo i z tym syn ma ostatnio problemy.
Za dwa tygodnie znowu do kolejki o 5Iwone, Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A to nie ustala od razu z wami wizyty kolejnej??Przeciez to kontynuacja leczenia i powinna z data wyslac cie do rejestracji do zapisania ...Jakies chore ustawienie
Aasiula, Sabina, Mega, samira, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość