X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    lepiej zeby ci maz dal, bo z Bogiem to roznie bywa :) czasem zawodzi :D
    Sama wezmę, tulipana rozwinę i heja ;) Mąz jest z tych co zawsze chcą, więc nie będzie protestował ;)

iwcia77, Aasiula, Mega, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki :)
    pa ja tez uciekam jutro do roboty :D

Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, ja tez sie doczytalam.
    Bozia jeszcze raz gratulacje !!!!

Pusurku, zaczelam dzisiaj cwiczenia (2 x 6 min .....) masakra !!! Zdazylam sie spocic, zadyszyc i o Malo co nie zemdlalam ;-)
    Ale cwiczenia sa fajne. Jutro sprobuje 3x 6

A teraz jestem padnieta. Nic ciekawego juz tu nie utworze.

Aha, no i dzieki, bo zawsze zacieszam jak nadrabiam wasze posty
    Gódnajt

Mega, Sabina, kapturnica, Pusurek, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrnelam do końca, zdjecia cudne normalnie....
    Sabinka uwielbiam cie, a pomarudzic każda z nas potrzebuje ;)
    Kapta ech te twoje teksty, brzuch mnie boli od smiacia :)
    Ewa Tomus będzie szczęśliwy, nie ma opcji innej, zreszta znając ciebie to mu to szczęście na tacy przeniesiesz ;)
    U mnie młoda rozłożyło, rano zostaje w domu, po południu polecimy tylko na pianino i wiolonczele... A wieczorem imprezka ;) będzie sie działo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 23:53

Sabina, kapturnica, Mala79, EwaT, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hellouł wszystkim..Wczoraj chyba zlapalismy z mlodym wira..Normalnie ktoras tu pisala ,zeby jakiejs stronki nie otwierac ;D Mlody rzyganko uprawial..Na szczescie trafial i zdażał do kibelka..A ja??A ja tez mialam bliskie kontakty z panem kibelkowym z tymn ,ze od tzw dOOpy strony ;) Dzis na razie jest ok..Pewnie wypcham mlodego do budy bo maja dzis dosc ciezkie lekcje..Swoja droga kto uklada 2niemeickie , 2angielskie i 2polskie w jednym dniu przeplatane fizyka? o.O

macduska, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Asiula, ale laska z Ciebie. Nie no ja więcej swoich fot nie wstawiam ;)
    Mega, zdrówka dla młodej i udanej imprezy.
    Oznajmiłam mężowi rano że równo za tydzień mam ciążę donoszoną. Mówi "...ooo to w końcu uda nam się donosić chociaż jedno..." ale ostudziłam jego entuzjazm mówiąc że tydzień czasu to jeszcze wiele się może wydarzyć i żeby się przedwcześnie nie cieszył.

kapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, Mega, Bursztyn, Alis, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hellouł wszystkim..Wczoraj chyba zlapalismy z mlodym wira..Normalnie ktoras tu pisala ,zeby jakiejs stronki nie otwierac ;D Mlody rzyganko uprawial..Na szczescie trafial i zdażał do kibelka..A ja??A ja tez mialam bliskie kontakty z panem kibelkowym z tymn ,ze od tzw dOOpy strony ;) Dzis na razie jest ok..Pewnie wypcham mlodego do budy bo maja dzis dosc ciezkie lekcje..Swoja droga kto uklada 2niemeickie , 2angielskie i 2polskie w jednym dniu przeplatane fizyka? o.O
    hej i to jeszcze w piątek !!;8

kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim :)
    Piątek piątunio dzisiaj :)

kapturnica, Sabina, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Kapta, wspolczuje ....

No, w koncu piatek. O 12h spotkanie u mojej gin. W koncu sie cos ruszy :-). Mam nadziej ze wysle mnie na IVF bez zwloki. Paszcza, il czasu minelo od momentu podjecia decyzji o IVF ( z lekarzem) aTYM cyklem ?

Udanego i slonecznego dnia babeczki (i Andrzej tez ;-) !

kapturnica, ania.g, macduska, Aasiula, Sabina, kkisia, Mala79, EwaT, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)

Wczoraj nie dalam rady doczytac bylam tak padnieta po lazeniu po Amsterdamie ze padlam jak kawka o 19

Juz po sniadanku teraz szybkie pakowanie i na pociag na lotnisko :)
    Wieczorkiem juz z domu sie odezwe

A muzeum sexu szalu nie ma dupy nie urywa ;)

kapturnica, macduska, Aasiula, malgos741, Sabina, Mala79, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapta to nie jest dobry zestaw lekcji ale uwierz, czasami po prostu NIE DA SIĘ inaczej. Zdrowia życzę.

kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta to nie jest dobry zestaw lekcji ale uwierz, czasami po prostu NIE DA SIĘ inaczej. Zdrowia życzę.
    To ,ze niedob ry to ja doskonale wiem..Chodzi o to ,ze to jakas paranoja w jednym dniu 2oibce jezyki :-/ Juz widze jak sie im wszystko prdoli :) No nic zobaczym co bedzie dalej :)

Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. To się pytam gdzie jest kurna słońce? Leje juz od wczoraj. Chyba jesień przyszła...aż się nie chce z lozia wychodzić. To nie wstaje !.tak będziemy leżeć!
    Dzisiaj się wybieram na warsztaty dla ciężarówek. Macie jakiś pomysł na hasło do "mama to ja" ? Bo można fotelik recaro wygrać ;)

malgos741, Sabina, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, Mala79, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama to ja !! i najlepszy an swiecie fotelik recaro dzis wygra ;D

mandragora, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Kapta to miałas obesrana noc? ;-)

U mnie też zapowiada się weekend bez sensu, znowu mnie chorobsko dogonilo :-(. A takie miałam rozlozyste plany ja wieczór :-( ech

malgos741, mandragora, kapturnica, macduska, kkisia, Aasiula, Mala79, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

U mnie też zapowiada się weekend bez sensu, znowu mnie chorobsko dogonilo :-(. A takie miałam rozlozyste plany ja wieczór :-( ech
    Witam się z rańca kawką :-)
    Sabinka witaj w klubie ja tak już od środy, teraz to męczy mnie tylko katar, nos mam tak czerwony jak u pijaka ;-)

mandragora, Sabina, macduska, Aasiula, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

iwone- jak poszla wizyta?
    Na razie dobrze. Lekarka zrobiła na nas dobre wrażenie, ale trudno po pierwszej wizycie coś więcej powiedzieć.
    Na razie przepisała leki antydepresyjne w najmniejszej dawce i dodatkowo nasenne, bo i z tym syn ma ostatnio problemy.
    Za dwa tygodnie znowu do kolejki o 5 :(

kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, Mega, samira, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Taaa dokladnie ujmując to zasrany ;D
    Kurde ale co , jak , skad???Chyba ,ze mlody cos przytargal ze szkoly..Dzis cisza..Moze mnie juz opuscilo. :)

mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Na razie dobrze. Lekarka zrobiła na nas dobre wrażenie, ale trudno po pierwszej wizycie coś więcej powiedzieć.
    Na razie przepisała leki antydepresyjne w najmniejszej dawce i dodatkowo nasenne, bo i z tym syn ma ostatnio problemy.
    Za dwa tygodnie znowu do kolejki o 5 :(
    A to nie ustala od razu z wami wizyty kolejnej??Przeciez to kontynuacja leczenia i powinna z data wyslac cie do rejestracji do zapisania ...Jakies chore ustawienie :-/

Iwone, Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A to nie ustala od razu z wami wizyty kolejnej??Przeciez to kontynuacja leczenia i powinna z data wyslac cie do rejestracji do zapisania ...Jakies chore ustawienie :-/
    Z jednej strony tak, ale z drugiej gdyby zapisywali, to na kolejną wizytę czekalibyśmy długo, bo lekarz przyjmuje tylko 10 osób, a tak matka się poświeci i w ramach przypomnienia sobie czasów PRL-owskich postoi w kolejce od 5 :D

Aasiula, Sabina, Mega, samira, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4638 4639 4640 4641 4642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ