35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:widziałam
jak się w niej dobrze czujesz to ok
ale
ja bym ją zrobiła jeszcze krótszą
i koniecznie oko musisz do tego koloru podmalować, bo jakaś taka transparentna Ci się buzia zrobiła
ładnie ale ja mimo wszystko wolę Ciebie w dłuższych włosach.. któraś pisała, że kobiecości brakuje.. bez przesady..cycka masz dużegowięc nadrabiasz
hehe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie miałam okazji, ale chciałam Wam wszystkim podziękować za wsparcie, pamięć i troskę o mnie
. Dzięki za wszystkie gratulacje....Teraz ja będę czekać na kolejne zielone kropy Wasze i relacje z poszczególnych etapów....
EwaT, kapturnica, Mega, Dorka71, Aasiula, Elfik, iwcia77, Sabina, MartaDidinio, kkisia, Bursztyn, gosia7122, Parka, macduska, malgos741, ania.g, Lucky, moremi, samira, mysza1975, AsiaPoli, Simba, paszczakin, caffe, Niuta, Alis lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jeszcze nie miałam okazji, ale chciałam Wam wszystkim podziękować za wsparcie, pamięć i troskę o mnie
. Dzięki za wszystkie gratulacje....Teraz ja będę czekać na kolejne zielone kropy Wasze i relacje z poszczególnych etapów....
Mam nadzieje że mi sie jeszcze uda ,,,EwaT, Mega, kapturnica, Sabina, Bozia3, macduska, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur - ja bym sobie zażyczyła na prezent jakiś pakiet u kosmetyczki albo spa...nawet myślałam dziś o tym ,że jestem tak zmaltretowana, że przydałaby się jakaś regeneracja - seria masaży, czy coś na twarz, na brzuch.....ja chyba poszłabym w takie coś....
Bozia3, Mega, Lucky, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie chlop wczerwil na maxa! Przyszedl z pracy ( fakt, ze wczesniej niz zawsze ) ze zbolala mina, ze boli go glowa i chyba sie musi polozyc przed koncertem. Zjadl obiad, zalegl na sofie i tyle go widzieli. No zesz fak! A ja to co? Patyk od kaszanki? Tez bym pospala.
Co za zycie no...MartaDidinio, Aasiula, Sabina, Mega, EwaT, ania.g, Lucky, BISCA, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mnie chlop wczerwil na maxa! Przyszedl z pracy ( fakt, ze wczesniej niz zawsze ) ze zbolala mina, ze boli go glowa i chyba sie musi polozyc przed koncertem. Zjadl obiad, zalegl na sofie i tyle go widzieli. No zesz fak! A ja to co? Patyk od kaszanki? Tez bym pospala.
Co za zycie no...Ich boli głowa a nas naprdala
Aasiula, ania.g, Lucky, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadaje juz z domu
Od dnia 29.09.2014 lekarz uznal ze bede zdolna do pracy , czyli koniec kasy za nic
I teraz dylemat szukac roboty w Pl czy w Nl ?
Jak w Nl to starania musze uznac za zakonczone
Teraz ide czytac co naskrobalyscie od rana
A pozniej jak doczytam to wrzuce wam zdjecia z muzeum
Sabina, Lucky, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość