35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Dzizas, laska urodzila tego samego dnia co ja... Tez w nocy...
Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego...
Na naszym forum też są dziewczyny które nie mają uregulowanej sytuacji prawnej (nie rozwiązane poprzednie małżeństwo,brak ślubu)
Powinno to Wam dać do myślenia, bo różnie bywa. Każda z nas myśli że jej się to nie przytrafi, ale w życiu różnie bywa.
Warto o tym pomyśleć zanim się urodzi, czyli przeprowadzić rozwód i jak zajdzie się w ciążę od razu zgłosić do USC ojcostwo.
W razie co, nie ma problemu żeby dzieckiem zajął się ojciec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 15:53
Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica, macduska, Elfik, samira, Pusurek, ania.g, iwcia77, Simba, moremi, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ania, okazaly brzuch, jak pileczka...lekarska
Bozia, sliczny awatartroche mi sie teraz myli z Pusurowym
Pusur, bajka
Simba, wstawilabys fotke mieszkania chlopakow z profilu, co?Mega, Sabina, kapturnica, Bozia3, Pusurek, ania.g, iwcia77, Simba, moremi, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvone ja nq komórce tego nie przeczytam, ale aż boję si czytać.
Laski moje mlode chore na całego. Mam obturacyjne zapalenie oskrzeli, ma wziewy, nebulizator kupiony, ale nie jest jego fankaoby było lepiej.
Dobrze, że nie mamy cyklu starankowego, bo i tak nie byłabym w stanie się seksic. Jajka nie urosły. Moja gin, jak zapytałam o hsg stwierdziala że nie zaszkodzi. I w nowym cyklu będę mieć badanie. Może to nam pomoże?????
Iwone, samira, iwcia77, EwaT, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ivone ja nq komórce tego nie przeczytam, ale aż boję si czytać.
Laski moje mlode chore na całego. Mam obturacyjne zapalenie oskrzeli, ma wziewy, nebulizator kupiony, ale nie jest jego fankaoby było lepiej.
Dobrze, że nie mamy cyklu starankowego, bo i tak nie byłabym w stanie się seksic. Jajka nie urosły. Moja gin, jak zapytałam o hsg stwierdziala że nie zaszkodzi. I w nowym cyklu będę mieć badanie. Może to nam pomoże?????
zdrowia dla córeczki spokoju dla ciebie życzęSabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ivone ja nq komórce tego nie przeczytam, ale aż boję si czytać.
Jak ne urok to przemarsz wojsk...Zdrowia dla córciSabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.weszlam w chwili przerwy...nie odzywam się bo nie mam kiedy jestem okropnie zalatana bo nie dosyć że zaczęła się szkoła to moja babcia(92 lata)strasznie podupadla na zdrowiu położyła się do łóżka nie chce jeść bo twierdzi że nie ma apetytu i różne takie...a mieszka sama więc chodzę do niej 3 rszy dziennie d robię posiłki bo też już sobie nie zrobi...a że jestem jedynaczka to wszystko spadlo na mnie prowadzę terax 2 domy i jak zaczynam rano “pracę“to kończę wieczorem i jestem nie żywa... nawet nie mam siły Was odczytywać...a czas leci zaczęłam 27 tydzień i chociaż z małą jest ok wizytę mam za tydzień i mam nadzieję że nadal jest wszystko w pożądku Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, tym co już urodziły gratuluję te co czekają na rozpakowanie życzę łatwego porodu tym co zobaczyły na teście 2 uprgnione kreski życzę spokojnej ciąży! jak się wszystko unormuje obiecuję zaglądać częściej
macduska, samira, Pusurek, Mega, ania.g, Lucky, iwcia77, Simba, moremi, Bozia3, caffe, Parka, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Aasiula, gdzie kijkujesz?
Aleś ty usportowiona
A możesz wrzucić przepis na zupie do przepisów, ja mam super przepis, ale za dużo składników i potem mi gniją niewykorzystane
Widzę gdanszczanko, ze i u ciebie słonko świeci
Kupilas młodemu 4 pidżamy? Ja myslalam, ze młoda ma za dużo ciuchow na jeden rozmiar, ale nie jestem jedyna, jupi!
dopiero co usiadłam cały dzoień w biegu a pozniej w kuchni
ale ja to lubię
Kijkuję w Pruszczu bo niedaleko mieszkam.
Przepisik wstawie jak tylko odsapnę chwilke
Na razie uciekam się połozyc i
Pusurek, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ivone ja nq komórce tego nie przeczytam, ale aż boję si czytać.
2-miesięczny Ignaś nigdy nie poznał dotyku rąk swojej mamy, nie usłyszał też jej głosu. Wydając go na świat, mama mało nie umarła. A że nie miała z tatą ślubu, to Ignaś nie ma nawet aktu urodzenia.
28-letnia Natalia Kryszak od północy 7 sierpnia znajduje się w stanie śpiączki pourazowej. Doszło do niej w skutek komplikacji przy cesarskim cięciu. Kobieta urodziła wówczas zdrowego, niemal czterokilogramowego synka.
Chłopiec prawie półtora miesiąca spędził w szpitalu w Aleksandrowie Kujawskim, bo nie bardzo było wiadomo, komu go oddać. W końcu trafił w ręce biologicznego ojca, Artura Błaszaka, narzeczonego Natalii od siedmiu lat.
- Przyznano mi coś na kształt pieczy zastępczej. Rozprawa o uznanie ojcostwa dopiero się odbędzie. Wtedy nasz synek dostanie akt urodzenia i PESEL - mówi mężczyzna. - Nasz problem polega na tym, że najpierw postanowiliśmy stanąć na nogi finansowo, a potem dopiero wziąć ślub.samira lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Pusurku wszystkiego dobrego,ja czytam z doskoku bo mala caly czas przy cycu.Malo spi,na spacerach drze sie w wozku.Pozdrawiam wszystkie,Bozia gratuluje synka.
gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Proszę o dopisanie do klubu LONG - 180 cm , nr buta 40/41. Mąż 186, but 45.
Syn I - 184 but 46 lat 14. Syn II 164 but 39 lat 11.macduska, iwcia77, Mega, moremi, Bozia3, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dobry wieczor
Ania- no brzuch normalnie sexy ( stanik tez piekny;))
Simba- mam te same rozterki co do wielkosci brzucha...ale najwazniejsze, ze ginekolodzy sa zadowoleni i Ivo rosnie- to mnie uspakaja
Sabina- niech mala wraca szybko do zdrowia
milego wieczoru dziewczynki
ania.g, Iwone, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoł laseczki jak tam minela sobota???Ja wiekszosc dnia przekimalam..Kurde mialo byc tak ładnie a caly czas padalo buuu
Sabb ty sie tam trzymaj i nie dawaj wiruskom...
Widze ,ze i tu ruch zamarl...Sabina, macduska, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina, ja też nie lubię nebulizatora ale on faktycznie daje efekty. Ważne tylko podawać całą dawkę do końca. I koniecznie oklepywać po plecach nawet kilka razy dziennie. Tylko pamiętaj żeby głowa była niżej od reszty ciała.
My poza nebulizatorem korzystamy też z leków wziewnych podawanych przez tubę. Trzymajcie sięSabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4