X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na razie jest wersja Maksym I Leon
    0elvis.gif

Mega, Bozia3, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzizas, laska urodzila tego samego dnia co ja... Tez w nocy...
    Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego...
    szkoda dziewczyny i jej malucha.
    Na naszym forum też są dziewczyny które nie mają uregulowanej sytuacji prawnej (nie rozwiązane poprzednie małżeństwo,brak ślubu)
    Powinno to Wam dać do myślenia, bo różnie bywa. Każda z nas myśli że jej się to nie przytrafi, ale w życiu różnie bywa.
    Warto o tym pomyśleć zanim się urodzi, czyli przeprowadzić rozwód i jak zajdzie się w ciążę od razu zgłosić do USC ojcostwo.
    W razie co, nie ma problemu żeby dzieckiem zajął się ojciec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 15:53

Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica, macduska, Elfik, samira, Pusurek, ania.g, iwcia77, Simba, moremi, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, okazaly brzuch, jak pileczka...lekarska ;)
    Bozia, sliczny awatar :) troche mi sie teraz myli z Pusurowym
    Pusur, bajka :)
    Simba, wstawilabys fotke mieszkania chlopakow z profilu, co?

Mega, Sabina, kapturnica, Bozia3, Pusurek, ania.g, iwcia77, Simba, moremi, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivone ja nq komórce tego nie przeczytam, ale aż boję si czytać.

Laski moje mlode chore na całego. Mam obturacyjne zapalenie oskrzeli, ma wziewy, nebulizator kupiony, ale nie jest jego fanka :-O oby było lepiej.

Dobrze, że nie mamy cyklu starankowego, bo i tak nie byłabym w stanie się seksic :-I. Jajka nie urosły. Moja gin, jak zapytałam o hsg stwierdziala że nie zaszkodzi. I w nowym cyklu będę mieć badanie. Może to nam pomoże?????

Iwone, samira, iwcia77, EwaT, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Laski moje mlode chore na całego. Mam obturacyjne zapalenie oskrzeli, ma wziewy, nebulizator kupiony, ale nie jest jego fanka :-O oby było lepiej.

Dobrze, że nie mamy cyklu starankowego, bo i tak nie byłabym w stanie się seksic :-I. Jajka nie urosły. Moja gin, jak zapytałam o hsg stwierdziala że nie zaszkodzi. I w nowym cyklu będę mieć badanie. Może to nam pomoże?????

zdrowia dla córeczki spokoju dla ciebie życzę

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Jak ne urok to przemarsz wojsk...Zdrowia dla córci

Sabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.weszlam w chwili przerwy...nie odzywam się bo nie mam kiedy jestem okropnie zalatana bo nie dosyć że zaczęła się szkoła to moja babcia(92 lata)strasznie podupadla na zdrowiu położyła się do łóżka nie chce jeść bo twierdzi że nie ma apetytu i różne takie...a mieszka sama więc chodzę do niej 3 rszy dziennie d robię posiłki bo też już sobie nie zrobi...a że jestem jedynaczka to wszystko spadlo na mnie prowadzę terax 2 domy i jak zaczynam rano “pracę“to kończę wieczorem i jestem nie żywa... nawet nie mam siły Was odczytywać...a czas leci zaczęłam 27 tydzień i chociaż z małą jest ok wizytę mam za tydzień i mam nadzieję że nadal jest wszystko w pożądku Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, tym co już urodziły gratuluję te co czekają na rozpakowanie życzę łatwego porodu tym co zobaczyły na teście 2 uprgnione kreski życzę spokojnej ciąży! jak się wszystko unormuje obiecuję zaglądać częściej

macduska, samira, Pusurek, Mega, ania.g, Lucky, iwcia77, Simba, moremi, Bozia3, caffe, Parka, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Aasiula, gdzie kijkujesz?
    Aleś ty usportowiona :-)

A możesz wrzucić przepis na zupie do przepisów, ja mam super przepis, ale za dużo składników i potem mi gniją niewykorzystane :-)

Widzę gdanszczanko, ze i u ciebie słonko świeci :-)
    Kupilas młodemu 4 pidżamy? Ja myslalam, ze młoda ma za dużo ciuchow na jeden rozmiar, ale nie jestem jedyna, jupi!
    hello
    dopiero co usiadłam cały dzoień w biegu a pozniej w kuchni
    ale ja to lubię :)
    Kijkuję w Pruszczu bo niedaleko mieszkam.
    Przepisik wstawie jak tylko odsapnę chwilke :)
    Na razie uciekam się połozyc i ;D

Pusurek, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Uaktualniłam brzuch. Kto wie ile jeszcze zdążę w dwupaku pochodzić.
    Piękny brzuszek Aniu 0slonce.gif

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Sabina wpisz sobie w googlach Natalia Kryszak. Poniżej masz urywek.

2-miesięczny Ignaś nigdy nie poznał dotyku rąk swojej mamy, nie usłyszał też jej głosu. Wydając go na świat, mama mało nie umarła. A że nie miała z tatą ślubu, to Ignaś nie ma nawet aktu urodzenia.
    28-letnia Natalia Kryszak od północy 7 sierpnia znajduje się w stanie śpiączki pourazowej. Doszło do niej w skutek komplikacji przy cesarskim cięciu. Kobieta urodziła wówczas zdrowego, niemal czterokilogramowego synka.

Chłopiec prawie półtora miesiąca spędził w szpitalu w Aleksandrowie Kujawskim, bo nie bardzo było wiadomo, komu go oddać. W końcu trafił w ręce biologicznego ojca, Artura Błaszaka, narzeczonego Natalii od siedmiu lat.

- Przyznano mi coś na kształt pieczy zastępczej. Rozprawa o uznanie ojcostwa dopiero się odbędzie. Wtedy nasz synek dostanie akt urodzenia i PESEL - mówi mężczyzna. - Nasz problem polega na tym, że najpierw postanowiliśmy stanąć na nogi finansowo, a potem dopiero wziąć ślub.

samira lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku wszystkiego dobrego,ja czytam z doskoku bo mala caly czas przy cycu.Malo spi,na spacerach drze sie w wozku.Pozdrawiam wszystkie,Bozia gratuluje synka.

Iwone, Pusurek, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Pusurku wszystkiego dobrego,ja czytam z doskoku bo mala caly czas przy cycu.Malo spi,na spacerach drze sie w wozku.Pozdrawiam wszystkie,Bozia gratuluje synka.
    Gosia ja miałam to samo, współczuję i życzę duuuuuużo siły. Z czasem będzie lepiej ;)

gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu co, zaraza przeszła? jest tam kto?

Iwone, ania.g, Aasiula, iwcia77, EwaT, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, bardzo mi miło że podoba się Wam moja piłka ;)

macduska, Sabina, Pusurek, iwcia77, Simba, Mega, Bozia3, samira, Dorka1979, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Proszę o dopisanie do klubu LONG - 180 cm , nr buta 40/41. Mąż 186, but 45.
    Syn I - 184 but 46 lat 14. Syn II 164 but 39 lat 11.
    Ja mam tylko 165 cm i rozm. buta 38. Moja wyrośnięta córka poszła w ślady swojego ojca a mojego byłego który ma 196 cm i rozmiar kajaka 46.

macduska, iwcia77, Mega, moremi, Bozia3, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor :)

Ania- no brzuch normalnie sexy ( stanik tez piekny;))

Simba- mam te same rozterki co do wielkosci brzucha...ale najwazniejsze, ze ginekolodzy sa zadowoleni i Ivo rosnie- to mnie uspakaja :)

Sabina- niech mala wraca szybko do zdrowia <3

milego wieczoru dziewczynki :)

ania.g, Iwone, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia dla corci <3 Młoda mnie zarazila :-(

Ania słuszna piłeczka :-) apartament Marcela jak się patrzy :-) ciekawe ile wytrzymasz....

ania.g, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoł laseczki jak tam minela sobota???Ja wiekszosc dnia przekimalam..Kurde mialo byc tak ładnie a caly czas padalo buuu
    Sabb ty sie tam trzymaj i nie dawaj wiruskom... 8)
    Widze ,ze i tu ruch zamarl...

Sabina, macduska, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, ja też nie lubię nebulizatora ale on faktycznie daje efekty. Ważne tylko podawać całą dawkę do końca. I koniecznie oklepywać po plecach nawet kilka razy dziennie. Tylko pamiętaj żeby głowa była niżej od reszty ciała.
    My poza nebulizatorem korzystamy też z leków wziewnych podawanych przez tubę. Trzymajcie się <3

Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    ciekawe ile wytrzymasz....
    Też się zastanawiam. W sumie zostało nie wiele czasu ale nigdy nie wiadomo.

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4661 4662 4663 4664 4665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ