35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
wpadam z flaszeczką na urodziny Pusura i ANdżeja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/445750c8d7f7.jpg
najlepszego moje drogie, spełnienia marzeń itd
dodam jeszcze, że
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72bf108c31f4.jpg
p.s. Andżej przykro mi ale życzenie, które napisałes się nie spełni
zawsze mówiono, że jak zdmuchujemy świeczki albo spada gwiazda to trzeba pomyśleć życzenie ale nie mówić głośno, bo się nie spełni..
wobec powyższego nie będzie córkibędzie drugi syn
ania.g, Sabina, macduska, moremi, kapturnica, Simba, Mega, Bozia3, caffe, samira, iwcia77, Aasiula, Bursztyn, BISCA, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Yoł laseczki jak tam minela sobota???Ja wiekszosc dnia przekimalam..Kurde mialo byc tak ładnie a caly czas padalo buuu
Sabb ty sie tam trzymaj i nie dawaj wiruskom...
Widze ,ze i tu ruch zamarl...
u nas po południu słoneczko sie pokazało, bylismy zaskoczeni
karkówka leży w przyprawach na jutro
ciotka mi przyniosła bosssskie wzetki sama piekła, świeża smietana, prawdziwa czekolada na wierzchuSabina, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabina, ja też nie lubię nebulizatora ale on faktycznie daje efekty. Ważne tylko podawać całą dawkę do końca. I koniecznie oklepywać po plecach nawet kilka razy dziennie. Tylko pamiętaj żeby głowa była niżej od reszty ciała.
My poza nebulizatorem korzystamy też z leków wziewnych podawanych przez tubę. Trzymajcie siędo tej pory takie choroby nas omijały, więc jestem zielona w tych sprawach
-
EwaT wrote:u nas po południu słoneczko sie pokazało, bylismy zaskoczeni
karkówka leży w przyprawach na jutro
ciotka mi przyniosła bosssskie wzetki sama piekła, świeża smietana, prawdziwa czekolada na wierzchu
Wstydz sie!! takie znecanie podpada pod paragraf!!macduska, Mega, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czy ja sie mylę, czy juz ma forum same chłopaki w drodze?
Aaaaa nie wiadomo czy ciocia paszczakowa nie czeka na Helenkę(zaraz mnie zabije)
moremi, Mega, kapturnica, macduska, ania.g, Lucky, Pusurek, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ciesz sie kobieto, ze jutro wyjezdzam, moze przez tydzien zapomne
Tu sie z Pusurkiem totalnie rozjezdzam, bo Helena to chyba jedno z ostatnich imion, ktore bym dziecku dala.. Jesli juz to na Julke czekam, ale troszeczke bardziej na Adasia. Male dziewczynki mnie przerazaja, te rozowe spineczki i lakierowane butki..
Pusurek, Ewa- jeszcze raz, najlepszego, spelnienia marzen!
Sabinka, zdrowka dla was obu..
Ania, brzuszek jak doczepionyLadnie Ci tak, chudzinka i balonik..
Mega, kapturnica, Lucky, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Widzę tez aktualne zdjęcie Iwci, śliczne...
Miłego dnia, u mnie zimno, buro i mgła...moremi, Sabina, kapturnica, ania.g, Lucky, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja czekam na Natalkę ( raczej będę namawiać M aby jednak była Natalka a nie Henrieta bo wszyscy mówią że dziecko będzie miało przekichane w szkole)
moremi, Sabina, kapturnica, Lucky, Dorka1979 lubią tę wiadomość