X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, nie napiszę dzień dobry :-/
    Właśnie czekam do lekarza na pogotowiu. Rano nie miałam siły zwlec moich zwłok z łóżka :-O ale mamy weekend, kompletnie nieudany :-I.

Lucky, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie czekam do lekarza na pogotowiu. Rano nie miałam siły zwlec moich zwłok z łóżka :-O ale mamy weekend, kompletnie nieudany :-I.
    Sabinko zdrówka, a jak siedzisz na pogotowiu to szybkiego załatwienia i duuuuzo cierpliwości :)

Lucky lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sabbb kurdee wspolczuje :( Jak sie prdoli to po całości :( Trzymaj sie tam mocno...

A tak wogole to dzien doberek..Jestem w szoku bo p[iekne sloneczko wreszcie..Chyba pojade po mamuske i zrobimy nalot na jablonie..Obrodzily bardzo to pasowaloby trochu do piwnicy zerwac...No i moze jakie przetwory porobic?Ja to z tych co poznaly za dzieciaka biede to jakos ciezko mi jak sie cos marnuje ;)

Dorka henrietta bedzie miala przejeVane ale Natka to naprawde fajne imie ;)

Iwcia brzunio coraz wiekszy sie robi...Ślicznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:18

Lucky, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152250296366026&fref=nf

kapitalna reklama :D

Az mi sie go szkoda zrobilo jak taki biedny sflaczaly zasuwal ;D

Aasiula, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Iwcia, wyglądasz super. Brzuszek coraz okrąglejszy :)
    Sabina, współczuję. Zdrowia dla Was.
    Ale miałam noc dziwną. Cały czas miałam sny że rodzę, a jak się budziłam to też miałam schizy. Całą noc brzuch bolał jak na @, rano przeszło. Niby chciałabym mieć już z głowy ale mnie strach nagle obleciał i sama nie wiem czemu.

BISCA, Lucky, iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecce4c3b3bfb.png

Lucky, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie niedzielnie
    Zadziwiajaco slonecznie u nas, trza' korzystac ile sie da.
    Sabina, mam nadzieje ze szybko pojdzie, wspierm mocno <3
    Iwcia, brzuszek i wdzianko klasa :)
    Dorka, mnie sie Henrietta podoba, ale je podobo dziwna jestem ;) I nie sugeruj sie szkola, bo zanim pojdzie minie kilka dlugich lat i cholera wie jaka moda wtedy zapanuje

Lucky, samira, iwcia77, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w słoneczny dzień
    jaka miła odmiana po wczorajszych ulewach

Sabinko trzymaj się tam, zdrowia życzę

Aniu ale masz przepiękny brzuszek, zaraź mnie! zaraź!

Ewo, Pusurku wszystkiego najlepszego

Inesko jak się czujesz?

chcieliśmy się wybrać do lasu, ale podobno strasznie mokro po wczorajszym dniu, więc pewnie pozwiedzamy place zabaw jak co niedzielę

my już po owu i włączamy comiesięczne odliczanie
    o matko jak bym chciała już mieć tę kartę ciąży

fajnej niedzieli wszystkim życzę

BISCA, ania.g, Pusurek, samira, Bursztyn, caffe, iwcia77, kapturnica, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witam sie i ja. U nas ciagle lato. Wczoraj bylismy na obiedzie w restauracji, poprosilismy o stolik na zawnatrz i po 5 min prosilismy o parasol bo nie mozna bylo wyrobic. Mam nadzieje ze nie zirytowalam tych, u ktorych leje :-)
    Poza tym popsula nam sie pralka kurka, a ja piore tylko w weekend...
    Aniu brzunio marzenie, juz kiedys pisalam, ze mi sie snilo, ze milam taki sam :-)
    Iwcia, twoj tez sie ladnie zaokragla. Podpisuje sie pod petycja o odnowienie zdjecia brzuszka Simby

ania.g, Lucky, samira, iwcia77, kapturnica, Mega, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko, szybkiego powrotu do zdrowia

Ja dzisiaj sama bo moj chuop pojechal do przyjaciela pomoc przy renowacji mieszkania.

A snilo mi sie, ze bylismy gdzies w podrozy i jechalismy gdzies mètrem i na stacji tlum nas rozlaczyl, ja nie mialam telefonu i wpadlam w Panike, ze sie nie odnajdziemy. Plakalam i plakalam i jezdzilam tym metrem w poszukiwaniu chuopa. Pamietam nawet ze jeden z wagonow mial nr 3712 .... (Zagrac w lotka ????) w koncu go znalazlam i z ulga sluchalam , jak mi opowiada, ze sie zgubil, bo stanal w kiolejce zeby mi kupic loda (??????) zaznaczam, ze nie lubie lodow. Dodam, ze mial wyglad 70 letniego indyjca, z opalona wrecz spalona twarza i turbanem i brakowalo mu polowy zebow.
    Jakas chetna, do interpretacji mojego snu ;-) ?

Dobra, ide ogarnac chate i pocwiczyc :-)

Aasiula, ania.g, Sabina, Pusurek, Lucky, samira, kapturnica, Dorka1979, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sabinko, szybkiego powrotu do zdrowia

Ja dzisiaj sama bo moj chuop pojechal do przyjaciela pomoc przy renowacji mieszkania.

A snilo mi sie, ze bylismy gdzies w podrozy i jechalismy gdzies mètrem i na stacji tlum nas rozlaczyl, ja nie mialam telefonu i wpadlam w Panike, ze sie nie odnajdziemy. Plakalam i plakalam i jezdzilam tym metrem w poszukiwaniu chuopa. Pamietam nawet ze jeden z wagonow mial nr 3712 .... (Zagrac w lotka ????) w koncu go znalazlam i z ulga sluchalam , jak mi opowiada, ze sie zgubil, bo stanal w kiolejce zeby mi kupic loda (??????) zaznaczam, ze nie lubie lodow. Dodam, ze mial wyglad 70 letniego indyjca, z opalona wrecz spalona twarza i turbanem i brakowalo mu polowy zebow.
    Jakas chetna, do interpretacji mojego snu ;-) ?

Dobra, ide ogarnac chate i pocwiczyc :-)
    Jak ogarniesz chatę to biegusiem totka puszczaj ;D
    co do idyjca cóż twarz bym jeszcze strawiła ale te zębyyyyy eeee :)newerrrr hahahahah0sarcastic.gif

Lucky, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mama bajzel w chacie i nie bede nic robic a co :)
    obiada mam więc dzisiaj do góry dupskiem0dance3.gif

Lucky, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wyruszamy ogladac kuchnie, blaty i kafle. Wiem ze juz kiedys byla tutaj dyskusja o blatach, drewnianych rowniez, tylko wtedy sie tym nie interesowalam, wiec puscilam bokiem, ale teraz zastanawiam sie czy te drewniane trzeba jakos olejowac, cudowac?

Lucky, samira, ania.g, iwcia77, kapturnica, Mega, Pusurek, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zaraz wyruszamy ogladac kuchnie, blaty i kafle. Wiem ze juz kiedys byla tutaj dyskusja o blatach, drewnianych rowniez, tylko wtedy sie tym nie interesowalam, wiec puscilam bokiem, ale teraz zastanawiam sie czy te drewniane trzeba jakos olejowac, cudowac?
    tak - kłopot z nimi - trzeba uważać z wodą i innymi rzeczami. Jak postawisz butelkę wina, to może CI zostać kółko. Poza tym ciemnieją i trzeba je konserwować, olejować itp. My oglądaliśmy z imitacji drewna - ale te porządniejsze - często są dużo droższe niż drewniane i wyglądają super - i nie trzeba się pierdzielić z każdą wylaną kroplą....

Bursztyn, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Iwcia, wyglądasz super. Brzuszek coraz okrąglejszy :)
    Sabina, współczuję. Zdrowia dla Was.
    Ale miałam noc dziwną. Cały czas miałam sny że rodzę, a jak się budziłam to też miałam schizy. Całą noc brzuch bolał jak na @, rano przeszło. Niby chciałabym mieć już z głowy ale mnie strach nagle obleciał i sama nie wiem czemu.
    miałam to samo, ale jeszcze nie na Twoim etapie - tylko za jakieś 2-3 tygodnie...masakra - ale to jest chyba stres wyczekiwania...

ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, jeszcze przed południem, ale imprezy byly wczoraj udane :) juz dosc tych szalenstw ;)
    Ania.g i Iwcia, piękne brzuszki :)
    Sabina, tym razem, to z Tobą cos nie bardzo, czy z córeczką wyladowalas na izbie przyjec? Trzymam & za Wasze zdrowie

Paszczak, a w pracy, rozumiem, ze nikt nie wie, nawet kolega od wspolnych delegacji?

Simba, dawaj nowy brzunio, pliis

Pusur, swietna fotka a koncertu

ania.g, Aasiula, iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - kłopot z nimi - trzeba uważać z wodą i innymi rzeczami. Jak postawisz butelkę wina, to może CI zostać kółko. Poza tym ciemnieją i trzeba je konserwować, olejować itp. My oglądaliśmy z imitacji drewna - ale te porządniejsze - często są dużo droższe niż drewniane i wyglądają super - i nie trzeba się pierdzielić z każdą wylaną kroplą....
    dzieki za info
    tez sie wlasnie tego obawialam
    myslimy o granicie albo marmurze, mezowi sie podoba i wytrzymaly, ale dla mnie troche "nagrobkowy" ;)
    i co tu zrobic? co tu zrobic?

Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przy niedzieli ;) jaki tu ruch dzisiaj ;)
    Sabinko zdrowia wam życzę i fakt duuuuzo cierpliwości skoro jesteś na pogotowiu ? ;(
    Iwcia brzuch faktycznie super ciążowy ;)
    Bursztynku przy blacie z kamienia to zaopatrz się w zapas talerzy ;) koleżanka póki się przyzwyczaiła to wszystkie talerze porcelanowe wytłukla ;) ja mam kompozyt i sobie chwalę ;)
    Miłego spokojnego dnia życzę wszystkim ;)

Bursztyn, ania.g, Aasiula, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, jakikolwiek blat wybierzesz to bierz pod uwagę żeby można było na nim bezpośrednio postawić rozgrzany garnek czy patelnię. Bardzo ułatwia życie. Drewniane blaty są piękne ale niepraktyczne.

Bursztyn, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    miałam to samo, ale jeszcze nie na Twoim etapie - tylko za jakieś 2-3 tygodnie...masakra - ale to jest chyba stres wyczekiwania...
    Teraz mi mąż powiedział że jemu też się dziś śniło że rodzę. Więc jemu też się stres udziela...

Aasiula, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4663 4664 4665 4666 4667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ