35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zaczelabym sie zastanawiac na dinna metoda depilacji, moze laserem...mi tez kiedys kilka razy wyskoczyly ropnie, ale nie zrazilo mnie to do depilacji..Iwone wrote:Z takim obrzydzeniem piszecie o włosach pod pachami i w innych miejscach. Ciekawe co byście zrobiły gdyby po każdej depilacji wyskoczyło wam kilka sporych rozmiarów ropni podobnych do czyraka?
Może ta laska właśnie tak ma.kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Z takim obrzydzeniem piszecie o włosach pod pachami i w innych miejscach. Ciekawe co byście zrobiły gdyby po każdej depilacji wyskoczyło wam kilka sporych rozmiarów ropni podobnych do czyraka?
Może ta laska właśnie tak ma.iwcia77, Aasiula, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:kapturnica wrote:Ja ok rozumiem ,ze ktos moze nie chciec sie golic na piczce..Ale kurde pod pachami juz nie bardzo rozumiem a juz w lecie naprawde okropienstwo smrod bo bakterie sie szybko namnazaja na włosach...[/QUOTE z drugiej strony faceci się nie golą i nie śmierdza, to chyba kwestia higieny raczej
iwcia77, Aasiula, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja ok rozumiem ,ze ktos moze nie chciec sie golic na piczce..Ale kurde pod pachami juz nie bardzo rozumiem a juz w lecie naprawde okropienstwo smrod bo bakterie sie szybko namnazaja na włosach...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mimo wszystko pot na wlosach szybko sie rozklada..I po kilku godzinach czy chlopek czy kobitka smierdzi..Moj malz jak nie jestjakos specj za meska depilacja to pachyw lecie albo krotko przycina trymerem albo goli bo sam stwierdzil ,ze jakos tak lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:57
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja ok rozumiem ,ze ktos moze nie chciec sie golic na piczce..Ale kurde pod pachami juz nie bardzo rozumiem a juz w lecie naprawde okropienstwo smrod bo bakterie sie szybko namnazaja na włosach...
Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no ej moj sobie tez goli pod pachami i nie uwazam ze odejmuje to mu meskosci
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mam taka prace , ze latam w upale w bialej koszuli z dlugim rekawem + zakiet czarny + biale rekawiczki po 10 godzin, bez mozliwosci umycia sie pod pachami...pachy mam ogolone, uzywam dobrego antyperspirantu a i tak efekt jest mierny ...wiec mimo ze sie myje czesto to i tak ktos ode mnie moze cos poczuc ..Iwone wrote:jeśli się myje dość często i używa antypespirantów, to nie śmierdzi
kapturnica, Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:jeśli się myje dość często i używa antypespirantów, to nie śmierdzi
Pamiętam, że jedna z dziewcząt miała jakiś problem zdrowotny i nie mogła się ani golić, ani używać antyperspirantów. Co nie oznaczało, że nie dba o higienę.
Ja bym tak od razu ludzi nie osądzała, czy to problem zdrowotny czy światopogląd powoduje, że się nie goli tu czy tamNiestety pracuję z klientem i wygolone paszki nie chronią przed smrodem. Bo jak już kiedyś pisałam, trza się myć nie wietrzyć
iwcia77, Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mam taka prace , ze latam w upale w bialej koszuli z dlugim rekawem + zakiet czarny + biale rekawiczki po 10 godzin, bez mozliwosci umycia sie pod pachami...pachy mam ogolone, uzywam dobrego antyperspirantu a i tak efekt jest mierny ...wiec mimo ze sie myje czesto to i tak ktos ode mnie moze cos poczuc ..
iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Już kiedyś analizowałyśmy ten temat
Pamiętam, że jedna z dziewcząt miała jakiś problem zdrowotny i nie mogła się ani golić, ani używać antyperspirantów. Co nie oznaczało, że nie dba o higienę.
Ja bym tak od razu ludzi nie osądzała, czy to problem zdrowotny czy światopogląd powoduje, że się nie goli tu czy tamNiestety pracuję z klientem i wygolone paszki nie chronią przed smrodem. Bo jak już kiedyś pisałam, trza się myć nie wietrzyć
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:może sobie Maryje dziewice przypominać....mam w dupie, rozumiesz? W DUPIE, W DUPIE, W DUPIE, W DUPIE, W DUPIE , W DUPIE, W DUPIE....
Moze jeszcze jeden nizej post i pomysle, ze jestesmy siostramiNo, astralnymi jestesmy!
-
macduska wrote:no pewnie że nie przemawiaja, jednak lepiej z depilacją mój mąz tez sobie przycian i w lecie plecy mu golę normalnie maszynką elektryczną. smiejemy się ze włosy mu spir.... z głowy na plecy. Cóż poradzic.
heheheheh No ja sie z mojego smieje ,ze cebulki se miejsca poprdzielily bo zamiast na glowie to mu rosna na klacie..A na glowie juz cieniusio..
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:MOŻE SPRÓBUJ OTRUĆ?
iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość