X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur...zaczynam sie martwic o przesylke...cos za dlugo ona idzie ...pamietasz dokladnie kiedy ja wysylalas?

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No widzisz a moze Twoja synowa bedziesz wlasnie wkurwiala z nieodkladaniem rzeczy???..Kazdego nosi na cos innego 8) Rzycie..
    A jak sie ktos do czegos bedzie chcial przyczepic too przyprdoli sie nawet do odychania tym samym powietrzem ....
    Mysle ,ze nie do konca zrozumialas o co mi chodzilo...Poprostu stawiasz chlopa miedzy matka a toba w takich sytuacjach konfliktowych a nie wierze ,ze mu to jest obojetne i fajnei sie czuje jak synowa na tesciowa naprdala lub na odwrot tesciowa na synowa.....
    No i wiez wnuka/wnuczki z dziadkami mysle ze tez jest bardzo wazna..Nie zmuszam do niczego Poprostu napisalam, ze czasem dla spokojnosci warto isc na kompromis nawet z ta stara niewychowana prukwa na ktorej widok chce Ci sie rzygac 8)...
    AMEN
    Nie. U mnie tak nie jest. Nie chce mi sie juz o tym pisac, jak jest z moja tesciowa. Adas bedzie mial 3 babcie, 2 od strony chlopa, bo on ma biologiczna matke oraz mame, ktora go wychowala. Skomplikowane, ale w zyciu bywa roznie. Ze matka to ch... a nie matka. I babcia tez z niej bedzie ch..., wiec jak mowi Ewka, mam to w dupie, jak bedzie wygladal jej kontakt z Adasiem. Bedzie mial 2 inne super babcie.

iwcia77, Sabina, Aasiula, kapturnica, Iwone, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur...zaczynam sie martwic o przesylke...cos za dlugo ona idzie ...pamietasz dokladnie kiedy ja wysylalas?
    Tez pomyslalam o tym dzis. Wyslalam 17.09, mam kwitek, bo to szlo poleconym. Mialo isc od 4 do 10 dni roboczych, jak nie dojdzie do srody, to ide robic afere.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mając do wyboru wygolone pachy i wyglądające w ten sposób

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da7b3841f7bd.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/106269040823.jpg

chyba lepiej nie mieć niewygolone ?!

Ps. Obcinanie z zachowaniem sterylności daje te same efekty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:22

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie nic nie otwiera...to sa 2 linki czy 4 osobne czy 1 dlugi?
    Iwone wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:26

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Boshhh tak przy kolacji ?????I to bez uprzedzenia??? 0vomit.gif

Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie to ja dlugo listonosza tez nie widzilam, wiec dam ci znac po srodzie ...dzieki :)
    Pusurek wrote:
    Tez pomyslalam o tym dzis. Wyslalam 17.09, mam kwitek, bo to szlo poleconym. Mialo isc od 4 do 10 dni roboczych, jak nie dojdzie do srody, to ide robic afere.

Mega lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Boshhh tak przy kolacji ?????I to bez uprzedzenia??? 0vomit.gif
    sorki, nie wiedziałam że jesz :D

Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Iwonko tak jak napisala Iwcia mozna przycinac krociutko wtedy nie ma napewno takich podraznien..No chyba ze ktos uzywa krawieckie nozyczki..Ale nie sadze 8)

Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mi sie nic nie otwiera...to sa 2 linki czy 4 osobne czy 1 dlugi?
    2 linki

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no w sumie to ja dlugo listonosza tez nie widzilam, wiec dam ci znac po srodzie ...dzieki :)
    Bez jaj, ze zaginela, no. :( Dojdzie na pewno! Norweska poczta jest niestety mega slaba, jesli chodzi o tempo doreczania przesylek, sa wyluzowani na maxa, jak w zyciu. ;)

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    sorki, nie wiedziałam że jesz :D
    szparaga stanela mi kolkiemw gebie 01icon_lol2.gif

iwcia77, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mysle, ze to jest jakas choroba a nie efekt uboczny depilacji, wiec poszlabym do dermatologa a potem dalej myslala...

Iwone lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja mysle, ze to jest jakas choroba a nie efekt uboczny depilacji, wiec poszlabym do dermatologa a potem dalej myslala...
    U mnie mlody ma łojotokowe zapalenie skóry..Tworza mu sie rozne wypryski na skorze owlosionej przy byle podraznieniach..Nie goli pach ale ma trymer ktorym przycina na krociutko...Zawsze jakies wyjscie jest ..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO dzis w Taplu laski i facety beda nagusiaki 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlosi to samo :( ale mi sie zdarzylo juz ze paczki ginely...moja kolezanka z Anglii wyslala mi pidzamke i wsiakla, poczta wloska zgubila mi avviso do odebrania kasy z urzedu podatkowego...wiec juz sama nie wiem ...poczekamy jeszcze tydzien a potem trzeba bedzie interweniowac. dobrze ze masz swistek, bo moja kolezanka z anglii to nie miala...wiec co tu reklamowac
    Pusurek wrote:
    Bez jaj, ze zaginela, no. :( Dojdzie na pewno! Norweska poczta jest niestety mega slaba, jesli chodzi o tempo doreczania przesylek, sa wyluzowani na maxa, jak w zyciu. ;)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mysle ze jest to skrajny przypadek choroby ktory wystepuje w bardzo nielicznych przypadkach A wiekszośc kobiet o ktorych rozmawialysmy woli sie nie golic bo lubia byc sote albo im sie nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:34

iwcia77, Sabina, Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    te zmiany widziało już kilku dermatologów, chirurgów, internistów i onkolog. Pojawiają się ok 2 dni po depilacji (jakiejkolwiek). Leczenie nic nie daje. Jest to prawdopodobnie zarażenie gronkowcem podczas golenia do porodu, bo pierwsze objawy pojawiły się w drugiej dobie po porodzie.
    Jest spokój do puki nie dotyka włosów nożyczkami, maszynką, czy kremem do depilacji :(
    i tak od 6 lat

iwcia77, Sabina, samira, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wlosi to samo :( ale mi sie zdarzylo juz ze paczki ginely...moja kolezanka z Anglii wyslala mi pidzamke i wsiakla, poczta wloska zgubila mi avviso do odebrania kasy z urzedu podatkowego...wiec juz sama nie wiem ...poczekamy jeszcze tydzien a potem trzeba bedzie interweniowac. dobrze ze masz swistek, bo moja kolezanka z anglii to nie miala...wiec co tu reklamowac
    O matko, jak bym wiedziala, ze Wlosi kradna paczki, to bym Ci ja do Polandii wyslala. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale gronkowca sie chyba leczy...???
    Iwone wrote:
    te zmiany widziało już kilku dermatologów, chirurgów, internistów i onkolog. Pojawiają się ok 2 dni po depilacji (jakiejkolwiek). Leczenie nic nie daje. Jest to prawdopodobnie zarażenie gronkowcem podczas golenia do porodu, bo pierwsze objawy pojawiły się w drugiej dobie po porodzie.
    Jest spokój do puki nie dotyka włosów nożyczkami, maszynką, czy kremem do depilacji :(
    i tak od 6 lat

Iwone lubi tę wiadomość

‹‹ 4684 4685 4686 4687 4688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ