35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tylko bylby ten sam problem , bo moja mama z polandii jakby wyslala to tez byloby to samo ryzyko ze przepadnie
a ja w polandii sie nie pojawie juz przed porodem, wiec nie mialabym jak odebrac sobie tej przesylki
Pusurek wrote:O matko, jak bym wiedziala, ze Wlosi kradna paczki, to bym Ci ja do Polandii wyslala.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:te zmiany widziało już kilku dermatologów, chirurgów, internistów i onkolog. Pojawiają się ok 2 dni po depilacji (jakiejkolwiek). Leczenie nic nie daje. Jest to prawdopodobnie zarażenie gronkowcem podczas golenia do porodu, bo pierwsze objawy pojawiły się w drugiej dobie po porodzie.
Jest spokój do puki nie dotyka włosów nożyczkami, maszynką, czy kremem do depilacji
i tak od 6 latiwcia77, Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde, to przechlapane...a robilas posiew na bakterie ktore sa w tych wrzodach?
Iwone lubi tę wiadomość
-
Kurde pasuje cos wyprostowac..
Iwona piszac o osobach nie golacych sie nie mialysmy na mysli osob ktore maja problemy ze skora, zakazeniami itd..Ale raczej na mysli osoby ktorym sie nie chce dbac o siebie......Mysle ,ze nasze rozmowy urazily Ciebie a nie mialysmy tego napewno w zamiarze......iwcia77, Iwone, Mega, macduska, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde pasuje cos wyprostowac..
Iwona piszac o osobach nie golacych sie nie mialysmy na mysli osob ktore maja problemy ze skora, zakazeniami itd..Ale raczej na mysli osoby ktorym sie nie chce dbac o siebie......Mysle ,ze nasze rozmowy urazily Ciebie a nie mialysmy tego napewno w zamiarze......Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:49
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
kurde- sytuacja wyglada troche beznadziejnie...rzeczywiscie to recydywa
ale na wloskiej wikipedii mowia o ampicylinie i o antybiogramie zeby kontrolowac leczenie antybiotykiem....hm
Iwone wrote:posiew z ropnia- proteus mirabilisIwone lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde pasuje cos wyprostowac..
Iwona piszac o osobach nie golacych sie nie mialysmy na mysli osob ktore maja problemy ze skora, zakazeniami itd..Ale raczej na mysli osoby ktorym sie nie chce dbac o siebie......Mysle ,ze nasze rozmowy urazily Ciebie a nie mialysmy tego napewno w zamiarze......iwcia77, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amenkapturnica wrote:Kurde pasuje cos wyprostowac..
Iwona piszac o osobach nie golacych sie nie mialysmy na mysli osob ktore maja problemy ze skora, zakazeniami itd..Ale raczej na mysli osoby ktorym sie nie chce dbac o siebie......Mysle ,ze nasze rozmowy urazily Ciebie a nie mialysmy tego napewno w zamiarze......kapturnica, Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde- sytuacja wyglada troche beznadziejnie...rzeczywiscie to recydywa
ale na wloskiej wikipedii mowia o ampicylinie i o antybiogramie zeby kontrolowac leczenie antybiotykiem....hm
Myję się dwa razy dziennie, w lecie czasami trzy i włosy nie śmierdzą. Nie wstydzę się koło kogoś stanąćiwcia77, Sabina, Mega, samira, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Z takim obrzydzeniem piszecie o włosach pod pachami i w innych miejscach. Ciekawe co byście zrobiły gdyby po każdej depilacji wyskoczyło wam kilka sporych rozmiarów ropni podobnych do czyraka?
Może ta laska właśnie tak ma.Iwone, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mam taka prace , ze latam w upale w bialej koszuli z dlugim rekawem + zakiet czarny + biale rekawiczki po 10 godzin, bez mozliwosci umycia sie pod pachami...pachy mam ogolone, uzywam dobrego antyperspirantu a i tak efekt jest mierny ...wiec mimo ze sie myje czesto to i tak ktos ode mnie moze cos poczuc ..
kapturnica, iwcia77, Iwone, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
Generalnie to czuć czy ktoś dba o siebie i po prostu się spocił czy jest zwykłym brudasem i śmierdzi notorycznie.
Włosy toleruję tylko na głowie, reszta won. Z woskiem przygód nie lubię, używam męskiej maszynki i trwa to chwilę. Do piczkinsa zawsze używam świeżej maszynki a potem jeszcze na koniec psikam oceniseptem. I nie mam żadnych problemów.iwcia77, kapturnica, Iwone, Sabina, Mega, samira, Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no to wspolczuje bardzoIwone wrote:moja wątroba już nie przyjmuje antybiotyków. Brałam praktycznie wszystko co się dało. Terapię antybiotykową stosowaną przez 3 miesiace ze zmianą co 2 tyg na inny. Zioła, octenisepty zamiast deodorantów, maści ichtiolowe, mleczko pszczele, homeopatia, nacinania chirurgiczne i nic nie pomogło. Tzn pomaga, niegolenie i nie obcinanie.
Myję się dwa razy dziennie, w lecie czasami trzy i włosy nie śmierdzą. Nie wstydzę się koło kogoś stanąćIwone lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Generalnie to czuć czy ktoś dba o siebie i po prostu się spocił czy jest zwykłym brudasem i śmierdzi notorycznie.
Włosy toleruję tylko na głowie, reszta won. Z woskiem przygód nie lubię, używam męskiej maszynki i trwa to chwilę. Do piczkinsa zawsze używam świeżej maszynki a potem jeszcze na koniec psikam oceniseptem. I nie mam żadnych problemów.Sabina, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość