Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i mam mocne postanowienie ćwiczyć 3 x w tygodniu, Guru tak mówiła, nie było tak strasznie
    Prosz, to dopiero jest podejscie! Respekcik! :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ekstra Figura
    To jeden z moich 3 ulubionych. :)

iwcia77, EwaT lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakos nie moge sie zebrać do ćwiczeń
    Wole kijki i dietę
    A w zeszłym roku to tylko dieta była i schudłam 12 kg
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:23

Iwone, iwcia77, EwaT, kapturnica, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja jakos nie moge sie zebrać do ćwiczeń
    Wole kijki i dietę
    A w zeszłym roku to tylko dieta była i schudłam 12 kg
    :)

a jaka?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a ja sie pytam: dlaczego te kremy na rozstepy nie maja fajnych zapachow...kurde bio oil - jest zajebisty ale zapach jak lekarstwo na odciski- fu, eris " bede mama" ma zapach niezdecydowany, olejek z migdalow provenzali- pachnie jak olej do smazenia , cocoa butter- palmersa mnie mdli, bodydream fur mama z rossmanna smierdzi itd...co jest? wloski rilastil jest bezzapachowy...nie mam przyjemnosci ze smarowania sie nimi :(

kapturnica, Aasiula, Mega, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://bebzol.com/pl/Student-medycyny.160105.html

kawal w naszym temacie :D

Mega, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polazlam do dietetyczki
    Ułożyła mi taka dla mnie bardzo jestem zadowolona z niej
    Dokładnie w Sopocie" jem zdrowo "
    Waga sie utrzymuje i o to chodzi nie :)

iwcia77, Mega, Iwone, EwaT, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście jak zacznę wpierdzielac wiadrami to przytyje sie no nie ma bata
    ale szybko sie wraca do wagi :)

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe widzialyscie nowa reklamę zalando :)
    Petarda, idealna jak dla mnie :)
    Ja to mam pierdol.. na punkcie butów

iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Prosz, to dopiero jest podejscie! Respekcik! :)
    dzięki, mam nadzieję że na postanowieniu się nie skończy :-/

Aasiula, nick nieaktualny, EwaT, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...a ja sie pytam: dlaczego te kremy na rozstepy nie maja fajnych zapachow...kurde bio oil - jest zajebisty ale zapach jak lekarstwo na odciski- fu, eris " bede mama" ma zapach niezdecydowany, olejek z migdalow provenzali- pachnie jak olej do smazenia , cocoa butter- palmersa mnie mdli, bodydream fur mama z rossmanna smierdzi itd...co jest? wloski rilastil jest bezzapachowy...nie mam przyjemnosci ze smarowania sie nimi :(
    A ja mam pachnace - Pharmaceris Foliacti, Bielenda Sexi Mama, Dax Perfecta Mama. Inne faktycznie nie pachna albo wrecz smierdza ( ja nie moglam sie przemoc do palmersa ).

iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale myślałam ,ze będzie gorzej, najgorsze są te ćwiczenia na macie i o dziwo szybko mija te 45 minut

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:14

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez tego palmersa to wywale chyba bo nie idzie zniesc tego smrodu slodkiego czegos tam...ale bio oil zapach ma kiepski ale jest dla mnie najlepszy :) teraz to juz dupa z balsamami polskiej produkcji, bo nie bede matki prosic ( ona i tak sie nie zna i nie chce jej stresowac)
    Pusurek wrote:
    A ja mam pachnace - Pharmaceris Foliacti, Bielenda Sexi Mama, Dax Perfecta Mama. Inne faktycznie nie pachna albo wrecz smierdza ( ja nie moglam sie przemoc do palmersa ).

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale myślałam ,ze będzie gorzej, najgorsze są te ćwiczenia na macie i o dziwo szybko mija te 45 minut
    Prawda, ze leci jak z bicza strzelil? Ja przy 5 serii zawsze zaluje, ze juz koniec i ze moglam sie jeszcze bardziej przykladac, bo nie jestem az tak bardzo zmeczona, mimo, ze ledwo dysze. ;)
    Ja nie lubie cwiczen na plecy - w tym programie najgorsze dla mnie jest podnoszenie ramion w lezeniu na brzuchu - mleczne cycki mi sie gniota. ;)
    Ale uwielbiam te wszystkie na uda i posladki - jak pieka to rewelka normalnie. ;)

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
    Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
    Niestety efekt taki sobie
    Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale były :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:58

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to sie okaze po porodzie :) dam znac :) ale mysle ze bio oli sie sprawdzi :D
    Aasiula wrote:
    Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabójcze mnie nie pamietam

Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja tez tego palmersa to wywale chyba bo nie idzie zniesc tego smrodu slodkiego czegos tam...ale bio oil zapach ma kiepski ale jest dla mnie najlepszy :) teraz to juz dupa z balsamami polskiej produkcji, bo nie bede matki prosic ( ona i tak sie nie zna i nie chce jej stresowac)
    Ja sobie kosmetyki i inne zamawiam z aptekagemini.pl. Zawsze mama moze Ci podeslac, chyba, ze faktycznie za drogo to wychodzi.
    A stronka super zrobiona, a ceny jeszcze lepsze. Najtansze kosmetyki, suplementy i inne. Jak jestem w Gd to odbieram osobiscie w aptece, a jak ma jechac do No to zamawiam z przesylka kurierska za 13 zet w kazde miejsce w kraju i gites.

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o super! , zaraz tam zerkne :) dzieki :) widzisz ja o koniowatej ;) z toba to nie pogadam- jakos urodzilam sie jedrna i mysle ze tak to juz zostanie ;D ale o kremikach to zawsze :D
    Pusurek wrote:
    Ja sobie kosmetyki i inne zamawiam z aptekagemini.pl. Zawsze mama moze Ci podeslac, chyba, ze faktycznie za drogo to wychodzi.
    A stronka super zrobiona, a ceny jeszcze lepsze. Najtansze kosmetyki, suplementy i inne. Jak jestem w Gd to odbieram osobiscie w aptece, a jak ma jechac do No to zamawiam z przesylka kurierska za 13 zet w kazde miejsce w kraju i gites.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
    Ja mialam chyba z 9 roznych preparatow, kupowalam sobie i testowalam, jak co bylo fajne, to kupowalam kolejna tubke. Tak sie rozbujalam, ze mam jeszcze chyba z 5 roznych kremow i sie smaruje namietnie.
    Bio oli - dla mnie rewelka, Dax i Bielenda - rownie fajne, a naprawde niedrogie.
    Rozstepow zero. :) A brzuch byl przeciez jak bania. ;)

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 4687 4688 4689 4690 4691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ