35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jakos nie moge sie zebrać do ćwiczeń
Wole kijki i dietę
A w zeszłym roku to tylko dieta była i schudłam 12 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:23
Iwone, iwcia77, EwaT, kapturnica, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
...a ja sie pytam: dlaczego te kremy na rozstepy nie maja fajnych zapachow...kurde bio oil - jest zajebisty ale zapach jak lekarstwo na odciski- fu, eris " bede mama" ma zapach niezdecydowany, olejek z migdalow provenzali- pachnie jak olej do smazenia , cocoa butter- palmersa mnie mdli, bodydream fur mama z rossmanna smierdzi itd...co jest? wloski rilastil jest bezzapachowy...nie mam przyjemnosci ze smarowania sie nimi
kapturnica, Aasiula, Mega, Iwone, Pusurek, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...a ja sie pytam: dlaczego te kremy na rozstepy nie maja fajnych zapachow...kurde bio oil - jest zajebisty ale zapach jak lekarstwo na odciski- fu, eris " bede mama" ma zapach niezdecydowany, olejek z migdalow provenzali- pachnie jak olej do smazenia , cocoa butter- palmersa mnie mdli, bodydream fur mama z rossmanna smierdzi itd...co jest? wloski rilastil jest bezzapachowy...nie mam przyjemnosci ze smarowania sie nimi
iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja tez tego palmersa to wywale chyba bo nie idzie zniesc tego smrodu slodkiego czegos tam...ale bio oil zapach ma kiepski ale jest dla mnie najlepszy
teraz to juz dupa z balsamami polskiej produkcji, bo nie bede matki prosic ( ona i tak sie nie zna i nie chce jej stresowac)
Pusurek wrote:A ja mam pachnace - Pharmaceris Foliacti, Bielenda Sexi Mama, Dax Perfecta Mama. Inne faktycznie nie pachna albo wrecz smierdza ( ja nie moglam sie przemoc do palmersa ).Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ale myślałam ,ze będzie gorzej, najgorsze są te ćwiczenia na macie i o dziwo szybko mija te 45 minut
Ja nie lubie cwiczen na plecy - w tym programie najgorsze dla mnie jest podnoszenie ramion w lezeniu na brzuchu - mleczne cycki mi sie gniota.
Ale uwielbiam te wszystkie na uda i posladki - jak pieka to rewelka normalnie.iwcia77, Aasiula, macduska, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja mam pachnace - Pharmaceris Foliacti, Bielenda Sexi Mama, Dax Perfecta Mama. Inne faktycznie nie pachna albo wrecz smierdza ( ja nie moglam sie przemoc do palmersa ).
Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
Niestety efekt taki sobie
Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:58
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
a to sie okaze po porodzie
dam znac
ale mysle ze bio oli sie sprawdzi
Aasiula wrote:A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabójcze mnie nie pamietam
Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale byłyAasiula, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja tez tego palmersa to wywale chyba bo nie idzie zniesc tego smrodu slodkiego czegos tam...ale bio oil zapach ma kiepski ale jest dla mnie najlepszy
teraz to juz dupa z balsamami polskiej produkcji, bo nie bede matki prosic ( ona i tak sie nie zna i nie chce jej stresowac)
A stronka super zrobiona, a ceny jeszcze lepsze. Najtansze kosmetyki, suplementy i inne. Jak jestem w Gd to odbieram osobiscie w aptece, a jak ma jechac do No to zamawiam z przesylka kurierska za 13 zet w kazde miejsce w kraju i gites.iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
o super! , zaraz tam zerkne
dzieki
widzisz ja o koniowatej
z toba to nie pogadam- jakos urodzilam sie jedrna i mysle ze tak to juz zostanie
ale o kremikach to zawsze
Pusurek wrote:Ja sobie kosmetyki i inne zamawiam z aptekagemini.pl. Zawsze mama moze Ci podeslac, chyba, ze faktycznie za drogo to wychodzi.
A stronka super zrobiona, a ceny jeszcze lepsze. Najtansze kosmetyki, suplementy i inne. Jak jestem w Gd to odbieram osobiscie w aptece, a jak ma jechac do No to zamawiam z przesylka kurierska za 13 zet w kazde miejsce w kraju i gites.Pusurek, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale były
Bio oli - dla mnie rewelka, Dax i Bielenda - rownie fajne, a naprawde niedrogie.
Rozstepow zero.A brzuch byl przeciez jak bania.
iwcia77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość