Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
    Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
    Niestety efekt taki sobie
    Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale były :(
    ja nie stosowałam niczego opr€cz jakiejś oliwki xczy zwykłego balsamu do ciała . Po pierwszym nie miałam żadnych rozstępów, po drugim pojawiły się trzy kreseczki na brzuchu w ostatnim tygodniu i to dlatego że straciłam na chwilę przytomność i upadłam jak długa na brzuch. Wydaje mi się, że to jednak głównie od skóry zależy i te preparaty wiele nie pomogą. Ale mogę się mylić.

iwcia77, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Prawda, ze leci jak z bicza strzelil? Ja przy 5 serii zawsze zaluje, ze juz koniec i ze moglam sie jeszcze bardziej przykladac, bo nie jestem az tak bardzo zmeczona, mimo, ze ledwo dysze. ;)
    Ja nie lubie cwiczen na plecy - w tym programie najgorsze dla mnie jest podnoszenie ramion w lezeniu na brzuchu - mleczne cycki mi sie gniota. ;)
    Ale uwielbiam te wszystkie na uda i posladki - jak pieka to rewelka normalnie. ;)
    mi dały w kość najbardziej ćwiczenia a'la pompki ło matko!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:14

Mega, Iwone, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Misiabella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, wasze wymowne milczenie dało mi do zrozumienia żeby się wynieść już. Dobranoc. :-(

Mega, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No dobra, wasze wymowne milczenie dało mi do zrozumienia żeby się wynieść już. Dobranoc. :-(
    Podczytuję i przysypiam....

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze te preparaty smarownicze rzucacie do drogerii, przyda sie nam wszystkim ;)

Aasiula, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki babeczki :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam, spokojnej... :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bio oil , mamma mia juz sa , mozna ewentualnie wrzucic adres Pusurowej apteki :)
    Mega wrote:
    Mam nadzieje ze te preparaty smarownicze rzucacie do drogerii, przyda sie nam wszystkim ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to szkol sie pilnie ;D
    macduska wrote:
    Idę się pakować, jutro wyjeżdżam na szkolenie do Lublina dwudniowe, mam nadzieję, że hotel będzie w porządku. Nie lubię tego pakowania, jedna noc a człowiek ciągnie torbę jakby na tydzień jechał.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie :-)
    Witam się z późnego wieczora.
    Mówisz że już pora na zmianę? Postaram się to naprawić

iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mysza sie zarzekala ze na razie nigdzie sie nie wybiera ;)

No i dotrzymuje słowa, choć jest tak zestresowana, że nawet jej się nie chce do netu zaglądać.

Dobry wieczór i dobranoc zarazem.

iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie :-)
    mówisz i masz , aktualizacja dokonana a teraz wracam do nadrabiania jak zwykle , jestem na stronie 4830 więc do 4846 trochę daleko

iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow! ale cudo! rosniesz , rosniesz :D
    Dorka1979 wrote:
    mówisz i masz , aktualizacja dokonana a teraz wracam do nadrabiania jak zwykle , jestem na stronie 4830 więc do 4846 trochę daleko

nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka brzuszek imponujący ;)
    Zaglądam na chwile witam się i zmykam. Kolorowych. Dobrej nocki ;)

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    heheheh a pozniej mi powie ale yyyyy ja bylem na pustyniiii 036.gif
    Dobre. A moj ciągle mówi żebym na USG zapytała pani doktor czy dziecko czasami czarne nie jest ;)

iwcia77, kapturnica, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej :) mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka :) , zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku :). Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane ;D. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza :)
    Mówisz o depilowaniu bikini czy całego bobra na golusieńko? Bo jak dla mnie jak depilatorem probowałam to jest to nie wykonalne zeby nie wiem co

Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to paszki sama sobie woskuje :) i na koniec poprawiam silkepilem :) do takiej wprawy doszlam z oswajaniem bolu...moze jestem masochistka :-O ???
    Pod pachami lecę depilatorem spokój na jakiś czas bo maszynką to prawie codziennie trzeba było

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a ja bym mogła rodzić co pół roku serio, mam same przyjemne wspomnienia z porodu , to co potem to już inna sprawa. Może jestem nienormalna?
    To może Ty jesteś z tych lasek co podczas porodu orgazm dostają

Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wow! ale cudo! rosniesz , rosniesz :D
    A wiesz co w tym jest najlepsze?
    To że przytyłam tylko 1,5 kg, a wyglada na duży więcej z tym bębenkiem.

Alis, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4688 4689 4690 4691 4692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ