35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja nie stosowałam niczego opr€cz jakiejś oliwki xczy zwykłego balsamu do ciała . Po pierwszym nie miałam żadnych rozstępów, po drugim pojawiły się trzy kreseczki na brzuchu w ostatnim tygodniu i to dlatego że straciłam na chwilę przytomność i upadłam jak długa na brzuch. Wydaje mi się, że to jednak głównie od skóry zależy i te preparaty wiele nie pomogą. Ale mogę się mylić.Aasiula wrote:A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
Niestety efekt taki sobie
Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale były
iwcia77, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi dały w kość najbardziej ćwiczenia a'la pompki ło matko!Pusurek wrote:Prawda, ze leci jak z bicza strzelil? Ja przy 5 serii zawsze zaluje, ze juz koniec i ze moglam sie jeszcze bardziej przykladac, bo nie jestem az tak bardzo zmeczona, mimo, ze ledwo dysze.

Ja nie lubie cwiczen na plecy - w tym programie najgorsze dla mnie jest podnoszenie ramion w lezeniu na brzuchu - mleczne cycki mi sie gniota.
Ale uwielbiam te wszystkie na uda i posladki - jak pieka to rewelka normalnie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podczytuję i przysypiam....macduska wrote:No dobra, wasze wymowne milczenie dało mi do zrozumienia żeby się wynieść już. Dobranoc.

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze te preparaty smarownicze rzucacie do drogerii, przyda sie nam wszystkim
Aasiula, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no to szkol sie pilnie
macduska wrote:Idę się pakować, jutro wyjeżdżam na szkolenie do Lublina dwudniowe, mam nadzieję, że hotel będzie w porządku. Nie lubię tego pakowania, jedna noc a człowiek ciągnie torbę jakby na tydzień jechał.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z późnego wieczora.Sabina wrote:Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie

Mówisz że już pora na zmianę? Postaram się to naprawić
iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mysza sie zarzekala ze na razie nigdzie sie nie wybiera

No i dotrzymuje słowa, choć jest tak zestresowana, że nawet jej się nie chce do netu zaglądać.
Dobry wieczór i dobranoc zarazem.
iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymówisz i masz , aktualizacja dokonana a teraz wracam do nadrabiania jak zwykle , jestem na stronie 4830 więc do 4846 trochę dalekoSabina wrote:Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie

iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówisz o depilowaniu bikini czy całego bobra na golusieńko? Bo jak dla mnie jak depilatorem probowałam to jest to nie wykonalne zeby nie wiem coiwcia77 wrote:kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej
mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka
, zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku
. Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane
. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza 
Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPod pachami lecę depilatorem spokój na jakiś czas bo maszynką to prawie codziennie trzeba byłoiwcia77 wrote:ja to paszki sama sobie woskuje
i na koniec poprawiam silkepilem
do takiej wprawy doszlam z oswajaniem bolu...moze jestem masochistka
???
iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo może Ty jesteś z tych lasek co podczas porodu orgazm dostająmacduska wrote:a ja bym mogła rodzić co pół roku serio, mam same przyjemne wspomnienia z porodu , to co potem to już inna sprawa. Może jestem nienormalna?
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny