35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A czy oprócz ładnego zapachu działają ?
Jak byłam z młodym w ciazy to cos tam używałam ale zabijcie mnie nie pamietam
Niestety efekt taki sobie
Rozstępy i tak sie pojawiły mniej ale byłyiwcia77, Iwone, Aasiula, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Prawda, ze leci jak z bicza strzelil? Ja przy 5 serii zawsze zaluje, ze juz koniec i ze moglam sie jeszcze bardziej przykladac, bo nie jestem az tak bardzo zmeczona, mimo, ze ledwo dysze.
Ja nie lubie cwiczen na plecy - w tym programie najgorsze dla mnie jest podnoszenie ramion w lezeniu na brzuchu - mleczne cycki mi sie gniota.
Ale uwielbiam te wszystkie na uda i posladki - jak pieka to rewelka normalnie.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:No dobra, wasze wymowne milczenie dało mi do zrozumienia żeby się wynieść już. Dobranoc.
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze te preparaty smarownicze rzucacie do drogerii, przyda sie nam wszystkim
Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no to szkol sie pilniemacduska wrote:Idę się pakować, jutro wyjeżdżam na szkolenie do Lublina dwudniowe, mam nadzieję, że hotel będzie w porządku. Nie lubię tego pakowania, jedna noc a człowiek ciągnie torbę jakby na tydzień jechał.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie
Mówisz że już pora na zmianę? Postaram się to naprawićiwcia77, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mysza sie zarzekala ze na razie nigdzie sie nie wybiera
No i dotrzymuje słowa, choć jest tak zestresowana, że nawet jej się nie chce do netu zaglądać.
Dobry wieczór i dobranoc zarazem.iwcia77, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie
iwcia77, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej
mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka
, zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku
. Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane
. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza
Mega, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja to paszki sama sobie woskuje
i na koniec poprawiam silkepilem
do takiej wprawy doszlam z oswajaniem bolu...moze jestem masochistka
???
iwcia77, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a ja bym mogła rodzić co pół roku serio, mam same przyjemne wspomnienia z porodu , to co potem to już inna sprawa. Może jestem nienormalna?
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny