X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak o tej porze to jak zwykle dama do siebie piszę wiec trzeba iść spać. Pa pa

Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka brzuszek śliczny :D

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O qźwa jestem pierwsza. W końcu się udało.
    Witam się i miłego dzionka życzę

Mega, Sabina, kapturnica, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dorka brzuszek śliczny :D
    Wyprzedziłaś mnie o chwilunię. Wiedziałam że tak będzie. ;)

Mega, iwcia77, moremi, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciry wyprawione do szkoły, M już dawno w pracy więc jak zwykle w kimono trzeba uderzyć.

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże o tej porze do szkoky???? To gdzie wy macie szkołę? 100 km dalej? Czy z buta ida?

P.s. Bry

Mega, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle to dzień dobry, malz mnie rano zaatakował ze nie zdążyłam zmierzyć temperatury :P tak znienacka ;) mogłabym kliknąć lubię to!

Sabina, kapturnica, iwcia77, moremi, Iwone, Aasiula, samira, Simba, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Dorka wygladasz super :-) a tak się odgrazalas że na nutelli to przytyjesz niewiadomo ile ;-)

Mega posluchalam Cię, czekam do lekarza :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 07:20

Alis, iwcia77, moremi, Mega, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

nie mogę spać, więc wam się pożalę. Mała miała mieć operację za 2-3 tygodnie, minął tydzień i nikt do nas nie zadzwonił, więc wybraliśmy się do lekarza do jego prywatnej kliniki, żeby porozmawiać. Nie mogliśmy się dodzwonić do rejstracji, więc poszliśmy z marszu. Przyjął nas bez problemu, wyjaśnił, na czym ma polegać operacja, ale powiedział, że pewnie operacja będzie dopiero pod koniec pażdziernika. Bo jest kolejka, różne przypadki i on musi wybierać, co jest bardziej pilne. Że gdyby nie było kolejki to by to należało zrobić już, ale generalnie sprawa nie jest na tyle pilna, żeby musiała być operowana jutro... No i nie mam pojęca, co teraz mamy zrobić. Nie mogę spać. Martwię się, co się przez te tygodnie z jej nerkami stanie. Nerki się nie regenerują i raz uszkodzone, takie zostają. A jak za 2 tygodnie dowiemy się, że mamy czekać do końca listopada?

Efik mnie chyba kiedyś pytała, co małej jest - moczowód jest zwężony i mocz nie odpływa z nerek prawidłowo i je niszczy.

AniaG - super brzuszek. Nie jestem fanką brzuszków ciążowych, ale twój wygląda niesamowicie.

Sabina, iwcia77, Iwone, ania.g, Aasiula, Pusurek, samira, caffe, Bursztyn, gosia7122, Bozia3, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, do jakiego lekarza? Co ci jest?

aY05p2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z nad kawki :-)

Wczoraj nie mialam czasu odpisac bo mam straszny zapierdziel w pracy w tym tygodniu :-( Ale Was podgladam ;-)
    Dorka, zazdroszcze brzuszka (1,5 kg ???)
    Tesciowa mam bardzo kochana. Widujemy sie kilka razy w roku. Czasami my do niej jedziemy i jestesmy traktowani jak krolewicze. A jak ona przyjezdza, to sie zapowiada 2 miesiace wczesnej. Wtedy mi Prasuje i gotuje ;-) . Nigdy sie w nic nie wtraca i o nic nie pyta. Nie krytykuje, nie narzeka. Aniol.

Jezeli chodzi o owlosienie, nigdy sie nie gole, nie cierpie tego. Wszystko idzie z depilatorem (wlacznie z bobrem prawie na lyso...)
    Od czasu do czasu jak mam czas, ide na wosk. Rezultat t'en sam.

Pusurek, bedziesz ze mnie dumna. Od czwartku cwicze co dziennie (z sobotnia przerwa). Udaje mi sie juz 3x6. No, pod koniec, moje ruchy nie sa zbyt skoordynowane ;-) ale jade do konca. W poniedzialek atakuje 4x6.

Dobra, lekcje odrobione. Mam nadzieje ze nie zapomnialam zadnego przedmiotu.
    Ah i Zrobilam wczoraj test, pfffff! No coment
    Udanego wtorku !!!!

Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, Pusurek, samira, Simba, mysza1975, Mala79, Parka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis o Jezu :-( i co zrobicie? Nie dziwię Ci się, do końca października to całą wieczność, oszalalbym :-O
    A ja się ptzeziebilam i straciłem glos. Będę żyć ;-) Dzięki

Alis, iwcia77, Mega, Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowie woskowaniu bobra - u mnie zostaje was Adolfa- coby bylo wiadomo kto w domu rzadzi ;D

obecna z rana- Alojz wyprawiony do pracy a mnie glod poranny przycisnal...dopiero teraz rozumiem Pusura co wstawal o 4 na mala przekoaske :D
    Dorka1979 wrote:
    Mówisz o depilowaniu bikini czy całego bobra na golusieńko? Bo jak dla mnie jak depilatorem probowałam to jest to nie wykonalne zeby nie wiem co

Sabina, moremi, Iwone, Reni, Mega, Pusurek, caffe, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy wszystkim paniom :) Brzunie aktualizowane piewrsza klasa..Chyba Simba miala swoj trojpak jeszcze jak dobrze pamietam okazac aktualizowany :)
    Poza tym piekna pogoda mimo ,ze zimno Ale to juz mozna scierpiec..
    Udanego wyjazdu na szkolenie Macduska...
    Mega nie no takie ataki to i ja lubie ;)

Sabina, iwcia77, Mega, Aasiula, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia rozwalilas mnie :-) was Adolfa! Padlam :-D

iwcia77, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bryy wszystkim paniom :) Brzunie aktualizowane piewrsza klasa..Chyba Simba miala swoj trojpak jeszcze jak dobrze pamietam okazac aktualizowany :)
    Poza tym piekna pogoda mimo ,ze zimno Ale to juz mozna scierpiec..
    Udanego wyjazdu na szkolenie Macduska...
    Mega nie no takie ataki to i ja lubie ;)
    A ja nie znoszę porannego sexu. Ble

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma pojęcia, co zrobimy. Myślałam, że jak pójdziemy do niego pogadać, jakoś się uda coś ustalić. Przeraża mnie, że z 3 tygodni zrobiło się półtora miesiąca... No i tez bez gwarancji, bo w końcu dalej nie mamy terminu.

Nie wiem, za tydzień znów pójdę go błagać i będę pisać maile...

samira, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Nie ma pojęcia, co zrobimy. Myślałam, że jak pójdziemy do niego pogadać, jakoś się uda coś ustalić. Przeraża mnie, że z 3 tygodni zrobiło się półtora miesiąca... No i tez bez gwarancji, bo w końcu dalej nie mamy terminu.

Nie wiem, za tydzień znów pójdę go błagać i będę pisać maile...
    Alis a jakiś inny ośrodek? Może tam byłoby szybciej? Nie mam pojęcia co doradzić, bo też myślałam że jak uerzycie prywatnie to przyspieszenie sprawę :-( Alis trzymaj się <3

iwcia77, Iwone, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Będziemy rozmawiać jeszcze z jednym lekarzem z Warszawy. Może nas skieruje na operacje u siebie albo chociaż coś doradzi. Jednak obawiam się, że prywatnie się takich operacji nie robi, a państwowo raczej nam się nie uda wkręcić gdzie indziej, a zwłaszcza szybciej. Poza tym operacja dwumiesięcznego dziecka wymaga doświadczenia i do przypadkowego lekarza bym z tym nie poszła. Ten, który teraz ma ją operować jest ponoć bardzo dobry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 07:56

Sabina, iwcia77, Iwone, Aasiula, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam o poranku ;)
    Noc do bani znowu macica szalała, ale mam nadzieje ze to chwilowa reakcja na wczorajsza wizytę u proktologa. Na szczęście mi tyłka nie pocieli ;) hurra mam spokój do porodu! ale zeby nie bylo kolorowo to prawdopodobnie czeka mnie fraxiparyna w trzecim trymestrze żeby w dupnych wykwitach się zakrzepy nie porobily :(
    Alis strasznie długi termin no ale niestety tak działa nasza Narodowa Fikcja Zdrowia i skracanie kolejek na papierze niestety tylko. Może jednak da się coś gdzieś przyspieszyć? Trzymam mocno za to kciuki.
    Sab dobrze ze palce masz sprawne ;) A tak serio to zdrówka życzę ;)
    Miłego dnia dziewczyny ;)7

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:04

Alis, iwcia77, Iwone, Mega, ania.g, Aasiula, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
‹‹ 4689 4690 4691 4692 4693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ