35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Alis musi byc dobrze nie ma innej opcji
A mi niedawno dzwonili ze szkoly mlodego zeby go odebrac bo go bola plecy i pielegniarka stwierdzila ze to nerki
Mlody juz w domu chlop go odebral zobaczymy co sie bedzie dzialo
Aaaa i zielono nie bedzie brzuch boli , tempka spadla i zaczynam plamic
Do dupy to wszystko , juz wysiadamSabina, Aasiula, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
oooa ja myślałam, że Ty z Pruszkowa to coś mi się pomyliło
przeprAlis wrote:Drobne 420 kmAle wszystko jedno. Jesli tylko by nas chcieli przyjac, jedziemy.
iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
...no a propo tesciowych...moja wlasnie zaesemesowala z pytaniem czy moglaby mi oddac moje poncho do czyszczenia? ( robila mi przerobke poncho) , wiec ja do niej, ze oczywiscie nie ma sprawy, ze dziekuje bardzo i nie bylabym w stanie odmowic jej tej przyjemnosci
no i dostalam odp : dziekuje ci bardzo jestes gwiazda
- hahahah to jest niemozliwa kobieta
Sabina, kapturnica, kkisia, Pusurek, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
no kiksia, dawaj znac co z mlodym...mam nadzieje ze to jednak nie nerkikkisia wrote:Dzien doberek
Alis musi byc dobrze nie ma innej opcji
A mi niedawno dzwonili ze szkoly mlodego zeby go odebrac bo go bola plecy i pielegniarka stwierdzila ze to nerki
Mlody juz w domu chlop go odebral zobaczymy co sie bedzie dzialo
Do dupy to wszystko , juz wysiadamSabina, kkisia, samira lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Do dupy to wszystko , juz wysiadam
No mi wreszcie zacznie sie odliczanie miesiacaKurFFFa jak ja lubie takie zawieszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:09
iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Alis, jaja sobie robią jak zwykle w naszym cudnym kraju. Przecież im szybciej tym lepiej. Jeśli chodzi o szpitale dziecięce w Warszawie to chyba na ul. Działdowskiej jest najlepszy. Moja starsza córka zaliczyła tam kilka pobytów. Ściśle współpracują ze szpitalem na ul. Litewskiej i tam wiem że jest nefrologia na 100%. To są dwa najlepsze dla mnie szpitale dziecięce w stolicy. Nie wiem tylko jak to jest z pacjentami z poza Warszawy. Jeśli chcesz mogę zapytać koleżankę która pracuje w RTG na działdowskiej i zna to środowisko od podszewki i do kogo należało by się udać.
Mysza, wszystko będzie dobrze. Nie będę pisała żebyś się nie denerwowała bo trudno nad tym zapanować. Przytulam
Młodszą córkę mi rozkłada. Gardło czerwone jak ogień. Została w domu i czekam na rozwój wypadków. W razie co do przychodni blisko a teściówka zawsze swoją wnuczkę gdzieś wciśnie.
Męczą mnie bóle brzucha jak na @, podobno to typowe ale nie są regularne. Kłuje mnie w samym dole jak chodzę i mam mega nacisk. Męczy mnie to. Ani nospa ani magnezik już nie dają rady.iwcia77, Sabina, kkisia, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Alis, jaja sobie robią jak zwykle w naszym cudnym kraju. Przecież im szybciej tym lepiej. Jeśli chodzi o szpitale dziecięce w Warszawie to chyba na ul. Działdowskiej jest najlepszy. Moja starsza córka zaliczyła tam kilka pobytów. Ściśle współpracują ze szpitalem na ul. Litewskiej i tam wiem że jest nefrologia na 100%. To są dwa najlepsze dla mnie szpitale dziecięce w stolicy. Nie wiem tylko jak to jest z pacjentami z poza Warszawy. Jeśli chcesz mogę zapytać koleżankę która pracuje w RTG na działdowskiej i zna to środowisko od podszewki i do kogo należało by się udać.
Mysza, wszystko będzie dobrze. Nie będę pisała żebyś się nie denerwowała bo trudno nad tym zapanować. Przytulam
Młodszą córkę mi rozkłada. Gardło czerwone jak ogień. Została w domu i czekam na rozwój wypadków. W razie co do przychodni blisko a teściówka zawsze swoją wnuczkę gdzieś wciśnie.
Męczą mnie bóle brzucha jak na @, podobno to typowe ale nie są regularne. Kłuje mnie w samym dole jak chodzę i mam mega nacisk. Męczy mnie to. Ani nospa ani magnezik już nie dają rady.
Aniu, zapytaj. Będziemy próbować wszędzie, gdzie się da. Nam potrzebna jest urologia dziecięca (chirurgia). Nefrologów mamy tutaj fajnych, ale zrobili już wszystko, co mogli. Teraz operacja.Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Alis, koleżanka do mnie oddzwoni jak skończy badania. Powiedziałam jej na szybko o co chodzi. Powiedziała że pomyśli. Jak tylko coś się dowiem to dam Ci znać.
iwcia77, Alis, samira, Sabina, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKurwa niech w koncu ktoras zaciazy z kolejki czy bez bo juz mie to wkurwia
i doluje ze moze jednak trzeba to olac
Mam nadzieje ze to nie beda nery , mlody spi zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja , ja co to go pakuje w auto i jade do katowic do centrum zdrowia dziecka olewam przychodnie bo zanim zrobia badania i usg to wieki minaiwcia77, malgos741, samira, Sabina, Lucky, Mega, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry prawie rano.
Chociaż dla mnie wcale nie taki dobry.
Odebrałam wyniki badań i chyba muszę wywiesić białą flagę
FSH mnie dobiło. 16.11 mIU/ml ...
Nie dość że skandalicznie niskie AMH mnie zdyskwalifikowało to teraz jeszcze to.
Chyba po prostu nadszedł ten czas że muszę odpuścić...
Idę sobie popłakać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:41
samira, Sabina, Mega, caffe, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
tulasy sle...brak mi slow..
Niuta wrote:Dzień dobry prawie rano.
Nie dość że skandalicznie niskie AMH mnie zdyskwalifikowało to teraz jeszcze to.
Idę sobie popłakać...Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Dzień dobry prawie rano.
Idę sobie popłakać...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:
Pusurek, bedziesz ze mnie dumna. Od czwartku cwicze co dziennie (z sobotnia przerwa). Udaje mi sie juz 3x6. No, pod koniec, moje ruchy nie sa zbyt skoordynowaneale jade do konca. W poniedzialek atakuje 4x6.
Superacko!
Jestem dumna! Wytrwaj, a sama zobaczysz, ze bylo warto!
Wstyd sie przyznac, ale po wczorajszym treningu nie moglam dzis zejsc ze schodow, nagle poczulam, ze mam dwuglowe uda ( gdzie one byly wczesniej?? ), znaczy trening byl zrobiony solidnie.
Milego dnia laseczki!
iwcia77, Aasiula, BISCA, Sabina, Mega, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:co do depilatorów (mechanicznych) nigdy nie używałam, bo nie podobają mi się te czerwone kropki na nogach jakie laski mają fuuuj
lubię gładziusią skórę więc mogę i maszynką..
powiem Wam, że używam tylko męskich maszynek..jedno pociągnięcie i po sprawie
te damskie to jakaś pomyłka
a pachy golę na sucho.. tak tak moje panie na sucho
jak już pojawia się meszek to jedno pociągnięcie i gotowe.. nie mam ran, krostek nic..
Reni, kropki sa tylko przez chwile, jesli noga juz sie przyzwyczaila do tego traktowania, chyba, ze jestes z tych co to maja skore jak alabaster.
Ja depiluje kopyta i pachy juz chyba z 20 lat, skutek jest taki, ze wlosow mam 3 w pieciu rzedach. I uwielbiam ta gladka skore. Kiedys woskowalam i te zbylo fajnie, ale upierdliwa to robota. Namowilam teraz corke na depilator i bardzo zadowolona, chociaz wydziera sie strasznie przy pachach.
A bikini - maszynka, niestety. Kiedys woskowalam, potem depilowalam, ale ile mozna sie umartwiac?Efekt mozliwy do wyobrazenia, jak zapuszcze bobra ciut dluzszego, to robie sianokosy przez 15 minut i zuzywam 2 maszynki.
Sabina, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis, szukajcie pomocy gdzies indziej. A prywatne kliniki? Swissmed? W Gdansku tez sa dobrzy specjalisci w AM, ale to pewnie daleko od was. No i czekac tez bedzie trzeba. Pieprzony NFZ.
Trzymam kciuki za Was!iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość