35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:I tak oto prawie trzy letnia córka mojej siostry szczepiona na rotawirusy, wylądowała z rotawirusem w szpitalu.
Moja corka przywiozla rota z 1 wakacji w Norwegii, miala rok. 3 dni w szpitalu i bylo po wszystkim, nie mowie, ze fajnie, ale dalysmy rade.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
czy mogłabyś nie wywierać presji?! bo mnie to stresujekkisia wrote:Kurwa niech w koncu ktoras zaciazy z kolejki czy bez bo juz mie to wkurwia
i doluje ze moze jednak trzeba to olac
malgos741, kkisia, Sabina, Lucky, Mega, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Niuta a lekarz juz widzial wyniki ?
Moze jeszcze nie wszystko stracone i da sie cos podrasowac
Tylko że to i tak nie ma już chyba znaczenia. FSH jest bezlitosne. Jajniki usypiaja i tyle. Po co mam się łudzić , nakręcać , szprycować lekami jak i tak ch.j z tego. Przegapiłam swoją szansę, a teraz jest za późno.Sabina lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Alis, koleżanka do mnie oddzwoni jak skończy badania. Powiedziałam jej na szybko o co chodzi. Powiedziała że pomyśli. Jak tylko coś się dowiem to dam Ci znać.
Aniu, dzięki. Jak coś się do wiesz, napisz proszę do mnie na prv, bo się boję, że mi umknie. Zaraz wyślę ci zaproszenie.
Pusurku, będziemy się pytac, czy robią prywatnie, ale boję się, że to zbyt skomplikowane. Bedziemy szukać, tylko, że czas leci.Pusurek, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Niuta.. obniżona rezerwa więc jeszcze nie tak tragicznie
Poziom FSH
Wnioski
< 3 mIU/ml niewydolność przysadki
9-12 mIU/ml obniżona rezerwa jajnikowa
12-18 mIU/ml wyczerpująca się rezerwa jajnikowa, stymulacja owulacji jest trudna
> 18 mIU/ml Stymulacja owulacji jest bardzo trudna, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest mało prawdopodobne.Pusurek, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas sie troche zycie stabilizuje, dziecie zaczelo miec stale rutyny ( nieustajaca praca ma nad tym
).Ja po prysznicu, sniadaniu, kawka w dloni, dziecie spi u gory, baby call czuwa, obiad mam z wczoraj, la dolce vita, normalnie
Kto powiedzial, ze macierzynstwo jest trudne?malgos741, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, Mega, mysza1975, Parka, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
Część dziewczynki
ale dziś ponuro i zimno.
Niuta przytulam ale Reni dobrze prawikkisia, Sabina, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Dzień dobry prawie rano.
Chociaż dla mnie wcale nie taki dobry.
Odebrałam wyniki badań i chyba muszę wywiesić białą flagę
FSH mnie dobiło. 16.11 mIU/ml ...
Nie dość że skandalicznie niskie AMH mnie zdyskwalifikowało to teraz jeszcze to.
Chyba po prostu nadszedł ten czas że muszę odpuścić...
Idę sobie popłakać...
Niuta ty się ciesz dziewczyno z takich wyników FSH ja robiłam niecały rok temu i nawet nie chcę pisać mojego wyniku bo byś się dopiero wystraszyła
chciałabym taki wynik miećReni, Niuta, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja wiem że to jeszcze nie jest totalny koniec. Dopóki jest @ to i jest szansa. Tylko dlaczego musimy mieć tak pod górkę ?
Przecież ja mam tylko 37 lat. Nie zgadzam się na takie numery.
kkisia, Aasiula, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
samira wrote:Niuta ty się ciesz dziewczyno z takich wyników FSH ja robiłam niecały rok temu i nawet nie chcę pisać mojego wyniku bo byś się dopiero wystraszyła
chciałabym taki wynik mieć
samira lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyNiuta nikt sie nie zgadza
Zrob moze jeszcze raz bo moze im sie wyniki popierdzielily
Reni nie chce nikogo stresowac ale mam dzis wisielczy humor
Niech mi tylko ktos w urzedzie podpadnie to bedzie grubo
samira, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Ja wiem że to jeszcze nie jest totalny koniec. Dopóki jest @ to i jest szansa. Tylko dlaczego musimy mieć tak pod górkę ?
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Ja wiem że to jeszcze nie jest totalny koniec. Dopóki jest @ to i jest szansa. Tylko dlaczego musimy mieć tak pod górkę ?
-
kkisia wrote:Niuta nikt sie nie zgadza
Zrob moze jeszcze raz bo moze im sie wyniki popierdzielily
Reni nie chce nikogo stresowac ale mam dzis wisielczy humor
Niech mi tylko ktos w urzedzie podpadnie to bedzie grubo
Parszywe to jest wiem z doswiadczenia ,ale zawsze warto zebrac w sobie odrobine siły i walczyc dalejsamira, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jeszcze Ci się nie znudziły?
ja lubię ale wiesz, że ja po jajach mam zawsze mdłości
nie wiem czemuEwaT wrote:witam sie znad jajek na miękkokkisia, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość