35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiesz co u mnie tak samo ,wyniki książkowe nic tylko zachodzić ,a kuzwa dupa nic nie idzie .I tez nie wie czemu ,moze za bardzo sie spianamy juz sama nie wiem
ale nie poddam sie ... bede walczyc ile sił mi wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:24
Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Mnie z rzadowego programu zdyskwalifikowało AMH (0,17) . FSH wtedy, czyli rok temu było jeszcze do zaakceptowania.
"Skusiłam" się na IVF prywtnie. Niestety nie wyszło.
I jeżeli po roku FSH tak poszybowało to AMH nie odważę się zrobić.
W każdym razie 22.10. idę do lekarza i wtedy zobaczymy
oj to nie wesołe masz to AMH i ja się tez tego boję bo widzisz jakie musi być ,,cholera jasna zawsze pod górkę ehhh...Sabina, Niuta, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bo Polarmisiek zachowała się jak smarkacz, zabrała zabawki i poszła! Brzydko, a fe
Pusur skoro macierzyństwo to bułka z masłem to kiedy Helenka????
Ja już po lekarzu, jużmam zwolnienie do piątku. W pracy się nie ucieszyli
. Qrwa, teraz myślę że to był błąd. W październiku miałam mieć hsg, a po L4 nie dostanę urlopu, zapowiada się nam bardzo ciężki miesiąc
Podpinam się pod dziewczyny, złapałam dola, jestem pewna że mi się nie uda miec drugie dzieckodr w piatek powiedziała, że nie wie czemu się nam nie udaje, przy tak bezproblemowym zajściu z pierwszą ciążą
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski karmiace i w ciazy z prognoza duzego cyca.
Mam do oddania stanik Triumpha, http://allegro.pl/triumph-biustonosz-mamabel-plain-p-bezowy-95c-i4404886535.html Bardzo fajny stanik, ja go kupilam na poczatku ciazy i to byl blad, bo az tak duza nie uroslam.
Rozmiar 85D. Na mnie za duzy w obwodzie i miseczce, przymierzylam do tylko i zdjelam. Piore go wlasnie, kto chce, lapka w gore. Raczej na wiekszy cyc.Mozna pewnie przymierzyc w sklepie i sprawdzic.
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
I jeszcze dwa słowa o FSH. Na forum jest laska która miała wynik 29 i AMH 0.51. Po miesiącu spadło do 9. A teraz jest w 20 tyg.
To ja już nic nie rozumiem...
FSH może sobie tak skakać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:45
samira, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Pusurek wrote:Laski karmiace i w ciazy z prognoza duzego cyca.
Mam do oddania stanik Triumpha, http://allegro.pl/triumph-biustonosz-mamabel-plain-p-bezowy-95c-i4404886535.html Bardzo fajny stanik, ja go kupilam na poczatku ciazy i to byl blad, bo az tak duza nie uroslam.
Rozmiar 85D. Na mnie za duzy w obwodzie i miseczce, przymierzylam do tylko i zdjelam. Piore go wlasnie, kto chce, lapka w gore. Raczej na wiekszy cyc.Mozna pewnie przymierzyc w sklepie i sprawdzic.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurna brakuje tu troche Polarmiska ( nawet wiecej niz troche )
Czy ktoras moze zechce zinterpretowac moje wyniki ?
Fsh 4,58
Lh 2,71
Prolaktyna 14,17
E2. 39
Robione 3 dnia cyklu)..Nie podalas norm dla estradiolu i prolaktyny
kkisia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny skoro mówicie, że się nie uda i się do niczego nie nadajecie to pewnie macie rację
dajcie sobie spokój
tak lepiej?Niuta, kapturnica, Sabina, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Mega, Simba, kkisia, mysza1975, BISCA, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziewczyny skoro mówicie, że się nie uda i się do niczego nie nadajecie to pewnie macie rację
dajcie sobie spokój
tak lepiej?
A.Reni, Sabina, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Mega, Simba, kkisia, mysza1975, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Stosunek fsh do lh masz 1,69 Jest jak najbradziej ok....Prolaktyna troche za wysoko (nie wiem jakie masz normy)powinna bym ponizej 10przy staranaich(podobno
)..Nie podalas norm dla estradiolu i prolaktyny
Jest odwrotnie. Lh do fsh
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:Dziewczyny skoro mówicie, że się nie uda i się do niczego nie nadajecie to pewnie macie rację
dajcie sobie spokój
tak lepiej?
Od razu lepiej.
Czuję się jak nowo narodzona
Reni, Sabina, Aasiula, Simba, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyNiuta wrote:I jeszcze dwa słowa o FSH. Na forum jest laska która miała wynik 29 i AMH 0.51. Po miesiącu spadło do 9. A teraz jest w 20 tyg.
To ja już nic nie rozumiem...
FSH może sobie tak skakać ?
po wywołaniu @ lutką robione w 3dc 10-11-2013r.
FSH 29,28 mIU/ml
LH 14,09 mIU/ml
Estradiol 59,62 pg/ml*
Prolaktyna 11,15 ng/ml (nor. 4,79-23,30) -
bo już nie mogę słuchać tego smętłaszenie..
qrwa zapierdala człowiek 23 cykl z OF a bez to już nie liczę i się nie poddaje
modlić się, działać i wmawiać sobie, że się uda a nie wieczny lamęt!
Menopauza jeszcze nie nadeszła więc do dzieła
Jak sobie zaprogramujecie organizm to tak będzie! O!
a czarne myśli WON!EwaT wrote:wyjełas mi to z óst
A.kapturnica, samira, Sabina, Pusurek, caffe, Alis, Niuta, Aasiula, iwcia77, Mega, Simba, kkisia, mysza1975, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
to czekamy na wizytę
a będziech chciała jeszcze raz podejść do IVF?
Niuta wrote:Mnie z rzadowego programu zdyskwalifikowało AMH (0,17) . FSH wtedy, czyli rok temu było jeszcze do zaakceptowania.
"Skusiłam" się na IVF prywtnie. Niestety nie wyszło.
I jeżeli po roku FSH tak poszybowało to AMH nie odważę się zrobić.
W każdym razie 22.10. idę do lekarza i wtedy zobaczymyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:może i tak ,chyba może skakać,jednak napisze jakie miałam
po wywołaniu @ lutką robione w 3dc 10-11-2013r.
FSH 29,28 mIU/ml
LH 14,09 mIU/ml
Estradiol 59,62 pg/ml*
Prolaktyna 11,15 ng/ml (nor. 4,79-23,30) -
Reni wrote:bo już nie mogę słuchać tego smętłaszenie..
a czarne myśli WON!Sabina, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo już nie mogę słuchać tego smętłaszenie..
a czarne myśli WON!Tylko musze starego dorwac w odpowiednim momencie ) Ostatnio uslyszalam ,ze pozytywne myslenie sciaga pozytywne rzeczy..Postanowilam podejsc do tego na luzie ..I tak bedzie co ma byc czy sie bede łamac czy niet
Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość