X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Samira bedziesz powtarzala te hormony???
    będę ale chciałabym na naturalnym cyklu czyli takim żeby @ sama przylazła

caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    będę ale chciałabym na naturalnym cyklu czyli takim żeby @ sama przylazła
    Sorry, ale na taki cykl przy Twoich jazdach to się możesz nie doczekać... :(

Też mam jazdy z cyklami i nic nierobienie tylko pogarsza sprawę. Po prosru nigdy już mozesz naturalnie nie funkcjonować, więc po co przedłużasz sprawę?

samira, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo już nie mogę słuchać tego smętłaszenie..
    qrwa zapierdala człowiek 23 cykl z OF a bez to już nie liczę i się nie poddaje
    modlić się, działać i wmawiać sobie, że się uda a nie wieczny lamęt!
    Menopauza jeszcze nie nadeszła więc do dzieła
    Jak sobie zaprogramujecie organizm to tak będzie! O!
    a czarne myśli WON!
    Ze mnie jest taka urodzona mantyka. Co zresztą juz zauwazylyscie, a komu mam qrwa narzekać? Nawet jak nie chcecie mnie słuchać, to ja sobie pomarudze i już ;-) a Wy możecie mnie po prostu omijać wzrokiem :-P mi lżej

kapturnica, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, mysza1975, Simba, Parka, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ze mnie jest taka urodzona mantyka. Co zresztą juz zauwazylyscie, a komu mam qrwa narzekać? Nawet jak nie chcecie mnie słuchać, to ja sobie pomarudze i już ;-) a Wy możecie mnie po prostu omijać wzrokiem :-P mi lżej
    A skad..Marudz moja droga..Jak czlowiek czasemw ywali z siebie swoje zale to mu lzej na serduchu ;)

Sabina, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóż to!
    ja na luzie nie podchodzę, bo się nie da
    albo się chce zajść w ciążę albo nie .. ale .. wiem, że się uda to tylko kwestia czasu. A że u mnie w organiźmie jest inna strefa czasowa no cóż
    trochę się schodzi ;-)
    kapturnica wrote:
    Ja tam wiem ze zajde ;) Tylko musze starego dorwac w odpowiednim momencie ) Ostatnio uslyszalam ,ze pozytywne myslenie sciaga pozytywne rzeczy..Postanowilam podejsc do tego na luzie ..I tak bedzie co ma byc czy sie bede łamac czy niet :)

kapturnica, Sabina, Dorka71, Pusurek, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975, Simba, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luz na zasadzie nie wycia kazdego miesiaca kiedy @ przyyjdzie..Bo co to da oprocz czerwonych oczu i kapiacego nosa??Nic :-/ Jest takie powiedzenie w moich stronach, co nam przeznaczone to na drodze rozkraczone :)

Reni, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami trzeba pojęczeć bo gdzie jak nie tutaj???ja miałam odlot kilka dni temu to teraz spokojnie ;) sobie czekam na @...no cóż

iwcia77, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! a my jesteśmy od tego, żeby postawić Cię do pionu ;-)
    tylko nie znikaj jak Mango
    dziewczyny ją nękały pytaniami kiedy badania i uciekła :-(
    Sabina wrote:

Sabina, samira, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Dorka testowałaś? wiesz, że ja nie jaram się cudzymi wykresami ale Twój naprawdę ładnie wygląda.
    Czy może już zaczyna się coś dziać w temacie @? jakies plamienia?
    Dorka71 wrote:
    czasami trzeba pojęczeć bo gdzie jak nie tutaj???ja miałam odlot kilka dni temu to teraz spokojnie ;) sobie czekam na @...no cóż

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:23

iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha! a my jesteśmy od tego, żeby postawić Cię do pionu ;-)
    tylko nie znikaj jak Mango
    dziewczyny ją nękały pytaniami kiedy badania i uciekła :-(
    No bez jaj ;-) jeśli kiedyś zdecyduje się na ptzeprowadzke na 55+, to najpierw elegancko się pozegnam :-P

Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Sorry, ale na taki cykl przy Twoich jazdach to się możesz nie doczekać... :(

Też mam jazdy z cyklami i nic nierobienie tylko pogarsza sprawę. Po prosru nigdy już mozesz naturalnie nie funkcjonować, więc po co przedłużasz sprawę?
    caffe teraz brałam lutke bo to już za długo trwa i czekam teraz po niej na @ ,skończyłam w niedziele brać

caffe, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No bez jaj ;-) jeśli kiedyś zdecyduje się na ptzeprowadzke na 55+, to najpierw elegancko się pozegnam :-P
    ja ci dam pożegnania!
    brzozowom rózgom, jak to mawia mój dziadek ;)

Sabina, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!
    Witajcie po kilkudniowej przerwie! :)
    Na wizycie u genetyk nie byliśmy mamy ją przełożoną na 09.10 czyli za tydzien!!!
    Wczoraj bylismy na szkoleniu adopcyjnym i były poruszane trudne tematy zwłaszcza FAS!!!
    Mamy też zadanie domowe :P
    mamy napisac bajke dla Maluszka 2-3 letniego przygotowujące go do rozmowy o tym,ze został adoptowany. Najlepsze w tym to,ze mamy to razem z meżem napisac :D
    Buziaki dla kazdej i wiele sił Wam życze <3 :)

Reni, AGA 30, Dorka71, samira, Sabina, caffe, Aasiula, Alis, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, ania.g, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to czekamy na wizytę
    a będziech chciała jeszcze raz podejść do IVF?
    Nie. Nie mam niestety kasy :-(
    Muszę zaufać naturze i czekać na to co ma być.

samira, Lucky lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie testuję bo do @ 2 dni, plamień niet ale samopoczucie niestety...byłam tak napalona po hsg że to musi być teraz, że odbiło mi totalnie i byłam w ciąży już po zabiegu więc wystarczy wariacji na ten temat

iwcia77, Lucky, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze masz długie FL?
    Dorka71 wrote:
    Reni nie testuję bo do @ 2 dni, plamień niet ale samopoczucie niestety...byłam tak napalona po hsg że to musi być teraz, że odbiło mi totalnie i byłam w ciąży już po zabiegu więc wystarczy wariacji na ten temat

Dorka71, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda :-(
    ale wierzymy, że natura sama zadziała
    Niuta wrote:
    Nie. Nie mam niestety kasy :-(
    Muszę zaufać naturze i czekać na to co ma być.

Niuta, iwcia77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam skierowanie na TK zatok i nie wiem czy po musiałabym odczekać ze staraniami ,wiem ze mogą mi dać specjalny ochraniacz na brzuch ale czy trzeba potem odczekać

a wiecie jak to na NFZ trzeba się naczekać dodatkowo na badanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:04

iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie musisz czekać
    ja miałam tylke rezonansów, rtg itp i nigdy mi nie zalecali wstrzymać się ze staraniami
    jak jesteś po owu to może tak bo nigdy nie wiadomo co tam w Tobie siedzi ;-) a tak to spoko
    samira wrote:
    dziewczyny mam skierowanie na TK zatok i nie wiem czy po musiałabym odczekać ze staraniami ,wiem ze mogą mi dać specjalny ochraniacz na brzuch ale czy trzeba potem odczekać

a wiecie jak to na NFZ trzeba się naczekać dodatkowo na badanie

samira, iwcia77, kapturnica, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo

Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
    Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
    Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
    Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
    Chyba usune konto i spakuje walizke.
    Dziekuje za uwage.
    Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
    Zycze milego dnia

Reni, samira, Aasiula, Alis, Pusurek, Niuta, kapturnica, iwcia77, Sabina, ania.g, Iwone, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4695 4696 4697 4698 4699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ