35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:będę ale chciałabym na naturalnym cyklu czyli takim żeby @ sama przylazła
Też mam jazdy z cyklami i nic nierobienie tylko pogarsza sprawę. Po prosru nigdy już mozesz naturalnie nie funkcjonować, więc po co przedłużasz sprawę?
samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:bo już nie mogę słuchać tego smętłaszenie..
qrwa zapierdala człowiek 23 cykl z OF a bez to już nie liczę i się nie poddaje
modlić się, działać i wmawiać sobie, że się uda a nie wieczny lamęt!
Menopauza jeszcze nie nadeszła więc do dzieła
Jak sobie zaprogramujecie organizm to tak będzie! O!
a czarne myśli WON!a Wy możecie mnie po prostu omijać wzrokiem
mi lżej
kapturnica, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia, mysza1975, Simba, Parka, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ze mnie jest taka urodzona mantyka. Co zresztą juz zauwazylyscie, a komu mam qrwa narzekać? Nawet jak nie chcecie mnie słuchać, to ja sobie pomarudze i już
a Wy możecie mnie po prostu omijać wzrokiem
mi lżej
Sabina, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
otóż to!
ja na luzie nie podchodzę, bo się nie da
albo się chce zajść w ciążę albo nie .. ale .. wiem, że się uda to tylko kwestia czasu. A że u mnie w organiźmie jest inna strefa czasowa no cóż
trochę się schodzikapturnica wrote:Ja tam wiem ze zajdeTylko musze starego dorwac w odpowiednim momencie ) Ostatnio uslyszalam ,ze pozytywne myslenie sciaga pozytywne rzeczy..Postanowilam podejsc do tego na luzie ..I tak bedzie co ma byc czy sie bede łamac czy niet
kapturnica, Sabina, Dorka71, Pusurek, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Luz na zasadzie nie wycia kazdego miesiaca kiedy @ przyyjdzie..Bo co to da oprocz czerwonych oczu i kapiacego nosa??Nic
Jest takie powiedzenie w moich stronach, co nam przeznaczone to na drodze rozkraczone
Reni, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha! a my jesteśmy od tego, żeby postawić Cię do pionu
tylko nie znikaj jak Mango
dziewczyny ją nękały pytaniami kiedy badania i uciekła
Sabina wrote:Ze mnie jest taka urodzona mantyka. Co zresztą juz zauwazylyscie, a komu mam qrwa narzekać? Nawet jak nie chcecie mnie słuchać, to ja sobie pomarudze i juża Wy możecie mnie po prostu omijać wzrokiem
mi lżej
Sabina, samira, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
ale Dorka testowałaś? wiesz, że ja nie jaram się cudzymi wykresami ale Twój naprawdę ładnie wygląda.
Czy może już zaczyna się coś dziać w temacie @? jakies plamienia?
Dorka71 wrote:czasami trzeba pojęczeć bo gdzie jak nie tutaj???ja miałam odlot kilka dni temu to teraz spokojniesobie czekam na @...no cóż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:23
iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ha! a my jesteśmy od tego, żeby postawić Cię do pionu
tylko nie znikaj jak Mango
dziewczyny ją nękały pytaniami kiedy badania i uciekłajeśli kiedyś zdecyduje się na ptzeprowadzke na 55+, to najpierw elegancko się pozegnam
Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Sorry, ale na taki cykl przy Twoich jazdach to się możesz nie doczekać...
Też mam jazdy z cyklami i nic nierobienie tylko pogarsza sprawę. Po prosru nigdy już mozesz naturalnie nie funkcjonować, więc po co przedłużasz sprawę?caffe, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No bez jaj
jeśli kiedyś zdecyduje się na ptzeprowadzke na 55+, to najpierw elegancko się pozegnam
brzozowom rózgom, jak to mawia mój dziadekSabina, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
Witajcie po kilkudniowej przerwie!
Na wizycie u genetyk nie byliśmy mamy ją przełożoną na 09.10 czyli za tydzien!!!
Wczoraj bylismy na szkoleniu adopcyjnym i były poruszane trudne tematy zwłaszcza FAS!!!
Mamy też zadanie domowe
mamy napisac bajke dla Maluszka 2-3 letniego przygotowujące go do rozmowy o tym,ze został adoptowany. Najlepsze w tym to,ze mamy to razem z meżem napisac
Buziaki dla kazdej i wiele sił Wam życzeReni, AGA 30, Dorka71, samira, Sabina, caffe, Aasiula, Alis, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, ania.g, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to czekamy na wizytę
a będziech chciała jeszcze raz podejść do IVF?
Muszę zaufać naturze i czekać na to co ma być.samira, Lucky lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyReni nie testuję bo do @ 2 dni, plamień niet ale samopoczucie niestety...byłam tak napalona po hsg że to musi być teraz, że odbiło mi totalnie i byłam w ciąży już po zabiegu więc wystarczy wariacji na ten temat
iwcia77, Lucky, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
zawsze masz długie FL?Dorka71 wrote:Reni nie testuję bo do @ 2 dni, plamień niet ale samopoczucie niestety...byłam tak napalona po hsg że to musi być teraz, że odbiło mi totalnie i byłam w ciąży już po zabiegu więc wystarczy wariacji na ten temat
Dorka71, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny mam skierowanie na TK zatok i nie wiem czy po musiałabym odczekać ze staraniami ,wiem ze mogą mi dać specjalny ochraniacz na brzuch ale czy trzeba potem odczekać
a wiecie jak to na NFZ trzeba się naczekać dodatkowo na badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:04
iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nie musisz czekać
ja miałam tylke rezonansów, rtg itp i nigdy mi nie zalecali wstrzymać się ze staraniami
jak jesteś po owu to może tak bo nigdy nie wiadomo co tam w Tobie siedzia tak to spoko
samira wrote:dziewczyny mam skierowanie na TK zatok i nie wiem czy po musiałabym odczekać ze staraniami ,wiem ze mogą mi dać specjalny ochraniacz na brzuch ale czy trzeba potem odczekać
a wiecie jak to na NFZ trzeba się naczekać dodatkowo na badaniesamira, iwcia77, kapturnica, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
Halo
Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
Chyba usune konto i spakuje walizke.
Dziekuje za uwage.
Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
Zycze milego dniaReni, samira, Aasiula, Alis, Pusurek, Niuta, kapturnica, iwcia77, Sabina, ania.g, Iwone, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość