X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj kuźwa Burszta dawaj opisa.. może i ja się wstrzymam!
    Bursztyn wrote:
    Halo

Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
    Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
    Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
    Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
    Chyba usune konto i spakuje walizke.
    Dziekuje za uwage.
    Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
    Zycze milego dnia

samira, kapturnica, Sabina, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze coś mi się zdaje ze mi to skierowanie źle wypisała ,chyba nie ma paru ważnych ,rzeczy napisanych ehhh

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam to ! ostatnio ze zwolnieniem lekarskim 2 razy wracałam :-/a bazgrolą, że doczytać nie można o co kaman
    samira wrote:
    kurcze coś mi się zdaje ze mi to skierowanie źle wypisała ,chyba nie ma paru ważnych ,rzeczy napisanych ehhh

samira, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Halo

Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
    Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
    Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
    Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
    Chyba usune konto i spakuje walizke.
    Dziekuje za uwage.
    Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
    Zycze milego dnia
    ojoj Bursztyn,nie załamuj się ,nie ty :O

gadaj co grane jest

kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zawsze masz długie FL?
    średnio 14 dni

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mamy już 15 a Ty mówisz, że jeszcze 2 dni ...więc hmm....
    Dorka71 wrote:
    średnio 14 dni

Dorka71, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uwielbiam to ! ostatnio ze zwolnieniem lekarskim 2 razy wracałam :-/a bazgrolą, że doczytać nie można o co kaman
    niby napisane na co po co i jakie podejrzenie ,a le nie ma nr, jednostki chorobowej i itp :O ta lekarka -laryngolog jest dobra ale starsza ,to może zapomniała jak ma napisać

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, fajne macie zadanie. Może, jak napiszesz, wklej w tym wątku o dbaniu o dzieci? Chętnie sobie poczytamy :)

Bursztyn, opis prosimy!

iwcia77, Sabina, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mow Bursztyn o co cho.
    Tak to kuzwa bywa z porodami - bardzo przereklamowana impreza jak na moj gust. ;) Mam chociaz nadzieje, ze dziecie sie cale i zdrowe urodzilo, tylko Bursztyn psychicznie ucierpial.

Sabina, Alis, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska- Alis dobrze mowi- jak napiszecie to wklej to na forum ja tez chetnie poczytam

poszlam sie zdrzemnac i wyrwal mnie tel od szefa...jak co roku zaprasza mnie na targi slubne :) 4 i 5 pazdziernika , kurde uwielbiam targi :) kasa dobra, pogadam sobie z ludzmi- bomba! Alojz jeszcze nie wie...mam nadzieje ze nie bedzie oponowal :-O. Z calej zalogi pracujacej tylko ja jestem na tych targach- czuje sie wyrozniona ;D

kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi sie pisac nie chce...
    Bylam z nia od 21.30, a kobita wila sie w bolu juz od 17, poprosila o znieczulenie ale anestezjolog byl wiecznie zajety, od 21.00 miala 9 cm rozwarcia, ale jakos nie chcialo sie zrobic 10, i ciagle prosila o znieczulenie, nie chcieli jej dac bo mysleli ze zaraz urodzi, ciagle grzebanie w piczkinsie, dziecku pobierali krew z glowki 3 razy, potem sie okazalo ze rozwarcie jest ale nie do konca a dziecko ulozne twarza nie tam gdzie trzeba, kumpela sie drze jak zarzynana bestia, wkoncu przyszedl anesstezjolog bo jednak zdecydowali sie jej dac zneczulenie, przygotowal ja i kiedy juz mial wbijac igle wezwali go na emergency, nie wierzylismy ze to sie dzieje....
    Wiec znowu wrzaski, az mi sie ryczec chcialo, przerazajace wycie. Znowu grzebanie w piczkinsie, i decyzja ze uzyja proznociagu. No i uzyli. Po 9 godzinach meki o 2.15 nad ranem wyssali jej wkoncu dziecko. Wtedy wocil anestezjolog, mowiec ze moze dokonczyc znieczulanie.....No comment.
    Pomyslalam, ze ja sie do tego nie nadaje.

iwcia77, samira, Iwone, kapturnica, ania.g, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3, mysza1975, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz fak. A to chuje...
    Dziecie zdrowe? Matka jak?
    Slow brak normalnie... Prawie jak w Pl.

iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no i spocilam sie pod pachami......:(
    Bursztyn wrote:
    Nawet mi sie pisac nie chce...
    Bylam z nia od 21.30, a kobita wila sie w bolu juz od 17, poprosila o znieczulenie ale anestezjolog byl wiecznie zajety, od 21.00 miala 9 cm rozwarcia, ale jakos nie chcialo sie zrobic 10, i ciagle prosila o znieczulenie, nie chcieli jej dac bo mysleli ze zaraz urodzi, ciagle grzebanie w piczkinsie, dziecku pobierali krew z glowki 3 razy, potem sie okazalo ze rozwarcie jest ale nie do konca a dziecko ulozne twarza nie tam gdzie trzeba, kumpela sie drze jak zarzynana bestia, wkoncu przyszedl anesstezjolog bo jednak zdecydowali sie jej dac zneczulenie, przygotowal ja i kiedy juz mial wbijac igle wezwali go na emergency, nie wierzylismy ze to sie dzieje....
    Wiec znowu wrzaski, az mi sie ryczec chcialo, przerazajace wycie. Znowu grzebanie w piczkinsie, i decyzja ze uzyja proznociagu. No i uzyli. Po 9 godzinach meki o 2.15 nad ranem wyssali jej wkoncu dziecko. Wtedy wocil anestezjolog, mowiec ze moze dokonczyc znieczulanie.....No comment.
    Pomyslalam, ze ja sie do tego nie nadaje.

samira, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O, to doopa. Znaczy nie szczepic, bo nie ma sensu? Chociaz tu mam rota w pakiecie.
    Moja corka przywiozla rota z 1 wakacji w Norwegii, miala rok. 3 dni w szpitalu i bylo po wszystkim, nie mowie, ze fajnie, ale dalysmy rade.
    Mi pediatra który pracuje również w szpitalu tłumaczył że szczepienia na rotawirusy obejmują jedną grupę szczepu. Szczepów rotawirusa jest ponad 300. Dla mnie bez sensu jest takie szczepienie. A co zrobi rodzic to już jego sprawa.

Pusurek, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O zesz fak. A to chuje...
    Dziecie zdrowe? Matka jak?
    Slow brak normalnie... Prawie jak w Pl.
    rqczej zdrowe, 3.500 , 55 cm
    matka dochodzi do siebie
    ja jeszcze w szoku

iwcia77, Pusurek, kapturnica, Sabina, ania.g, ania.g, Mega, Aasiula, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, a czemu dziecku pobierali krew z glowki 3 razy? Rozumiem, ze chodzilo o gazometrie, ale czy w Uk nie jest tak, jak w No, ze dziecko ma podczas porodu mala sonde umocowana na czas calego porodu pokazujaca wyniki na monitorze? Jak nie to macie tam sredniowiecze. Wiem, ze w Pl nie jest to standartem ale w Uk mogloby byc, psia kostka. Kazde dodatkowe meczenie kobiety przez pobieranie krwi z glowki, to barbarzynstwo. Aczkolwiek badanie bardzo wazne.

Bursztyn, iwcia77, samira, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, nie dziwię się. Ale kurestwo!

iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, a czemu dziecku pobierali krew z glowki 3 razy? Rozumiem, ze chodzilo o gazometrie, ale czy w Uk nie jest tak, jak w No, ze dziecko ma podczas porodu mala sonde umocowana na czas calego porodu pokazujaca wyniki na monitorze? Jak nie to macie tam sredniowiecze. Wiem, ze w Pl nie jest to standartem ale w Uk mogloby byc, psia kostka. Kazde dodatkowe meczenie kobiety przez pobieranie krwi z glowki, to barbarzynstwo. Aczkolwiek badanie bardzo wazne.
    no wlasnie nie mialo sondy...
    dla mnie dramat

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale o czym wy do mnie rozmawiacie jakie pobieranie krwi z główki

a anestezjolog żyje?

iwcia77, Alis, Mega, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie nie mialo sondy...
    dla mnie dramat
    Masakra. Jaki to szpital? W St. Mary's musisz rodzic i tyle! ;)

iwcia77, Bursztyn, samira, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4696 4697 4698 4699 4700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ