35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaj kuźwa Burszta dawaj opisa.. może i ja się wstrzymam!
Bursztyn wrote:Halo
Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
Chyba usune konto i spakuje walizke.
Dziekuje za uwage.
Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
Zycze milego dniasamira, kapturnica, Sabina, Mega, Lucky, kkisia, mysza1975, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwielbiam to ! ostatnio ze zwolnieniem lekarskim 2 razy wracałam :-/a bazgrolą, że doczytać nie można o co kamansamira wrote:kurcze coś mi się zdaje ze mi to skierowanie źle wypisała ,chyba nie ma paru ważnych ,rzeczy napisanych ehhh
samira, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Halo
Powiem tylko tyle: ja p i e r d o l e
Powyzsze odnosi sie do porodu wczorajszego/dzisiejszego mojej kumpeli.
Wyleczylam sie juz z checi posiadania potomka.
Gdybym wiedziala, to nie bzyknelabym sie wczoraj z mezem.
Chyba usune konto i spakuje walizke.
Dziekuje za uwage.
Ide leczyc sie z traumy. Ucierpialo moje zdrowie psychiczne.
Zycze milego dnia
gadaj co grane jestkapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:uwielbiam to ! ostatnio ze zwolnieniem lekarskim 2 razy wracałam :-/a bazgrolą, że doczytać nie można o co kaman
ta lekarka -laryngolog jest dobra ale starsza ,to może zapomniała jak ma napisać
-
nick nieaktualnyMow Bursztyn o co cho.
Tak to kuzwa bywa z porodami - bardzo przereklamowana impreza jak na moj gust.Mam chociaz nadzieje, ze dziecie sie cale i zdrowe urodzilo, tylko Bursztyn psychicznie ucierpial.
Sabina, Alis, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Inesska- Alis dobrze mowi- jak napiszecie to wklej to na forum ja tez chetnie poczytam
poszlam sie zdrzemnac i wyrwal mnie tel od szefa...jak co roku zaprasza mnie na targi slubne4 i 5 pazdziernika , kurde uwielbiam targi
kasa dobra, pogadam sobie z ludzmi- bomba! Alojz jeszcze nie wie...mam nadzieje ze nie bedzie oponowal
. Z calej zalogi pracujacej tylko ja jestem na tych targach- czuje sie wyrozniona
kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
Nawet mi sie pisac nie chce...
Bylam z nia od 21.30, a kobita wila sie w bolu juz od 17, poprosila o znieczulenie ale anestezjolog byl wiecznie zajety, od 21.00 miala 9 cm rozwarcia, ale jakos nie chcialo sie zrobic 10, i ciagle prosila o znieczulenie, nie chcieli jej dac bo mysleli ze zaraz urodzi, ciagle grzebanie w piczkinsie, dziecku pobierali krew z glowki 3 razy, potem sie okazalo ze rozwarcie jest ale nie do konca a dziecko ulozne twarza nie tam gdzie trzeba, kumpela sie drze jak zarzynana bestia, wkoncu przyszedl anesstezjolog bo jednak zdecydowali sie jej dac zneczulenie, przygotowal ja i kiedy juz mial wbijac igle wezwali go na emergency, nie wierzylismy ze to sie dzieje....
Wiec znowu wrzaski, az mi sie ryczec chcialo, przerazajace wycie. Znowu grzebanie w piczkinsie, i decyzja ze uzyja proznociagu. No i uzyli. Po 9 godzinach meki o 2.15 nad ranem wyssali jej wkoncu dziecko. Wtedy wocil anestezjolog, mowiec ze moze dokonczyc znieczulanie.....No comment.
Pomyslalam, ze ja sie do tego nie nadaje.iwcia77, samira, Iwone, kapturnica, ania.g, Sabina, Aasiula, kkisia, Bozia3, mysza1975, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...no i spocilam sie pod pachami......Bursztyn wrote:Nawet mi sie pisac nie chce...
Bylam z nia od 21.30, a kobita wila sie w bolu juz od 17, poprosila o znieczulenie ale anestezjolog byl wiecznie zajety, od 21.00 miala 9 cm rozwarcia, ale jakos nie chcialo sie zrobic 10, i ciagle prosila o znieczulenie, nie chcieli jej dac bo mysleli ze zaraz urodzi, ciagle grzebanie w piczkinsie, dziecku pobierali krew z glowki 3 razy, potem sie okazalo ze rozwarcie jest ale nie do konca a dziecko ulozne twarza nie tam gdzie trzeba, kumpela sie drze jak zarzynana bestia, wkoncu przyszedl anesstezjolog bo jednak zdecydowali sie jej dac zneczulenie, przygotowal ja i kiedy juz mial wbijac igle wezwali go na emergency, nie wierzylismy ze to sie dzieje....
Wiec znowu wrzaski, az mi sie ryczec chcialo, przerazajace wycie. Znowu grzebanie w piczkinsie, i decyzja ze uzyja proznociagu. No i uzyli. Po 9 godzinach meki o 2.15 nad ranem wyssali jej wkoncu dziecko. Wtedy wocil anestezjolog, mowiec ze moze dokonczyc znieczulanie.....No comment.
Pomyslalam, ze ja sie do tego nie nadaje.samira, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O, to doopa. Znaczy nie szczepic, bo nie ma sensu? Chociaz tu mam rota w pakiecie.
Moja corka przywiozla rota z 1 wakacji w Norwegii, miala rok. 3 dni w szpitalu i bylo po wszystkim, nie mowie, ze fajnie, ale dalysmy rade.Pusurek, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:O zesz fak. A to chuje...
Dziecie zdrowe? Matka jak?
Slow brak normalnie... Prawie jak w Pl.
matka dochodzi do siebie
ja jeszcze w szokuiwcia77, Pusurek, kapturnica, Sabina, ania.g, ania.g, Mega, Aasiula, kkisia, mysza1975, BISCA, Simba, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn, a czemu dziecku pobierali krew z glowki 3 razy? Rozumiem, ze chodzilo o gazometrie, ale czy w Uk nie jest tak, jak w No, ze dziecko ma podczas porodu mala sonde umocowana na czas calego porodu pokazujaca wyniki na monitorze? Jak nie to macie tam sredniowiecze. Wiem, ze w Pl nie jest to standartem ale w Uk mogloby byc, psia kostka. Kazde dodatkowe meczenie kobiety przez pobieranie krwi z glowki, to barbarzynstwo. Aczkolwiek badanie bardzo wazne.
Bursztyn, iwcia77, samira, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn, a czemu dziecku pobierali krew z glowki 3 razy? Rozumiem, ze chodzilo o gazometrie, ale czy w Uk nie jest tak, jak w No, ze dziecko ma podczas porodu mala sonde umocowana na czas calego porodu pokazujaca wyniki na monitorze? Jak nie to macie tam sredniowiecze. Wiem, ze w Pl nie jest to standartem ale w Uk mogloby byc, psia kostka. Kazde dodatkowe meczenie kobiety przez pobieranie krwi z glowki, to barbarzynstwo. Aczkolwiek badanie bardzo wazne.
dla mnie dramatiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny