35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e39f210cf54.jpgPusurek wrote:To zrobimy tak. Bursztyn i Reni zachodza w ciaze i przyjezdzaja do mnie w odwiedziny pod koniec ciazy. No i porodzik tu.
Tylko sie jakos dogadajcie, ktora kiedy, bo nie mam tyle sypialnii.
Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wdech i wydech..Moze jakis zimny oklad??? Moze to byla trauma co ogladalasale niekoniecznie musi to cie spotkac..A dzidziol wynagrodzi wszystko...Bursztyn wrote:no moze ze wzgledu na ten bufet to bym sie skusila...kiedys
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobilo
Tylko spokoj Cie ratuje!!!!
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Nojuz tak nie daja lekka reka.....A napewno nie tym co teraz tam jada....Minely czasy kokosow na wyspach...iwcia77 wrote:po robote za funty i dodatkowe panstwowe atrakcje ...tzw poszerzony pakiet socjalny, daja mieszkania, dodatki itp
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA skad bys skalpel wziela, no! Ogarnij sie! Jakis kabelek od monitora mu siup! na szyje i zawrotka od drzwi! Chyba, ze monitora tez nie mieli...Reni wrote:ja skoczyłabym do drzwi ze skalpelem w ręku
aj kilju!
kapturnica, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
i to jest właśnie ten moment gdzie należy odpalić piłę mechaniczną!!!!!!!!Bursztyn wrote:nagorszym momentem byl ten, kiedy juz mial wbijac igle, i nagle zadzwonili po niego wiec rzucil wszystko i polecial. ...nie zapomne jej wyrazu twarzy
Bursztyn, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jeszcze gazometria.. chcą mi zagazować dziecko
nie nie to ponad moje siły..
Pusurek wrote:Reni, w PL to nie zrobia gazometrii dziecku, chyba, ze beda wskazania... Nie wiadomo czy sie cieszyc z tego czy martwic.
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale nie okłamowywowujesz mnie?
kapturnica wrote:Zapewniam Cie Reni ,ze w Pl naprawde opieka ciezarnych i porodowa ostatnio jest znacznie lepsza niz w Uk....
Poziom porodow kiedy kobitka w Pl tylko lezala i jeczala juz minal ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:09
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
trzeba utworzyć grupę wsparcia dla oszukanych przez życie i potraktowanych porodem!
Bursztyn wrote:no moze ze wzgledu na ten bufet to bym sie skusila...kiedys
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobilo
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale piszemy o osobie towarzyszącej którą była Bursztakapturnica wrote:YYY chyba nie dala bys rade jednak skakac w takim momencie...Powiedzmy ,ze skurcze lekko przyciskaja cie do ziemi

nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni, mowie Ci, uciekajmy stadReni wrote:jeszcze gazometria.. chcą mi zagazować dziecko
nie nie to ponad moje siły..
Ja juz spakowana
Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
Przemyslec
A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi??
Jezus Maria!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie wylaczone, dla picu staly...Bursztyn wrote:jakis byl, 2 nawet, no i co z tego
Dzizas, a ja sie balam porodu w No... ide sie palnac w leb o futryne...ot, glupi czlowiek, malo jeszcze na swiecie widzial...
Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a idź pan w chuj z ich mieszkaniami.. rzeźniaiwcia77 wrote:po robote za funty i dodatkowe panstwowe atrakcje ...tzw poszerzony pakiet socjalny, daja mieszkania, dodatki itp
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez prawie czulam te skurcze! a poaz tym kumpela wbila mi pazury i trzymala za reke caly czas i za szmaty, nie moglam sie ruszycReni wrote:ale piszemy o osobie towarzyszącej którą była Burszta
nick nieaktualny, Reni, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale jak to??? a jakby trzeba było cesarkę to co czym?? spinaczem do papieru????
Pusurek wrote:A skad bys skalpel wziela, no! Ogarnij sie! Jakis kabelek od monitora mu siup! na szyje i zawrotka od drzwi! Chyba, ze monitora tez nie mieli...
iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wiem, ze teraz sie ukrocilo z wszystkim ale ci moi znajomi jeszcze sie zalapali na prace i socjal + mieszkanie, ogolnie nie narzekaja ale jak slysze ich opowiesci na temat wizyt lekarskich i metod leczenia...to mi sie w pale nie miesci...zreszta jak czytam na forum Bursztyna co powinna zageszczac ruchy a oni jej cykaja wizyty z 2/3 miesiecznym termiem, wynikow w rece nie ma, bo ida do lekarza... to ja juz tego zniesc nie moge
kapturnica wrote:Nojuz tak nie daja lekka reka.....A napewno nie tym co teraz tam jada....Minely czasy kokosow na wyspach...
Reni, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
a jak zajdę!?
czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobię
Bursztyn wrote:Reni, mowie Ci, uciekajmy stad
Ja juz spakowana
Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
Przemyslec
A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi??
Jezus Maria!
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Niuta, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość