35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e39f210cf54.jpgPusurek wrote:To zrobimy tak. Bursztyn i Reni zachodza w ciaze i przyjezdzaja do mnie w odwiedziny pod koniec ciazy. No i porodzik tu.
Tylko sie jakos dogadajcie, ktora kiedy, bo nie mam tyle sypialnii.Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Sabina, inessa, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no moze ze wzgledu na ten bufet to bym sie skusila...kiedys
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobilo
Tylko spokoj Cie ratuje!!!!iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:po robote za funty i dodatkowe panstwowe atrakcje ...tzw poszerzony pakiet socjalny, daja mieszkania, dodatki itp
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja skoczyłabym do drzwi ze skalpelem w ręku
aj kilju!kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
i to jest właśnie ten moment gdzie należy odpalić piłę mechaniczną!!!!!!!!Bursztyn wrote:nagorszym momentem byl ten, kiedy juz mial wbijac igle, i nagle zadzwonili po niego wiec rzucil wszystko i polecial. ...nie zapomne jej wyrazu twarzy
Bursztyn, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jeszcze gazometria.. chcą mi zagazować dziecko
nie nie to ponad moje siły..
Pusurek wrote:Reni, w PL to nie zrobia gazometrii dziecku, chyba, ze beda wskazania... Nie wiadomo czy sie cieszyc z tego czy martwic.Pusurek, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale nie okłamowywowujesz mnie?
kapturnica wrote:Zapewniam Cie Reni ,ze w Pl naprawde opieka ciezarnych i porodowa ostatnio jest znacznie lepsza niz w Uk....
Poziom porodow kiedy kobitka w Pl tylko lezala i jeczala juz minal ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:09
Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
trzeba utworzyć grupę wsparcia dla oszukanych przez życie i potraktowanych porodem!
Bursztyn wrote:no moze ze wzgledu na ten bufet to bym sie skusila...kiedys
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobiloBursztyn, iwcia77, inessa, Mega, kkisia, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale piszemy o osobie towarzyszącej którą była Bursztakapturnica wrote:YYY chyba nie dala bys rade jednak skakac w takim momencie...Powiedzmy ,ze skurcze lekko przyciskaja cie do ziemi
Pusurek, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeszcze gazometria.. chcą mi zagazować dziecko
nie nie to ponad moje siły..
Ja juz spakowana
Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
Przemyslec
A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi??
Jezus Maria!Pusurek, Sabina, iwcia77, Reni, samira, inessa, Mega, kkisia, mysza1975, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jakis byl, 2 nawet, no i co z tego
Dzizas, a ja sie balam porodu w No... ide sie palnac w leb o futryne...ot, glupi czlowiek, malo jeszcze na swiecie widzial...Bursztyn, Sabina, iwcia77, kapturnica, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a idź pan w chuj z ich mieszkaniami.. rzeźniaiwcia77 wrote:po robote za funty i dodatkowe panstwowe atrakcje ...tzw poszerzony pakiet socjalny, daja mieszkania, dodatki itp
Bursztyn, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale piszemy o osobie towarzyszącej którą była Burszta
Sabina, Reni, iwcia77, kapturnica, inessa, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale jak to??? a jakby trzeba było cesarkę to co czym?? spinaczem do papieru????
Pusurek wrote:A skad bys skalpel wziela, no! Ogarnij sie! Jakis kabelek od monitora mu siup! na szyje i zawrotka od drzwi! Chyba, ze monitora tez nie mieli...iwcia77, ania.g, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wiem, ze teraz sie ukrocilo z wszystkim ale ci moi znajomi jeszcze sie zalapali na prace i socjal + mieszkanie, ogolnie nie narzekaja ale jak slysze ich opowiesci na temat wizyt lekarskich i metod leczenia...to mi sie w pale nie miesci...zreszta jak czytam na forum Bursztyna co powinna zageszczac ruchy a oni jej cykaja wizyty z 2/3 miesiecznym termiem, wynikow w rece nie ma, bo ida do lekarza... to ja juz tego zniesc nie mogekapturnica wrote:Nojuz tak nie daja lekka reka.....A napewno nie tym co teraz tam jada....Minely czasy kokosow na wyspach...
Reni, Pusurek, kapturnica, samira, inessa, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
a jak zajdę!?
czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobię
Bursztyn wrote:Reni, mowie Ci, uciekajmy stad
Ja juz spakowana
Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
Przemyslec
A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi??
Jezus Maria!Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Niuta, kapturnica, samira, inessa, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość