35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze mnie gówniarze mają wyzywać od starych bab! ooo niePusurek wrote:Hmmm, ale wnuki nigdy nie powiedza do Ciebie: Babciu! Ha!
Przekonalam Cie?
Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, inessa, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
a co ja mam powiedziec....u mnie to juz po ptokach
juz nie mam jak sie wycofac ....bedzie rzeznia w styczniu
Reni wrote:aż mi się macica ze strachu spociła!kapturnica, Reni, inessa, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nie nie, wczesniej ochujalam, teraz wyzdrowialam
Odstepuje moje miejsce bo mam dobre serce i sa bardziej potrzebujace ode mnie, zdesperowane laski, a ja nie jestem zachlannakapturnica, iwcia77, Reni, inessa, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a co ja mam powiedziec....u mnie to juz po ptokach
juz nie mam jak sie wycofac ....bedzie rzeznia w styczniu
kapturnica, iwcia77, Reni, inessa, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Noz kurde, Bursztyn sie nam nadaje na terapie. Po jednej nocy... dzizas...
Nie rozumiesz ze mam PTSD ???
Ide do kolegi na terapieiwcia77, kapturnica, Pusurek, Reni, inessa, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
od dzisiaj jak mój mąż wróci do domu w te dni!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c442976ff7b1.jpgiwcia77, kapturnica, Pusurek, inessa, Aasiula, Sabina, kkisia, mysza1975, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:od dzisiaj jak mój mąż wróci do domu w te dni!
Jak zajdziesz w ciaze to poprosisz rodzine o swinke skarbonke z duzym brzuszkiem i niech zbieraja na godny porod w Swissmedzie albo gdzie tam. I bedzie git!iwcia77, Reni, inessa, Aasiula, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dajecie kobiety po zaworach
Ojj tam Bursztyn sie nam ogarnie Reni rowniez wroci na ziemie Machna dzieciaki a po porodzie napisza ,ze steknely ze 2razy i po robocie..a pozniej cofna sie w historii czata i beda smiac ze swoich histeerii
Pusurek, Bursztyn, iwcia77, Reni, samira, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dajecie kobiety po zaworach
Ojj tam Bursztyn sie nam ogarnie Reni rowniez wroci na ziemie Machna dzieciaki a po porodzie napisza ,ze steknely ze 2razy i po robocie..a pozniej cofna sie w historii czata i beda smiac ze swoich histeerii
-
iwcia77 wrote:poza tym chcialabym przypomniec, ze Reni chciala miec w parze Bursztyna , wiec wszystko idzie w dobrym kierunku
) i wtedy sie z Toba rozprawie
Reni, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Histerii??
Bursztyn daj i mi tabletkę!
kapturnica wrote:Dajecie kobiety po zaworachOjj tam Bursztyn sie nam ogarnie Reni rowniez wroci na ziemie Machna dzieciaki a po porodzie napisza ,ze steknely ze 2razy i po robocie..a pozniej cofna sie w historii czata i beda smiac ze swoich histeerii
Bursztyn, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn Ty zes zlapala traume po byciu osoba towarzyszaca , to ta trauma Ci przejdzie po tygodniu.....Moja po porodzie trwala trochu dlugo ale po 13latach zelżala
Bursztyn, Reni, iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość