35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no pisalam przeciez wczesniej ze ma PTSD i do kolegi ide na leczenie
iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
HA! i tu Was mamy
czyli jednak traumy się częściej zdarzają i jest rzeźnia!
kapturnica wrote:Bursztyn Ty zes zlapala traume po byciu osoba towarzyszaca , to ta trauma Ci przejdzie po tygodniu.....Moja po porodzie trwala trochu dlugo ale po 13latach zelżalaiwcia77, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no moze ze wzgledu na ten bufet to bym sie skusila...kiedys
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobiloiwcia77, Pusurek, Sabina, kkisia, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bursztyn Ty zes zlapala traume po byciu osoba towarzyszaca , to ta trauma Ci przejdzie po tygodniu.....Moja po porodzie trwala trochu dlugo ale po 13latach zelżala
mi tez tyle zejdzie
Reni, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie wiem co to jest ale skoro diagnoze masz to idz , idzdo kolegi to ogarniecie temata ..A kolezanka co rodzila nie byla juz pozniej usmiechnieta trzymajac malego/mala????To trza bylo zapapmietac a nie tak jakiesik proznociagi/...
Szczerze? to taki sredni usmiech miala, polozyli jej dziecko na klacie, pod koszula, ona nawet go nie objela
moze byla zmeczona, moze w szoku, moze jeszcz cos innegoiwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
z tego co widać to chyba tylko na półce stoją
kapturnica wrote:Ale ja rodzilam w erze kamienia łupanego!!tera sa znieczulacze i inne bajery..Pusur potwierdzi jaka roznica...iwcia77, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zespol stresu pourazowego (Post Traumatic Stress Disorder)
Szczerze? to taki sredni usmiech miala, polozyli jej dziecko na klacie, pod koszula, ona nawet go nie objela
moze byla zmeczona, moze w szoku, moze jeszcz cos innegoBursztyn, iwcia77, Aasiula, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z tego co widać to chyba tylko na półce stoją
Bursztyn, iwcia77, Pusurek, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ja Ci mówie daj sobie spokój z dzieckiem, nie kupuj chaty w UK jedź do Ruskich po kredyt hipoteczny tam dają dodatkowo kota!
http://www.zpazurem.pl/artykuly/bank_rozdaje_koty_swoim_klientomBursztyn, iwcia77, Pusurek, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość