35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam juz zapowiedzialam mojemu ,ze ekstra joba musi znalesc jak zajde coby porod w znieczuleniumiec..Rodzic po ludzku juz zem miala,..Tera chce po pansku
iwcia77, Bursztyn, Reni, Pusurek, Aasiula, Sabina, kkisia, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
i przyjdzie mi taki kutas ze znieczulaczem ale wyleci bo akurat dostanie wezwanie do pokoju lekarskiego, bo własnie zaczęło się ziarno??
kapturnica wrote:Reni przez 9miesiecy ciazy do swinki poodkladasz i znieczulacza ekstra se kupisz ..To miedzy skurczami bedziesz prasowke nam tu robiciwcia77, Sabina, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojojoj Bursztyn ,Reni wy to tak na poważnie bo się wystrachałam,przesadzacie troszkę szczególnie Bursztyn
współczuje natomiast dziewczynie bo jak bym już miała mieć to znieczulenie a bym nie miała to ja bym mu ten próżnociąg później ,po porodzie do jaj przyczepiła i ciągła ciągła ciągła ....
dla mnie to skandal co tam wyprawiali przy tym porodzie,oj jak bym przy nim była to by mnie zapamiętali w tym szpitalu
kapturnica, iwcia77, Reni, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i przyjdzie mi taki kutas ze znieczulaczem ale wyleci bo akurat dostanie wezwanie do pokoju lekarskiego, bo własnie zaczęło się ziarno??
iwcia77, Reni, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn ja Ci mówie daj sobie spokój z dzieckiem, nie kupuj chaty w UK jedź do Ruskich po kredyt hipoteczny tam dają dodatkowo kota!
http://www.zpazurem.pl/artykuly/bank_rozdaje_koty_swoim_klientom
a za kotami nie przepadam, wodke niech mi dadzaiwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:spadaj Andzej i nie wkurwiaj mnie!
normalne porody to ja widzialam 3 razy
ten byl skurwysynski
wszystkie żyjo?
wszystkie zdrowe?
to czego jeszcze chceta?
bezboleści sie im cholera zachciało, rozwydrzone stare babykapturnica, iwcia77, Reni, Niuta, Pusurek, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, mysza1975, Parka, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:spadaj Andzej i nie wkurwiaj mnie!
normalne porody to ja widzialam 3 razy
ten byl skurwysynskikapturnica, iwcia77, kkisia, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem ale znieczulenie tez mozna jak sie ekstra doplaci..Kumpela placila i dostala zneicuzlenie zewnatrzoponowke
iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny