35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie tak jest!!!!Bursztyn wrote:Reni, mowie Ci, uciekajmy stad
Ja juz spakowana
Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
Przemyslec
A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi??
Jezus Maria!Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
trzeba było ją postraszyć,że złamiesz jej rękę w kolanie!
Bursztyn wrote:ja tez prawie czulam te skurcze! a poaz tym kumpela wbila mi pazury i trzymala za reke caly czas i za szmaty, nie moglam sie ruszycPusurek, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
tfuuuu z jakim jajkiem toż to płodność podnosi... z pasztetową z konserwantami a dla Ciebie z jakąś inną rybąReni wrote:BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
a jak zajdę!?
czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobięBursztyn, iwcia77, Pusurek, Niuta, kapturnica, inessa, Mega, Sabina, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy cesarce to by chyba on nie wychodzil, co? Nie wiem zreszta... moze by mial cos pilniejszego i kazal ciac na zywca... Mozliwe to?
W tych ukejach to moze wszystko mozliwe jest.
iwcia77, kapturnica, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
a jak zajdę!?
czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobię
powaznie
a w ogole to po co dzieci, Reniek?iwcia77, Reni, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wypluj te slowa!
natychmiast!Bursztyn, iwcia77, samira, inessa, Aasiula, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no, żeby ..yyyyyyyyyyyyy, żeby mieć kogo wyprowadzać, karmić, bawić się z nim, czesać, chodzić do lekarza, kupować nowe zabawki, ubranka... zara przecież pieseł to wszystko ogarnia..
to ja już nie wiem
Bursztyn wrote:mnie wysztywnilo ze strachu
powaznie
a w ogole to po co dzieci, Reniek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:25
Bursztyn, iwcia77, kapturnica, inessa, Mega, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciiiicho Bursztyn, cichutkoooo, no juz, juz, bedzie dobrze. Bedziesz miala ladny porodzik, ze znieczuleniem i Natanek wyskoczy raz dwa, ani sie obejrzysz. No juz, juz, bedzie dobrze. Oddychaj spokojnie.
Ale ja juz dziekuje, odstepuje miejsce w kolejceiwcia77, Pusurek, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no, żeby ..yyyyyyyyyyyyy, żeby mieć kogo wyprowadzać, karmić, bawić się z nim, czesać, chodzić do lekarza, kupować nowe zabawki, ubranka... zara przecież pieseł to wszystko ogarnia..
to ja już nie wiemiwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no, żeby ..yyyyyyyyyyyyy, żeby mieć kogo wyprowadzać, karmić, bawić się z nim, czesać, chodzić do lekarza, kupować nowe zabawki, ubranka... zara przecież pieseł to wszystko ogarnia..
to ja już nie wiemReni, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:do torebki oddychac?
Ale ja juz dziekuje, odstepuje miejsce w kolejce
Kurde, tyle stalas i odstepujesz? Ochujalas Bursztyn?Chcesz Natanka i juz. I bedziesz go kurna miala! Mowie Ci to jakem Pusur!
iwcia77, Bursztyn, kapturnica, inessa, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
aż mi się macica ze strachu spociła!
iwcia77 wrote:...bedziemy mialy na forum 2 niechciane ciaze...ale paradoxiwcia77, Bursztyn, kapturnica, samira, inessa, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, Bozia3, mysza1975, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Do papierowej.
Kurde, tyle stalas i odstepujesz? Ochujalas Bursztyn?Chcesz Natanka i juz. I bedziesz go kurna miala! Mowie Ci to jakem Pusur!
Odstepuje moje miejsce bo mam dobre serce i sa bardziej potrzebujace ode mnie, zdesperowane laski, a ja nie jestem zachlannaiwcia77, Pusurek, kapturnica, samira, inessa, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja miałam plan, żeby dwójkę machnąć jedno po drugim!!!!!!!!
czujesz to!?Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość