Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie tak jest!!!! ;D
    Bursztyn wrote:
    Reni, mowie Ci, uciekajmy stad
    Ja juz spakowana
    Nie czuje ze chce zajsc w tym cyklu
    Musze odpoczac przynajmniejn kilka cykli, wyjechac gdzies, daleko
    Przemyslec
    A moze jest tak, ze ja sie nie chce to sie zachodzi?? o.O
    Jezus Maria!

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba było ją postraszyć,że złamiesz jej rękę w kolanie!
    Bursztyn wrote:
    ja tez prawie czulam te skurcze! a poaz tym kumpela wbila mi pazury i trzymala za reke caly czas i za szmaty, nie moglam sie ruszyc

nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tfuuuu z jakim jajkiem toż to płodność podnosi... z pasztetową z konserwantami a dla Ciebie z jakąś inną rybą
    Reni wrote:
    BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
    a jak zajdę!?
    czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobię

Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Niuta, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to??? a jakby trzeba było cesarkę to co czym?? spinaczem do papieru????
    scared29.gif
    Przy cesarce to by chyba on nie wychodzil, co? Nie wiem zreszta... moze by mial cos pilniejszego i kazal ciac na zywca... Mozliwe to? ;) W tych ukejach to moze wszystko mozliwe jest. ;)

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    BOOOOOOOOOOOOOŻEEEEEEEEEEE CO JA NAROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!
    a jak zajdę!?
    czekaj Bursztyn wezmę jakieś nylony na drogę i kanapki z jajkiem zrobię
    mnie wysztywnilo ze strachu
    powaznie
    a w ogole to po co dzieci, Reniek?

iwcia77, Reni, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wypluj te slowa!
    natychmiast!
    Ciiiicho Bursztyn, cichutkoooo, no juz, juz, bedzie dobrze. Bedziesz miala ladny porodzik, ze znieczuleniem i Natanek wyskoczy raz dwa, ani sie obejrzysz. No juz, juz, bedzie dobrze. Oddychaj spokojnie. ;)

Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wlasnie tak jest!!!! ;D
    cicho!
    nie znecaj sie nade mna
    nie mam ochoty na posiadanie dzieci
    jestem wyleczona!
    jakie to proste

iwcia77, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, żeby ..yyyyyyyyyyyyy, żeby mieć kogo wyprowadzać, karmić, bawić się z nim, czesać, chodzić do lekarza, kupować nowe zabawki, ubranka... zara przecież pieseł to wszystko ogarnia..

confused009.gif

to ja już nie wiem
    Bursztyn wrote:
    mnie wysztywnilo ze strachu
    powaznie
    a w ogole to po co dzieci, Reniek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:25

Bursztyn, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ciiiicho Bursztyn, cichutkoooo, no juz, juz, bedzie dobrze. Bedziesz miala ladny porodzik, ze znieczuleniem i Natanek wyskoczy raz dwa, ani sie obejrzysz. No juz, juz, bedzie dobrze. Oddychaj spokojnie. ;)
    do torebki oddychac?
    Ale ja juz dziekuje, odstepuje miejsce w kolejce

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no, żeby ..yyyyyyyyyyyyy, żeby mieć kogo wyprowadzać, karmić, bawić się z nim, czesać, chodzić do lekarza, kupować nowe zabawki, ubranka... zara przecież pieseł to wszystko ogarnia..
    to ja już nie wiem
    Pieseł nie ulewa...

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to ja już nie wiem
    no wlasnie, Piesław mi wystarczy

Reni, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    do torebki oddychac?
    Ale ja juz dziekuje, odstepuje miejsce w kolejce
    Do papierowej.
    Kurde, tyle stalas i odstepujesz? Ochujalas Bursztyn? ;) Chcesz Natanka i juz. I bedziesz go kurna miala! Mowie Ci to jakem Pusur! ;)

iwcia77, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam plan, żeby dwójkę machnąć jedno po drugim!!!!!!!!

czujesz to!?

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ulewa ulewa i to dosyć często po lekach
    więc tak średnio 2,3 w tygodniu
    Pusurek wrote:
    Pieseł nie ulewa...

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...bedziemy mialy na forum 2 niechciane ciaze...ale paradox ;D

Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż mi się macica ze strachu spociła!
    iwcia77 wrote:
    ...bedziemy mialy na forum 2 niechciane ciaze...ale paradox ;D

iwcia77, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ulewa ulewa i to dosyć często po lekach
    więc tak średnio 2,3 w tygodniu
    Hmmm, ale wnuki nigdy nie powiedza do Ciebie: Babciu! Ha! :P Przekonalam Cie? ;)

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Do papierowej.
    Kurde, tyle stalas i odstepujesz? Ochujalas Bursztyn? ;) Chcesz Natanka i juz. I bedziesz go kurna miala! Mowie Ci to jakem Pusur! ;)
    Nie nie, wczesniej ochujalam, teraz wyzdrowialam
    Odstepuje moje miejsce bo mam dobre serce i sa bardziej potrzebujace ode mnie, zdesperowane laski, a ja nie jestem zachlanna

iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale nie okłamowywowujesz mnie?
    Niett a jak se doplacisz troche to bedziesz miec poziom Pusurowego poroda =D

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja miałam plan, żeby dwójkę machnąć jedno po drugim!!!!!!!!

czujesz to!?
    ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni, iwcia77, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4699 4700 4701 4702 4703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ