35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaluje ze dalam sie wrobic w ta impreze, bo gdyby w glowie zostaly mi 3 poprzednie porody (w tym tej kumpeli) to pomyslalabym, ze jest to do przezycia, ale po tym- jedyna mysl jaka mnie opanowala- to taka, zeby spieprzac baaardzo daleko i nie dac sie wkrecic w rodzenie
Reni, iwcia77, Pusurek, Sabina, samira, Mega, Aasiula, Lucky, kkisia, mysza1975, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angielska sluzba zdrowia mnie rozpierdala...brak mi slow...horror normalnie...moja kumpela ( ma zoltaczke typ B)i ostatnio miala jakis atak i ma powiekszona watrobe od miesiaca i zolknie z dnia na dzien a oni usg watroby zabukowali na pazdziernik...no bo jeszcze oddycha...
Bursztyn, Pusurek, samira, kkisia, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Zaluje ze dalam sie wrobic w ta impreze, bo gdyby w glowie zostaly mi 3 poprzednie porody (w tym tej kumpeli) to pomyslalabym, ze jest to do przezycia, ale po tym- jedyna mysl jaka mnie opanowala- to taka, zeby spieprzac baaardzo daleko i nie dac sie wkrecic w rodzenie
iwcia77, samira, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ty no w PL jesteśmy w afroamerykańskiej dupie skoro w UK takie akcje to co będzie tutaj
Pusurek wrote:Reni, i tak nie bedziesz rodzic w UK, wiec Ci to nie grozi. Oddychaj, mowie Ci od rana, no! Gdzie ta torebka?iwcia77, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Masakra. Jaki to szpital? W St. Mary's musisz rodzic i tyle!
po co ja glupia bzykalam sie z chlopem
ale moze nic z tego nie bedzie
jestem niegotowa na macierzynstwo
iwcia77, Sabina, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo zrobimy tak. Bursztyn i Reni zachodza w ciaze i przyjezdzaja do mnie w odwiedziny pod koniec ciazy. No i porodzik tu.
Tylko sie jakos dogadajcie, ktora kiedy, bo nie mam tyle sypialnii.Bursztyn, iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, samira, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:E tam, zrobisz jakis maly szol a la Pusur i zrobia Ci cesarke. Poza tym jedna jaskolka nie czyni wiosny. Coz, przykro to mowic, ale laska miala po prostu pecha albo trzeba bylo wiecej morde drzec na nich. Ja bym chyba zrobila afere na maxa, jakby mi anastezjolog w polowie roboty po prostu sobie poszedl...
nawet zamowic sobie cesarki nie mozna
anestezjolog byl niestety tylko jeden i zajety przy cesarce, ale nagorszym momentem byl ten, kiedy juz mial wbijac igle, i nagle zadzwonili po niego wiec rzucil wszystko i polecial. Kumpela juz myslala ze dozna ulgi, a tutaj taki zonk.....nie zapomne jej wyrazu twarzyiwcia77, kapturnica, Pusurek, samira, Mega, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i ja się grzecznie pytam.. po co się tam polakowie pchają!
iwcia77 wrote:angielska sluzba zdrowia mnie rozpierdala...brak mi slow...horror normalnie...moja kumpela ( ma zoltaczke typ B)i ostatnio miala jakis atak i ma powiekszona watrobe od miesiaca i zolknie z dnia na dzien a oni usg watroby zabukowali na pazdziernik...no bo jeszcze oddycha...kapturnica, iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Sabina, ania.g, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty no w PL jesteśmy w afroamerykańskiej dupie skoro w UK takie akcje to co będzie tutaj
Poziom porodow kiedy kobitka w Pl tylko lezala i jeczala juz minal ...
Bursztyn wspolczuje przezyc..Ale nie zawsze porod wyglada wlasnie taki niekoniecznie u Cb tak musi byc...Moze przejdziesz lekko w typie PusuraNie ma co sie zniechecac
Bursztyn, iwcia77, Reni, Sabina, samira, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja skoczyłabym do drzwi ze skalpelem w ręku
aj kilju!
Pusurek wrote:E tam, zrobisz jakis maly szol a la Pusur i zrobia Ci cesarke. Poza tym jedna jaskolka nie czyni wiosny. Coz, przykro to mowic, ale laska miala po prostu pecha albo trzeba bylo wiecej morde drzec na nich. Ja bym chyba zrobila afere na maxa, jakby mi anastezjolog w polowie roboty po prostu sobie poszedl...Pusurek, iwcia77, Sabina, inessa, Mega, Aasiula, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
qrwa udawałam, że tego nie widziałam
i po co to napisałaś?!
Pusurek wrote:Pobieranie krwi z glowki to pikus ( dla dziecka pikus, dla matki mniejszy pikus ). MNie rozpieprzyl prozniociag...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:10
Bursztyn, Pusurek, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To zrobimy tak. Bursztyn i Reni zachodza w ciaze i przyjezdzaja do mnie w odwiedziny pod koniec ciazy. No i porodzik tu.
Tylko sie jakos dogadajcie, ktora kiedy, bo nie mam tyle sypialnii.
teraz to zajme sie wylacznie kariera
dzieci sa przereklamowane
polecam wszystkim starajacym sie,ktore jeszcze nie rodzily udzial w imprezie porodowej, zobaczycie jak szybko przestaniecie sie dolowac tym ze nie jestescie w ciazy
Teraz bede spocona ze strachu wyczekiwac @
Jezu, ale sie porobiloPusurek, Reni, Sabina, samira, inessa, Mega, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość