35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:moja wątroba już nie przyjmuje antybiotyków. Brałam praktycznie wszystko co się dało. Terapię antybiotykową stosowaną przez 3 miesiace ze zmianą co 2 tyg na inny. Zioła, octenisepty zamiast deodorantów, maści ichtiolowe, mleczko pszczele, homeopatia, nacinania chirurgiczne i nic nie pomogło. Tzn pomaga, niegolenie i nie obcinanie.
Myję się dwa razy dziennie, w lecie czasami trzy i włosy nie śmierdzą. Nie wstydzę się koło kogoś stanąćIwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny! właśnie przećwiczyłam całe 45 minut z Chodakowską! PIERWSZY RAZ!
Pusurek, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:dziewczyny! właśnie przećwiczyłam całe 45 minut z Chodakowską! PIERWSZY RAZ!
Ewka, a jak Ty? Odpuscilas Chodakowska?
Ja dzis polecialam po raz 1 Skalpel Wyzwanie. Bylo grubo...iwcia77, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Brawo! Ktory program?
Ewka, a jak Ty? Odpuscilas Chodakowska?
Ja dzis polecialam po raz 1 Skalpel Wyzwanie. Bylo grubo...
nie, jak mi krew wyleci to sie biore ostro, w dodatku odstawiam cukier, pszenice i wędlinykkisia, Sabina, iwcia77, Parka, Aasiula, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie, jak mi krew wyleci to sie biore ostro, w dodatku odstawiam cukier, pszenice i wędliny
ale na dietę to się chyba nie skusze, no nie potrafię
iwcia77, Iwone, Parka, Mega, Aasiula, kkisia, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny