35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTja, ktoras powie, ze belgijskie szybko lysieja, a najlepsze sa angory i afera gotowa.EwaT wrote:oj baby musicie byc takie babskie?
Bursztyn chciał sie tylko uzewnętrznic a wy od razu rwiecie włosy
to powinno wyglądać tak:
Bursztyn: widziałam przejebany poród, zmieniłam zdanie, mam w dupie macierzyństwo, wole hodować króliki
forum: ok, belgijskie czy miniaturki?
i po dyskusji..
PS: mandra przesadziłaś
polarkowi też odjebało
ciekawe która bedzie nastepna
kapturnica, EwaT, malgos741, Sabina, iwcia77, Aasiula, inessa, Bursztyn, samira, ania.g, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie z wieczora dzisiaj mialam urwanie glowy w pracy nawet nie mialam czasu sie odezwac wciaz musialam cos dlubac wyjasniac i takie tam papierkowe sprawy dopiero co usiadlam do kompa na te ostatnie 15 minut i mowie ble ble mam dosyc
iwcia77, Sabina, inessa, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChlop poszedl syna uspic. Znaczy nie tak na amen, tylko zeby zasnal.
Poszedl i nie wraca. Zagladam, a tam klasyk - spia obydwoje i obydwoje chrapia!
iwcia77, Sabina, EwaT, Reni, Aasiula, malgos741, inessa, Bursztyn, samira, Simba, Mega, Dorka1979, Niuta, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
no własnie tak się zastanawiałam jeszcze jak w robocie byłam czy tylko ja zauważyłam, że ta cała dyskusja jest od czapki..
a tu zaraz leci lawina zapewnień, że będzie ok, pocieszanie sranie itd
EwaT wrote:oj baby musicie byc takie babskie?
Bursztyn chciał sie tylko uzewnętrznic a wy od razu rwiecie włosy
to powinno wyglądać tak:
Bursztyn: widziałam przejebany poród, zmieniłam zdanie, mam w dupie macierzyństwo, wole hodować króliki
forum: ok, belgijskie czy miniaturki?
i po dyskusji..
PS: mandra przesadziłaś
polarkowi też odjebało
ciekawe która bedzie nastepna
iwcia77, Sabina, EwaT, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
wiem , ja myslalam o mojej klasie w szkole podstawowej
bylam tylko ja , i jak do mowili Iwcia, iwa, iwka to z automatu bylo do mnie
a teraz w forumowym spoleczenstwie jest nas wiecej ( rozmnozylysmy sie;D) i uz sie gubie
MUSZE SIE ZASTANAWIAC DO KTOREJ IWY TO BYLO
Iwone wrote:o przepraszam, ja byłam przed Tobą

Iwone, Sabina, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
relaksik, moje chłopaki spia trzeci wyemigrował na mazury. Przydałoby sie poprasowac ale nie mam weny moze jutro najdzie. dzis sobie posiedze tu z wami i sie posmieje.
iwcia77, Aasiula, inessa, samira, ania.g, Mega, kkisia, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:nie ma problemu, różnie mnie nazywali

iwo
iwonek
iwcia
iwek
iwik
iwonne
iw itp.
A mnie nazywali całe życie Funia do dzis sie zastanawiam dlaczego.
iwcia77, Reni, Iwone, inessa, samira, kkisia lubią tę wiadomość