35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusur rodzinka śliczna
W życiu nie uwierzę, że Twój chłop jest od Ciebie młodszy, w życiu! Tylko nam tak ściemniasz, o! I powiem Ci, że córa jest podobna i do Ciebie i do ... niego
Chyba, że takie zdjęcie, takie ujęcie
Wyglacie super
iwcia77, Pusurek, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:To ja jeszcze raz podkreśla ze wszystko własną miarka mierzymy. Jakby mi Bursztyn napisala: poród 20 h kleszczowy dziecko uszkodzone matka w śpiączce to by mnie wzruszyło. A tak to jest tylko 9 godzin a później można ustalić bobasa i to jest pikus niestety w porównaniu z tym co mogło być. Niczego nie lekcewaze tylko może umniejszam i nikogo nie obrażam ale się też obrażać nie pozwolę sorki.
umniejszanie jest lekcewazeniem
i nie pojmuje po co porownujesz lub piszesz o tym co mogloby byc
widze tez ze ustalasz kryteria co jest lajtem a co hardcorem, chyba troche sie zapedzilas a twoje wypowiedzi staja coraz bardziej nieskladne
wiec zakoncz prosze ta dysksje tak jak obiecywalas wielokrotnie juz pare stron temusamira lubi tę wiadomość
-
juz cie lubie bos tereska
( ja tez w tym klubie
)
iwa2014 wrote:oj tam od razu za chuda, lubie sex na rumaka łehehe. Do tego licząc łącznie chłopaki sie cycali 38 miesiecy i wyssali cały tłuszcz. Mały jeszcze za mna lata i krzyczy " dydy da!!!". Do tego codziennie do szkoły 2 km w dwioe strony do przychodni kolejne 2 km czasem dziennie z kapcia robie 6 km. I dupka maleje, szkoda tylko ze cycków brak błe, a po ciazy z pierwszym miałam takie cudne z B urosły do D.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..tylko szkoda, ze biale tlo a wy na bialo ubrani...troszku sie zlewa
Ale na innych kota wyszla super, w ogole fajny bajer taka sesja. Czlowiek sie jakis piekniejszy czuje od razu.
Bursztyn, Sabina, iwcia77, Aasiula, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
no to wy piszcie a ja ide bąble połozyc spac. pózniej zajrze a wy piszcie bo ja lubie czytac. Choc z drugiej strony tak mysle ze zanim przeczytam te 5 tysiecy stron to mnie zastanie grudzien 2015 roku.
Sabina, iwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Bursztyn widzę ze po prostu do ciebie musi należeć ostatnie słowo. Kolejna wycieczka w moim kierunku... caly czas agresor. Bosche! !! Dobra to teraz ty piszesz a ja już nie komentuje Oki? I będzie po twojemu
zalatuje mi tu projekcja, to moze wrzuc na luz bo robisz sie powtarzalna i dotrzymuj slowa skoro obiecalas ignorowcsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale mam nadzieję, że szeptemsamira wrote:tak ból niestety wpisany jest w pakiecie
a tak się zastanawiam bo może przy kolejnym porodzie wszystkich pogryzę abo będą h..je i inne leciały,a mojemu G wtedy na pewno się dostanie bo będzie najbliżej hahaah
grunt to dobry i normalny lekarz i szpitalBursztyn, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:https://www.facebook.com/video.php?v=10202926160339374&fref=nf
obieraczka do jablekMam do przerobienia 10 kg jablek, leza i czekaja, bo nie mam sily spojrzec w ich strone, ale widze juz co zrobie!
kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość