35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyna dotknęło to, że mandra zlekceważyła przeżycie bolesne jej przyjaciółki, a mandra chciała tylko powiedzieć, że sam ból to pikuś - jeśli kończy się dobrze, bo jak wiadomo - u niej ból porodowy nie przyniósł oprócz cierpienia nic...I to wszystko....
Bursztyn - ochłoń - i działaj dalej...
A Mandra - nie odchodź z forum, bo to bez sensu...to tylko jedna z dyskusji, jakich tu wiele....Bywało już dużo gorzej i jakoś dajemy radę...
kapturnica, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia, mandragora, Pusurek, malgos741, ania.g, Reni, inessa, samira, Simba, Mega, Iwone, Niuta, caffe, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Bursztyna dotknęło to, że mandra zlekceważyła przeżycie bolesne jej przyjaciółki, a mandra chciała tylko powiedzieć, że sam ból to pikuś - jeśli kończy się dobrze, bo jak wiadomo - u niej ból porodowy nie przyniósł oprócz cierpienia nic...I to wszystko....
Bursztyn - ochłoń - i działaj dalej...
A Mandra - nie odchodź z forum, bo to bez sensu...to tylko jedna z dyskusji, jakich tu wiele....Bywało już dużo gorzej i jakoś dajemy radę...
Nie zdążyłam odnieść się do słów Mandry, bo trzeba się zając dzieckiem, czasamiA u nas to akurat pora wieczornej pielęgnacji
Ja tez tak to odbieram, że dla Mandry, choćby bolało nie wiem jak, ale skńczyło się dobrze, to i tak poród bajkaTylko Bozia ładnej to napisała
mandragora, Aasiula, kkisia, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Juz Cie nie lubie... Bos za chuda
iwcia77, Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwa2014, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
no Ewa byla naprawde linczowana ale ze ma dystans do siebie i innych to przetrwala te dyskusje i na forum jest do dzis - dla rownowagi - jak to okreslila Reniakapturnica wrote:Ojj pamietam te wczesniejsze wypowiedzi Ewy vel A ..Byly ze tak powiem pikantne..Nie ma co byc az tak delikutasnym i brac wsio do siebie
Mysle ,ze dosc sie ma w zyciu problemow i na forum to raczej relaksing i odstresing powinien byc..Takze laski nie ma co sie zloscic , wkurzac tylko pisac dalej
Sabina, Pusurek, kkisia, Reni, samira, Mega, Iwone, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no Ewa byla naprawde linczowana ale ze ma dystans do siebie i innych to przetrwala te dyskusje i na forum jest do dzis - dla rownowagi - jak to okreslila Renia
iwcia77, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Dlaczego Bozia rozumie a Bursztyn nie? To Bozia tez nie umie czytać ze zrozumieniem?
Wiec dlaczego Bozia rozumie a ty nie? Czyli jednak nie czytasz ze zrozumieniem
Zauwaz ze nadal, uparcie to ciagniesz
Wiec jednak lubisz
Ale dla mnie zrobilo sie to nudne -
To ja jeszcze raz podkreśla ze wszystko własną miarka mierzymy. Jakby mi Bursztyn napisala: poród 20 h kleszczowy dziecko uszkodzone matka w śpiączce to by mnie wzruszyło. A tak to jest tylko 9 godzin a później można ustalić bobasa i to jest pikus niestety w porównaniu z tym co mogło być. Niczego nie lekcewaze tylko może umniejszam i nikogo nie obrażam ale się też obrażać nie pozwolę sorki.
Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no Ewa byla naprawde linczowana ale ze ma dystans do siebie i innych to przetrwala te dyskusje i na forum jest do dzis - dla rownowagi - jak to okreslila Renia
iwcia77, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Aniol normalnie..
ja juz weszlam na forum po resocjalizacji i egzorcyzmach , wiec nie mialam okazji poprztykac sie z Ewa
Sabina wrote:Ale trzeba przyznać, że strasznie złagodniałaSabina, Bursztyn, samira, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mordo, siostra moja - tak jest - na szafot z nią! Po dwóch ciążach! Wstyd się przyznawać, no jak rany... To pewnie jakaś krewna Pusurka....
Czuje sie jakos tak lepiej ..Lzej mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:57
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma mnie 3 dni, a tu ciagle to samo?
My po fotografie, wydalismy na fotki tyle kasy, ze krew zalewa, ale to byla jedyna mozliwosc otrzymania wszystkich fotek w plikach, jesli zrobi sie odbitki za ustalona kwote pieniedzy.
To jest niestety fotka z fotki, lepsze wrzuce w przyszlym tygodniu moze.
Nie cytujemy, nie nabijamy sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:10
kapturnica, iwcia77, malgos741, Aasiula, Bursztyn, ania.g, EwaT, iwa2014, inessa, Simba, Mega, Niuta, Viv78 lubią tę wiadomość
-
oj się dzieje dzieje... nadążyć za wami, musiałam godzinę nadrabiać
a jeśli o ból porodowy to ja się na to piszę tylko najpierw trzeba zajść żeby urodzićiwcia77, Sabina, kapturnica, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Juz Cie nie lubie... Bos za chuda
oj tam od razu za chuda, lubie sex na rumaka łehehe. Do tego licząc łącznie chłopaki sie cycali 38 miesiecy i wyssali cały tłuszcz. Mały jeszcze za mna lata i krzyczy " dydy da!!!". Do tego codziennie do szkoły 2 km w dwioe strony do przychodni kolejne 2 km czasem dziennie z kapcia robie 6 km. I dupka maleje, szkoda tylko ze cycków brak błe, a po ciazy z pierwszym miałam takie cudne z B urosły do D.
iwcia77, Aasiula, kapturnica, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość