35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Iwcia a ja nie kumam , przeca mozna sie wziasc za fraki ,poobijac slowami i isc dalej ....Nikt nikogo z forum nie wyprdzielaprzeciez... Kazdy ma prawo do swojego zdania....Mozna sie pooprdalac Nie ma co sie unosic i unikac forum...Co najwyzej ignorowac osobe co nam zalazła za skore
Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

-
Nie wyrabiam..co przeczytam kawałek i chcę się odnieść, to muszę coś w domu zrobić.....mam nadzieję, że ogarnę ten rytm jakoś na dniach...

Mysza - mam pytanie - jeśli to nie tajemnica - w jakim szpitalu będziesz rodzić?
iwcia77, kkisia, Aasiula, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
wrzuc to do tematu " porady..." czy cos tam ...laskom z wawy sie przyda
iwa2014 wrote:iwcia ten co daja dobry odlot to praski w Warszawie a " rodzic po ludzku"- czyli tzw, rzeznia to inflancka w Warszawie. Masz wybór albo idziesz pod gilotyne albo na impreze.hehe. -
nick nieaktualnyIwcia bo to jest tak ze ktos ma inne zdanie i juz problem
Iwa dajesz dalej
cycki i te sprawy
A ja w ramach odstresowania dnia dzisiejszego wsiadlam na rowerek i pedaluje
Juz mam 3,5 km a mam zamiar minimum 20 machnac
kapturnica, Aasiula, iwcia77, malgos741, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:pytanie za 100pkt wciagasz nosem radosnie kupe dziecieca czy krzywisz sie i haftasz???
moje juz do kibelka. ale jak były młodsze to sama rozkosz hehe..zasrane pieluchy latały nad głowami jak samoloty na okęciu- w kogo trafiło ten wynosił do kosza. Sorry ze jak na luzie troche ale własnie u mnie w domu panuje tzw. luz kontrolowany, dzieciaki znaja zasady ale jak maja jakis chwilowy odchył od normy to im pozwalam na wariactwo to samo my robimy z M. Grunt to dobra zabawa.nie mozna byc całe zycie powaznym.
Aasiula, iwcia77, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
A pamietaszgre w matke ??jedna cos robila a reszta musiala powtarzac..Paszki byly nie do przejscia hehehehAasiula wrote:yhyyyy ty ale pamietam to były jazdy z ta gumą

Kurde teraz??jpdziele nigdzie nie widzialam ,zeby dzieic graly...Jak urodze se corke to ja na bank naucze
iwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Chciałam też kilka uwag tu zamieścić - bo temat mnie też troszkę dotyczy....
Jeśli chodzi o depilację - polecam laserową - ale na dobrym sprzęcie - robią i pachy i nogi i piczkinsy i wszystko...mam kilka miejsc zrobionych i święty spokój na zawsze...
Jeśli chodzi o poród...
To nie prawda, że gaz gówno daje - bo używałam i daje dużo - jeśli się go prawidłowo używa - tak jak pisałam - znosił mi ból co najmniej o 1/3 dodatkowo regulował mi oddech i odwracał uwagę od skurczy - kto rodził na żywca - doceni na pewno...
To nie prawda - że pomimo znieczulenia zewnątrzoponowego - czuje się ból. Miałam takie znieczulenie przy pierwszym porodzie w dużej dawce podane po 4 godzinach męczarni....nie czułam nic - żadnego bólu, a o skurczach widziałam z zapisu ktg i wtedy też kazano mi przeć - nic mnie nie bolało - mogłam czytać książkę....
To nie prawda - że można kontrolować krzyk i tylko se pojękiwać w kącie - bo tak wybieram.....Nie mogłam tego kontrolować. Podczas pierwszego porodu nie krzyczałam - jęczałam tylko, pomimo tego, że poród był dużo dłuższy....jęczałam : "O Jezus Maria i o kurwa mać" na zmianę...
. Teraz wrzeszczałam i to było bez kontroli, a już przy partych odlot zupełny....
To jest moje zdanie po moich doświadczeniach i wiem jak to wygląda....
kapturnica, iwcia77, Aasiula, iwa2014, kkisia, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Niuta, malgos741, Reni, samira, Mega, Iwone, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Znaczy lubisz kupy???iwa2014 wrote:moje juz do kibelka. ale jak były młodsze to sama rozkosz hehe..zasrane pieluchy latały nad głowami jak samoloty na okęciu- w kogo trafiło ten wynosił do kosza. Sorry ze jak na luzie troche ale własnie u mnie w domu panuje tzw. luz kontrolowany, dzieciaki znaja zasady ale jak maja jakis chwilowy odchył od normy to im pozwalam na wariactwo to samo my robimy z M. Grunt to dobra zabawa.nie mozna byc całe zycie powaznym.
Bursztyn lubi tę wiadomość

-
ja tez nie...a niejedna dyskusje tutaj czytalam....np Bozia z Bursztem nie zgadzaja sie co do wegetarianizmu a potrafia sie przyjaznic, Andzej tez ma kontrowrsyjne poglady ale jakos nie przeszkadza nam go lubic ...itp ... jakby np Andzej byl bardzo wrazliwy to by juz dawno wypisal sie z forum , bo chyba na pienku mial z niejeda
i co? nadal jest z nami i sie udziela pilnie w zajeciach
kapturnica wrote:Kurde Iwcia a ja nie kumam , przeca mozna sie wziasc za fraki ,poobijac slowami i isc dalej ....Nikt nikogo z forum nie wyprdzielaprzeciez... Kazdy ma prawo do swojego zdania....Mozna sie pooprdalac Nie ma co sie unosic i unikac forum...Co najwyzej ignorowac osobe co nam zalazła za skore
kapturnica, kkisia, Sabina, Bursztyn, Pusurek, malgos741, EwaT, samira, Simba, Mega, Iwone, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Iwcia bo to jest tak ze ktos ma inne zdanie i juz problem
Iwa dajesz dalej
cycki i te sprawy
A ja w ramach odstresowania dnia dzisiejszego wsiadlam na rowerek i pedaluje
Juz mam 3,5 km a mam zamiar minimum 20 machnac
daj z 15 kg bo kurka nie umiem przytyc.
Mega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez nie...a niejedna dyskusje tutaj czytalam....np Bozia z Bursztem nie zgadzaja sie co do wegetarianizmu a potrafia sie przyjaznic, Andzej tez ma kontrowrsyjne poglady ale jakos nie przeszkadza nam go lubic ...itp ... jakby np Andzej byl bardzo wrazliwy to by juz dawno wypisal sie z forum , bo chyba na pienku mial z niejeda
i co? nadal jest z nami i sie udziela pilnie w zajeciach 
Ojj pamietam te wczesniejsze wypowiedzi Ewy vel A ..Byly ze tak powiem pikantne..Nie ma co byc az tak delikutasnym i brac wsio do siebie
Mysle ,ze dosc sie ma w zyciu problemow i na forum to raczej relaksing i odstresing powinien byc..Takze laski nie ma co sie zloscic , wkurzac tylko pisac dalej
kkisia, iwcia77, Bursztyn, Sabina, malgos741, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

-
no pamietamkapturnica wrote:A pamietaszgre w matke ??jedna cos robila a reszta musiala powtarzac..Paszki byly nie do przejscia heheheh
Kurde teraz??jpdziele nigdzie nie widzialam ,zeby dzieic graly...Jak urodze se corke to ja na bank naucze
i jescze był sznur ,tez sie skakało jakos tak po jednej osobie pozniej kilka i tak dalej..
oj ja tez ,naucze i pogram ,poskacze
kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH