35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Iwcia a ja nie kumam , przeca mozna sie wziasc za fraki ,poobijac slowami i isc dalej ....Nikt nikogo z forum nie wyprdzielaprzeciez... Kazdy ma prawo do swojego zdania....Mozna sie pooprdalac Nie ma co sie unosic i unikac forum...Co najwyzej ignorowac osobe co nam zalazła za skore
Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Nie wyrabiam..co przeczytam kawałek i chcę się odnieść, to muszę coś w domu zrobić.....mam nadzieję, że ogarnę ten rytm jakoś na dniach...
Mysza - mam pytanie - jeśli to nie tajemnica - w jakim szpitalu będziesz rodzić?iwcia77, kkisia, Aasiula, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
wrzuc to do tematu " porady..." czy cos tam ...laskom z wawy sie przydaiwa2014 wrote:iwcia ten co daja dobry odlot to praski w Warszawie a " rodzic po ludzku"- czyli tzw, rzeznia to inflancka w Warszawie. Masz wybór albo idziesz pod gilotyne albo na impreze.hehe.
-
nick nieaktualnyIwcia bo to jest tak ze ktos ma inne zdanie i juz problem
Iwa dajesz dalejcycki i te sprawy
A ja w ramach odstresowania dnia dzisiejszego wsiadlam na rowerek i pedaluje
Juz mam 3,5 km a mam zamiar minimum 20 machnackapturnica, Aasiula, iwcia77, malgos741, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:pytanie za 100pkt wciagasz nosem radosnie kupe dziecieca czy krzywisz sie i haftasz???
moje juz do kibelka. ale jak były młodsze to sama rozkosz hehe..zasrane pieluchy latały nad głowami jak samoloty na okęciu- w kogo trafiło ten wynosił do kosza. Sorry ze jak na luzie troche ale własnie u mnie w domu panuje tzw. luz kontrolowany, dzieciaki znaja zasady ale jak maja jakis chwilowy odchył od normy to im pozwalam na wariactwo to samo my robimy z M. Grunt to dobra zabawa.nie mozna byc całe zycie powaznym.Aasiula, iwcia77, samira, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:yhyyyy ty ale pamietam to były jazdy z ta gumą
Kurde teraz??jpdziele nigdzie nie widzialam ,zeby dzieic graly...Jak urodze se corke to ja na bank nauczeiwcia77, Aasiula, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Chciałam też kilka uwag tu zamieścić - bo temat mnie też troszkę dotyczy....
Jeśli chodzi o depilację - polecam laserową - ale na dobrym sprzęcie - robią i pachy i nogi i piczkinsy i wszystko...mam kilka miejsc zrobionych i święty spokój na zawsze...
Jeśli chodzi o poród...
To nie prawda, że gaz gówno daje - bo używałam i daje dużo - jeśli się go prawidłowo używa - tak jak pisałam - znosił mi ból co najmniej o 1/3 dodatkowo regulował mi oddech i odwracał uwagę od skurczy - kto rodził na żywca - doceni na pewno...
To nie prawda - że pomimo znieczulenia zewnątrzoponowego - czuje się ból. Miałam takie znieczulenie przy pierwszym porodzie w dużej dawce podane po 4 godzinach męczarni....nie czułam nic - żadnego bólu, a o skurczach widziałam z zapisu ktg i wtedy też kazano mi przeć - nic mnie nie bolało - mogłam czytać książkę....
To nie prawda - że można kontrolować krzyk i tylko se pojękiwać w kącie - bo tak wybieram.....Nie mogłam tego kontrolować. Podczas pierwszego porodu nie krzyczałam - jęczałam tylko, pomimo tego, że poród był dużo dłuższy....jęczałam : "O Jezus Maria i o kurwa mać" na zmianę.... Teraz wrzeszczałam i to było bez kontroli, a już przy partych odlot zupełny....
To jest moje zdanie po moich doświadczeniach i wiem jak to wygląda....kapturnica, iwcia77, Aasiula, iwa2014, kkisia, Bursztyn, Sabina, Pusurek, Niuta, malgos741, Reni, samira, Mega, Iwone, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
iwa2014 wrote:moje juz do kibelka. ale jak były młodsze to sama rozkosz hehe..zasrane pieluchy latały nad głowami jak samoloty na okęciu- w kogo trafiło ten wynosił do kosza. Sorry ze jak na luzie troche ale własnie u mnie w domu panuje tzw. luz kontrolowany, dzieciaki znaja zasady ale jak maja jakis chwilowy odchył od normy to im pozwalam na wariactwo to samo my robimy z M. Grunt to dobra zabawa.nie mozna byc całe zycie powaznym.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
ja tez nie...a niejedna dyskusje tutaj czytalam....np Bozia z Bursztem nie zgadzaja sie co do wegetarianizmu a potrafia sie przyjaznic, Andzej tez ma kontrowrsyjne poglady ale jakos nie przeszkadza nam go lubic ...itp ... jakby np Andzej byl bardzo wrazliwy to by juz dawno wypisal sie z forum , bo chyba na pienku mial z niejeda
i co? nadal jest z nami i sie udziela pilnie w zajeciach
kapturnica wrote:Kurde Iwcia a ja nie kumam , przeca mozna sie wziasc za fraki ,poobijac slowami i isc dalej ....Nikt nikogo z forum nie wyprdzielaprzeciez... Kazdy ma prawo do swojego zdania....Mozna sie pooprdalac Nie ma co sie unosic i unikac forum...Co najwyzej ignorowac osobe co nam zalazła za skorekapturnica, kkisia, Sabina, Bursztyn, Pusurek, malgos741, EwaT, samira, Simba, Mega, Iwone, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Iwcia bo to jest tak ze ktos ma inne zdanie i juz problem
Iwa dajesz dalejcycki i te sprawy
A ja w ramach odstresowania dnia dzisiejszego wsiadlam na rowerek i pedaluje
Juz mam 3,5 km a mam zamiar minimum 20 machnac
daj z 15 kg bo kurka nie umiem przytyc.
Mega lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez nie...a niejedna dyskusje tutaj czytalam....np Bozia z Bursztem nie zgadzaja sie co do wegetarianizmu a potrafia sie przyjaznic, Andzej tez ma kontrowrsyjne poglady ale jakos nie przeszkadza nam go lubic ...itp ... jakby np Andzej byl bardzo wrazliwy to by juz dawno wypisal sie z forum , bo chyba na pienku mial z niejeda
i co? nadal jest z nami i sie udziela pilnie w zajeciach
Ojj pamietam te wczesniejsze wypowiedzi Ewy vel A ..Byly ze tak powiem pikantne..Nie ma co byc az tak delikutasnym i brac wsio do siebieMysle ,ze dosc sie ma w zyciu problemow i na forum to raczej relaksing i odstresing powinien byc..Takze laski nie ma co sie zloscic , wkurzac tylko pisac dalej
kkisia, iwcia77, Bursztyn, Sabina, malgos741, Mega, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A pamietaszgre w matke ??jedna cos robila a reszta musiala powtarzac..Paszki byly nie do przejscia heheheh
Kurde teraz??jpdziele nigdzie nie widzialam ,zeby dzieic graly...Jak urodze se corke to ja na bank nauczei jescze był sznur ,tez sie skakało jakos tak po jednej osobie pozniej kilka i tak dalej..
oj ja tez ,naucze i pogram ,poskacze
kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość